Hiburan By: SGMS Faida December 17, 2018 @ 8:30pm

‘ Saya Masih Dalam Proses Merawat Hati Terluka’ -Julia Farhana

Pelakon Julia Farhana Marin mengaku terluka dengan apa yang terjadi antaranya dengan tunang, pelakon Erwin Dawson.

Namun begitu, pelakon Terima Aku Seadanya ini sedia memberi peluang kedua kepada Erwin.

“ Memang saya terluka tetapi Erwin bersungguh-sungguh mahu berubah.

“ Dia juga matang dalam menangani isu yang timbul. Saya bersedia memberikan dia peluang kedua,” katanya kepada BH Online.

Tambah Julia, dia akur bahawa dalam setiap perhubungan pasti ada dugaan namun bersyukur kerana insiden itu menguatkan lagi ikatan cinta mereka.

 “ Saya tahu Erwin masih mencintai, begitu juga perasaan saya terhadapnya. Kasih sayang saya terhadapnya tidak pernah terhakis.

“ Cuma, saya masih dalam proses merawat hati yang terluka. Namun, saya bersyukur kerana insiden yang berlaku membuka mata sejauh mana kami menghargai antara satu sama lain,” katanya.

Pelakon filem Dorm Melati, Hospital dan Langsuir tidak menafikan, keretakan hubungan mereka bertambah rumit apabila timbul campur tangan orang luar.

“ Jadi, kami ambil keputusan tidak lagi menghiraukan orang luar dalam memperbaiki hubungan ini.

“ Saya dan Erwin harus membina hubungan yang kukuh supaya tiada siapa yang boleh tumbangkan cinta kami. Pokok pangkalnya, ia juga terletak pada diri.

“ Jika ada pendirian tetap, kami tidak akan jatuh terduduk, sekalipun pelbagai percubaan dilakukan untuk memusnahkan cinta kami,” katanya.

Gadis kelahiran Sabah itu berkata, ketika ini, mereka masih belum menetapkan tarikh perkahwinan, meskipun pernah merancang untuk disatukan awal tahun depan.

“ Kami ambil keputusan untuk tangguhkan dulu perkahwinan memandangkan saya banyak terbabit dengan pelbagai projek tahun depan.

“ Bukan hanya lakonan, saya juga merancang untuk aktif dengan kerja amal. Saya dan Erwin berfikir, biarlah kami tidak terburu-buru untuk berkahwin.

“ Kami perlu berikan diri masa dan ruang secukupnya untuk lebih mengenali hati budi masing-masing sebelum melangkah ke alam perkahwinan,” katanya.- BH Online.

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 14 Aug 2018

Pelakon Kacak Viral Di Twitter Gara-Gara Hutang Unifi?

Baru-baru ini, nama Sherzod Yusuf sekali lagi ‘naik’ di laman Twitter apabila dikaitkan dengan hutang terhadap seorang gadis bernama Syafikah.

Hiburan Tue, 17 Dec 2019

Fattah Dan Fazura Sudah Bersedia Untuk Hidup ‘Bertiga’

Semoga cepat-cepat dimakbulkan Allah…

Events Sun, 3 Mar 2019

Undian Bintang Bersama Bintang Di Sini!

Undian BBB2019 hanya di xtra.com.my!

Hiburan Thu, 18 Apr 2019

Ramlah Ram Kurus Sebab Nak Kahwin?

Tanpa ambil pil tambahan, saya hanya kurangkan pengambilan karbohidrat. Saya juga baru mula makan nasi tetapi dalam kuantiti yang sangat sedikit.

Hiburan Mon, 26 Aug 2019
Hiburan Mon, 1 Apr 2019
Hiburan Sun, 14 Oct 2018

Ruhainies Mata Duitan, Betul Ke?

Apa yang menyebabkan dan menaikkan kemarahan Ruhainies

| Live TV