Hiburan By: Ad Ops April 12, 2018 @ 8:57am

“Suami Saya Memang Ada Tatu, Tapi Itu Dulu” Lana Nodin ‘Back Up’ Suami

Siapa yang tidak kenal dengan hot mama kita ni, walaupun menetap sepenuhnya diluar negara namun Lana Nodin tidak terlepas dengan kontroversi melibatkan suaminya. Lana dikatakan telah mengamuk di instagram apabila netizen seolah-olah memperbesarkan isu tatu di lengan suaminya, David McKienzie. Lana berpendapat, netizen tidak perlu mempersoalkan tatu suaminya yang sebenarnya adalah seorang Muallaf.

 

MMD&G❤️ learning colors with daddy #giaquinn #smartbaby #daddydaughter #qualitytime #familytime #mybudak #lanadaud #lanadavidmckienzie #mckienzieclan

A post shared by Lana Nodin❤️David Mckienzie (@lananodinmckienzie) on

Lana Nordin atau nama sebenarnya, Mazlina Hasan Nordin telah berkahwin dengan jejaka yang berasal dari  Amerika Syarikat, David McKienzie atau nama islamnya, Mohd Daud. Perkahwinan yang berusia dua tahun ini telah diserikan dengan kehadiran seorang princess bernama, Gia.

Bagi Lana, netizen tidak perlu mencetuskan kontroversi mengenai suaminya. Sepatutnya, tidak perlu pun memberikan komen sebegitu kerana bimbang mendatangkan syak wasangka yang negatif.

Walau bagaimanapun, rata-rata peminat Lana bersetuju dengan pandangannya kerana semua sedia maklum, tatu itu dibuat sebelum David memeluk Islam lagi. Maka, tidak perlulah rasanyapeminat mahupun netizen mengungkit kisah silam seseorang itu. 

Ditulis oleh: Nur Nasuha

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 3 Jul 2018

Akhirnya Aidil Aziz Terima Fasha Sandha

Kenyataan mengenai perhubungan antara Aidil dan Fasha mula terlerai apabila sebelum ini Fasha turut mengakui bahawa Aidil merupakan lelaki paling rapat dalam hidupnya

Hiburan Sat, 18 Feb 2023
Hiburan Thu, 4 Jul 2019

汇集各国影视人才!第三届马来西亚国际电影节办一系列电影座谈会

马来西亚国际电影节联手国家电影发展局(FINAS)举办一系列电影座谈会,邀请各国影视人才,探讨电影中的奥妙与启发。

Featured Fri, 16 Dec 2022