Oh Lawa By: tex_admin August 9, 2018 @ 1:00pm

Mini Liquid Matte Lipstick Meriel Ini Mengancam Habis! Memang Wajib Ada Dalam Tas Tangan Anda

Wanita mana yang tak suka lipstick, kan? Pasti anda mempunyai barisan lipstick favourite yang anda akan pakai setiap hari. Betul tak?

Kalau kita lihat, fenomena lip matte sekarang ini memang tengah popular. Bukan saja anda boleh dapati di rangkaian drugstore saja, malah ramai pengusaha online telah mengeluarkan produk lip matte ini. Kiranya, produk lip matte ini antara yang ‘hot selling’.

Bagi anda yang penggemar lip matte, ada berita best! Jenama kosmetik terkenal Meriel telah mengeluarkan satu produk iaitu Mini Liquid Matte Lipstick yang sangat awesome!

Datang dengan 15 shade yang memukau, ia pasti akan membuatkan penampilan anda lebih gorgeous. Ini kerana, apabila anda calit saja mini liquid matte ini, ia akan cepat kering dan tidak mudah ditanggalkan.

Kalau anda nak tahu, terdapat 2 set koleksi mini liquid matte iaitu set 3 warna dan set penuh iaitu 15 warna dengan harga yang sangat berpatutan!

Istimewanya, sekarang ini Meriel tengah mengadakan promosi untuk barisan produk ini iaitu untuk set 3 warna hanya berharga RM39 daripada harga asal RM45. Manakala untuk set 15 warna penuh, harganya hanyalah RM189 daripada harga asalnya RM225. Wow! Memang berbaloi kalau anda beli!

So ladies! Tunggu apa lagi, anda boleh dapatkan koleksi mini liquid matte lipstick ini dengan layari merielbeauty sekarang!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Oh Lawa Thu, 25 Jul 2019

Trend kuku kaki terlebih panjang ini menggelikan!

Klik untuk lihat gambar kaki-kaki wanita yang mengikutinya!

Featured Sun, 1 Jul 2018

5 Stail Tudung Bawal Yang Paling ‘In’ Untuk Tahun Ini

Kalau nak bergaya macam hijabista famous, jom belajar 5 stail tudung bawal ini!

Oh Lawa Thu, 30 May 2019
Oh Lawa Tue, 14 May 2019
Oh Lawa Thu, 18 Oct 2018

Aktiviti Lasak Bukan Lagi Penghalang Buat Wanita Berhijab. Najwa Sports Collection Harus Dimiliki

Najwa Sports Collection menyediakan penyelesaian reka bentuk yang mematuhi syariah yang tidak berkompromi dengan aurat atau gaya.

Oh Lawa Mon, 12 Feb 2018

7 Tip Pilih Kaca Mata Hitam Supaya Nampak Gorgeous!

Hujung minggu ini ada public holiday sempena sambutan Tahun Baru Cina. Pasti ramai yang ambil kesempatan untuk bercuti. Bagi yang mencari-cari kaca mata baru untuk digayakan ketika bercuti nanti, semak tip berikut.

Featured Tue, 2 Jul 2019

Cantik & langsing bak Kilafairy. Ini rahsianya!

Anda pun boleh jadi sepertinya!

Featured Mon, 7 May 2018

Wanita Ini Mewarnakan Rambut Panjangnya Macam Pelangi, Rupanya Memang Memukau

Trend rambut bermacam-macam warna memang dah lama ada. Namun, warna rambut pelangi memang unik!

Oh Lawa Mon, 8 Apr 2019
Oh Lawa Mon, 4 Feb 2019

| Live TV