Hiburan By: Fatin Nurain August 17, 2023 @ 3:00pm

Ternganga Tengok Gelagat Ibu Saudara Ketika Live, Syatilla & Melveena Seronok Bahan Anak Syida

Adik-beradik The Melvins, Syatilla dan Melveena sekali lagi mencuri perhatian dalam kalangan warganet selepas melihat gelagat mereka menyakat anak kedua Syida, Sara Sajedda.

Menerusi video yang tular di TikTok, Syatilla telah mempamerkan wajah Sara Sajedda atau Jedda yang sedang ternganga melihat gelagatnya bersama adik bongsunya, Melveena ketika live.

Terhibur dengan wajah si kecil itu, Syatilla dan Melveena terus membahan dan menyakat anak saudara mereka.

“Bukan hang pa je terhibur, budak ni pun terhibur sampai ternganga. Kamu terhibur ya anak? Kamu ni anak angkat. Sebetulnya kamu itu anak angkat Jedda. Ibu kamu itu sebenarnya bukan dari Malaysia.

“Bapa kamu itu sebenarnya bukan daripada Malaysia, bukan juga Pakistan. Orangnya lain. Kamu enggak bisa buka mulut macam tu, tutup sedikit,” katanya.

@fatinhananie Pasaipa la dengan mak mak menakan jedda ni eh 😂 #fyp #tiktokviral #adikberadikthemelvin #syatillamelvin #sarasajedda ♬ original sound – Kekasih fatin hananie

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata peminat mereka turut meluahkan rasa terhibur  dan memuji kecomelan Jedda.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Tue, 18 Aug 2020

Korban Covid-19 Cecah 108, 536

Terus meningkat gaissssss!

Hiburan Fri, 21 Dec 2018

Kemelut Perkahwinan Elvina Mohamad Belum Tamat?

Semoga perselisihan faham ini dapat diselesaikan dengan baik… Insya Allah.

Trending Sat, 31 Mar 2018

Amal Leman Baton Selama 4 Hari, Hilangkan Batuk & Selesema Bayi

Lemon baton insyallah dapat membantu bayi yang sedang selesema dan batuk. Ingat amalkan 4 hari insyallah.

Trending Fri, 14 Aug 2020
Trending Sat, 26 Jun 2021

J2: J Retribusi Tembusi Pasaran Brunei

J2: J Retribusi kini tembusi Brunei! Sejarah buat filem aksi pertama Malaysia tahun ini apabila berjaya menembusi pasaran Brunei. Filem yang telah ditayangkan di platform penstriman Disney+ Hotstar ini akan menemui peminat di pawagam Brunei […]

Hiburan Fri, 7 Sep 2018

“Allah Adalah Sebaik-Baik Perancang”- Elfira Loy

El dijadikan sebagai tempat meminta hutang adiknya?

Featured Fri, 3 Sep 2021