Fab Foodies! By: SGMS Faida April 23, 2019 @ 7:59pm

Ibu Tiga Anak Ini Kongsi Rahsia Turun 30 Kilogram Cara Selamat

Optimis mahu membantu golongan wanita di Malaysia memiliki bentuk badan bak seorang supermodel, pengasas dan pengarah urusan Vitalica Sdn Bhd Puan Aleeya Zailan melancarkan makanan tambahan ‘Vitalica Supermodel Glow’.

Ibu tiga anak yang memiliki bentuk tubuh ideal ini meluahkan keinginan membantu wanita termasuk kaum lelaki mendapatkan keyakinan ketika berada di khalayak ramai.

” Saya mahu mendidik rakyat Malaysia agar lebih prihatin dengan penampilan diri dengan pengambilan Vitalica. 

” Saya sendiri juga tidak terkecuali dalam hal ini. Bila melihat tubuh seorang supermodel, saya sendiri teringin menjadi seperti mereka. Sampai bila nak makan hati je kan? Perlu ada usaha,” katanya kepada XTRA.

Atas kesedaran itu, Aleeya mengambil inisiatif menghasilkan produk suplemen, Vitalica Supermodel Glow yang diformulasi tanpa bahan kimia.

” Jujurnya, saya sendiri pernah gemuk selepas melahirkan anak. Berat saya pernah mencecah sehingga 80 kilogram sehingga saya sendiri tertekan untuk berjumpa orang.

” Sebelum memasarkan Vitalica Supermodel Glow, saya mencuba sendiri pengambilan makanan tambahan ini. 

” Bayangkan dari 80 kilogram, saya kini boleh tersenyum bangga apabila berat menurun sehingga 50 kilogram,” katanya yang amat berpuas hati dengan bantuan Vitalica Supermodel Glow.

Produk yang sudah tiga tahun berada di pasaran ini dijual dengan harga mampu milik iaitu RM 89 sekotak (14 sachet) dan mampu bertahan sehingga dua minggu. Ia kini boleh dibeli di www.vitalica.com.my menerusi pengedar sah di seluruh negara.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

LIFESTYLE Thu, 10 Jan 2019

Every Man Needs At Least One Set of Suit

As per Barney Stinson’s words, “Suit up!”

Automobile Sun, 29 Apr 2018

4 Aplikasi Edit Gambar Yang Selalu Digunakan Artis Kpop!

Ini lah rahsia di sebalik gambar yang cantik macam artis kpop korang!

Hiburan Sun, 7 Jan 2018

Janna Nick, Sakinah DiKritik dan DiKecam Oleh Netizen Pasal Kpop

Bagaimanapun, Sharifah Sakinah dan Janna Nick dikecam hebat apabila dikatakan menghina kematian penyanyi itu.

LIFESTYLE Sun, 16 Jun 2019

全世界唯一的「男人国」严厉禁止女性入岛!

相信很多人在看《西游记》的时候,对传说中的女儿国都非常向往,但今天要说的并不是女儿国,而是一个「男人国」。

LIFESTYLE Wed, 9 Jan 2019

Sewa Bilik Serendah RM100 Bakal Bantu Golongan Bujang Di Kuala Lumpur

Inisiatif ini diambil bagi membantu mengurangkan beban golongan bujang di Kuala Lumpur namun dengan syarat penghuni tidak dibenarkan memasak.

LIFESTYLE Tue, 27 Mar 2018

Elak Lupa Anak Dalam Kereta? Cuba Cara Ini!

Dalam masa sama, kanak-kanak wajib dipakaikan tali pinggang keledar dengan kemas selain tidak boleh diletakkan di tempat duduk belakang khususnya di belakang kerusi pemandu kerana ia merupakan titik buta.

Fab Foodies! Tue, 18 Dec 2018

长期吃得太清淡也不行? 小心缺「碘」问题找上你!

为了养生,家中长辈的饮食往往较为清淡,但是长期下来就需要注意缺「碘」问题。

Fab Foodies! Wed, 6 Mar 2019

Savour in Delicious Steak at Amazingly Affordable Prices

Good food plus affordable prices equals a great time with loved ones.

LIFESTYLE Sun, 17 Nov 2019

Ada Ibu Bapa Tak Setuju, Wajibkan ‘Car Seat’ Bulan Januari 2020

Bukan tidak bersetuju tetapi sudah membeli kerusi keselamatan kanak-kanak namun tiada surat kelulusan komponen (CTA) belum lagi yang punya anak ramai

LIFESTYLE Thu, 22 Nov 2018

Nah, 8 Makanan Ini Bakal Bantu Korang Hilangkan Period Pain!

Tadaaaa… mungkin inilah jawapan bagi period pain anda selama ni

| Live TV