Hiburan By: SGMS Faida October 7, 2018 @ 5:20pm

Zulin Aziz Tak Jadi Kahwin, Luahan Hati Buat Netizen Sebak…

Bekas penyampai radio Suria FM, Zulin Aziz pernah mengaku dia bakal menamatkan zaman bujang tak lama lagi.

Namun begitu, menerusi Instagramnya hari ini, Zulin meluahkan rasa sedih apabila hajatnya untuk naik ke pelamin akhirnya musnah di tengah jalan.

Hati mana yang tak patah apabila segala persiapan telah dilakukan akhirnya berakhir begini kan? Namun begitu, Zulin tidak berkongsi punca majlis ini dibatalkan.

“ Kita hanya merancang tapi Allah sebaik-baik perancang. Hubungan kami gagal, jodoh tak panjang. Sebabnya… tidak dapat saya kongsi. Terlalu peribadi.

“ Bukan mudah, saya perlukan masa nak hadap semua ini. Tapi bila saya baca comment anda semua, saya sangat bersyukur sebab ramai yang sayangkan saya,” tulisnya. 

Dalam pada itu, Zulin memberitahu dia ada menulis sebuah lagu yang sepatutnya akan dinyanyikan pada hari bersejarahnya itu nanti. 

“ Lagi pun lagu dah siap, tak sabar saya nak bagi dia dengar. Saya tulis lagu ini sepenuh hati saya tau,” tulisnya.

Tidak mahu terus duduk dan menyalahkan takdir, Zulin bangkit dan mengambil keputusan menukar lirik lagu berkenaan.

Semoga urusan Zulin dipermudahkan oleh-Nya, kami terus doakan Zulin kuat menghadapi ujian ini. Insya Allah ada kemanisan di setiap kesusahan. Amin…

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 10 Apr 2018

Arif Jiwa Bakal Saingi Populariti Tok Ti?

Lepas dah menang anugerah, sudah pasti banyak jenama atau produksi yang ‘mengintai’ Arif untuk menjadi duta atau berlakon kan? 

TECH Sat, 8 Sep 2018

Lazada Launches LazMall and 9.9 Online Sale is Soon Approaching!

It’s gonna be a crazy shopping weekend!

Hiburan Tue, 17 Apr 2018

《偶像练习生》9%出道首张团体照!

中国偶像男团9%(NINE PERCENT)来自选秀节目《偶像练习生》,近来该团飞往美国洛杉矶集训,15日更晒出道后的首张团体照,短短一天时间,就吸引超过26万粉丝留言热议,引发讨论。

Hiburan Mon, 18 Feb 2019

’Mula-Mula Ingat Dia Ni Tomboy Ke Pengkid Ke’- Fizi Ali Kenang Momen Lucu Dengan Isteri

Fizi mengaku hampir berputus-asa sewaktu nak mengorat Shakilla. Apa yang Fizi lakukan selepas itu?

Hiburan Wed, 22 Nov 2017

ISYANA SARASVATI DENGAN PARADOXNYA

Penyanyi yang boleh dianggap sebagai seorang yang talented dan versatile ini bisa dilabel sebagai seorang yang “Beauty with Brain” kerana sifatnya yang sederhana tetapi punyai skill yang luar biasa dalam mengendalikan instrument muzik.

Hiburan Mon, 28 May 2018

Video Lucah Syafiq Kyle M*****p Jadi Buruan!

Lebih memeranjatkan, video itu mula tular sejak malam tadi di laman Twitter dan boleh dibeli pada harga RM 20. Hurm… betul ke ni?

Hiburan Sun, 17 Feb 2019

‘Mereka Tak Mahu Bayaran’- Altimet Terharu 20 Penyanyi Sudi Menyanyi Di Konsert Terakhir

Pasti ramai yang tertanya berapa agaknya kos keseluruhan konsert ini kan, maklumlah ramai penyanyi hebat yang tampil di pentas.

Events Sat, 12 Oct 2019

Selamat Bertunang, Zara Zya Dan Hafreez Adam Bakal Nikah Oktober 2020

Wah, kita doakan yang baik-baik buat pasangan dua sejoli ini okay!

TECH Tue, 2 Apr 2019

SilverPush Launches in Hong Kong, Expands APAC Operations

SilverPush is introducing the latest way of advertising; AI based marketing-technology.

| Live TV