Hiburan By: SGMS Faida December 17, 2018 @ 8:30pm

‘ Saya Masih Dalam Proses Merawat Hati Terluka’ -Julia Farhana

Pelakon Julia Farhana Marin mengaku terluka dengan apa yang terjadi antaranya dengan tunang, pelakon Erwin Dawson.

Namun begitu, pelakon Terima Aku Seadanya ini sedia memberi peluang kedua kepada Erwin.

“ Memang saya terluka tetapi Erwin bersungguh-sungguh mahu berubah.

“ Dia juga matang dalam menangani isu yang timbul. Saya bersedia memberikan dia peluang kedua,” katanya kepada BH Online.

Tambah Julia, dia akur bahawa dalam setiap perhubungan pasti ada dugaan namun bersyukur kerana insiden itu menguatkan lagi ikatan cinta mereka.

 “ Saya tahu Erwin masih mencintai, begitu juga perasaan saya terhadapnya. Kasih sayang saya terhadapnya tidak pernah terhakis.

“ Cuma, saya masih dalam proses merawat hati yang terluka. Namun, saya bersyukur kerana insiden yang berlaku membuka mata sejauh mana kami menghargai antara satu sama lain,” katanya.

Pelakon filem Dorm Melati, Hospital dan Langsuir tidak menafikan, keretakan hubungan mereka bertambah rumit apabila timbul campur tangan orang luar.

“ Jadi, kami ambil keputusan tidak lagi menghiraukan orang luar dalam memperbaiki hubungan ini.

“ Saya dan Erwin harus membina hubungan yang kukuh supaya tiada siapa yang boleh tumbangkan cinta kami. Pokok pangkalnya, ia juga terletak pada diri.

“ Jika ada pendirian tetap, kami tidak akan jatuh terduduk, sekalipun pelbagai percubaan dilakukan untuk memusnahkan cinta kami,” katanya.

Gadis kelahiran Sabah itu berkata, ketika ini, mereka masih belum menetapkan tarikh perkahwinan, meskipun pernah merancang untuk disatukan awal tahun depan.

“ Kami ambil keputusan untuk tangguhkan dulu perkahwinan memandangkan saya banyak terbabit dengan pelbagai projek tahun depan.

“ Bukan hanya lakonan, saya juga merancang untuk aktif dengan kerja amal. Saya dan Erwin berfikir, biarlah kami tidak terburu-buru untuk berkahwin.

“ Kami perlu berikan diri masa dan ruang secukupnya untuk lebih mengenali hati budi masing-masing sebelum melangkah ke alam perkahwinan,” katanya.- BH Online.

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Wed, 22 Jan 2020

988与八度空间《88贺岁Live Fun添》携手共庆新年!斗智斗勇大比拼

988与八度空间「破天荒」首度携手共庆新年,一众DJ、艺人提早向全马朋友拜年!

Hiburan Wed, 16 May 2018

Cabaran Berpuasa Kali Ini Lebih Mencabar – Siti Nurhaliza

Siti akan cuba setakat yang mampu. Jika bekalan susu tidak terganggu dan Aafiyah juga kenyang, rasanya tiada masalah untuk berpuasa seperti biasa.

Events Mon, 26 Mar 2018

AV Actresses Who Just Debuted as KPOP Girl Group Releases First Song

People aren’t exactly happy about it though.

Events Thu, 21 Nov 2019

#xtraVlog: A Trip Up To Resorts World Genting For “Train To Busan” Horror House and The VOID’s “Avengers: Damage Control”

Watch us shot down zombies and screamed to the top of our lungs at Resorts World Genting #TheVOID #TrainToBusan

Featured Mon, 8 Aug 2022
Hiburan Fri, 6 Oct 2023

Imej Botak & Berat Badan Susut Bukan Disebabkan Rawatan Kemoterapi – Zizan Nin

Zizan Nin sihat je tau… lama tak tengok Zizan berlakon kan…