Advertisement
Celeb Buzz By: Salma Syahbuddin Thu, 9 Nov 2017 @ 10:47 am

SIAPA BABY JNM?

Mungkin ada yang tertanya- tanya apa JNM tu? apatah lagi bila kerap kali melihat hashtag disetiap gambar-gambar pereka fesyen terkenal, Jovian Mandagie dan isteri Nina Ismail Sabri di laman sosial mereka kan?

Akhirnya, jawapan bagi persoalan siapa baby JNM itu sudah terungkai apabila, pasangan comel ini telah mengumumkan nama anak mereka sebagai Jeanelle Nika Mandagie.

Jovian(kiri) bersama princess JNM dan Nina

Bayi perempuan yang dilahirkan pada 1 November 2017, dengan berat 3.37kg itu merupakan anak sulung bagi pasangan Jovian Mandagie dan Nina. Jovian telah memberitahu kepada umum nama princess sulungnya itu menerusi laman instagramnya.

Jeanelle Nika Mandagie ketika majlis tahnik

Walaupun usia baby JNM ini baru beberapa minggu. Namun, jovian dan Nina telah pun mewujudkan laman Instagram untuk princess mereka sebelum kelahiran Jeanelle lagi. Wow! Bertuahnya baby JNM ni kan? Bolehlah lepasni request baju cantik-cantik dekat Daddy dia.

 

 

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 16 Nov 2018

叶剑锋化身奶爸!为「哄小孩」路边大唱《童话》

暌违多年再度回归主持圈的新闻主播Owen叶剑锋,化身「奶爸」带领一班Z勇士展开一趟自我挑战之旅。

Celeb Buzz Tue, 16 Jan 2018

DAPHNE IKING KINI BERHIJAB?

Apa yang memeranjatkan ialah menerusi laman instagram beliau, Daphne dilihat memakai jubah lengkap bertudung dan kalau dilihat menerusi ruangan status tersebut Daphne siap mengucapkan terima kasih kepada semua yang mendoakan beliau

Celeb Buzz Thu, 19 Jul 2018

“It’s Not That Big” – Izara Aishah Jawab Isu Punggung Besar Dan Gebu

Tapi, betulkah Izara suntik pungguk agar kelihatan sama seperti Kim Kardashian?

Hiburan Sun, 20 Oct 2019

Wanita Mengandung Tak Boleh Mandi Malam?

 Yang taknak mandi ni dah kenapa? Hobi eh suka bau-bauan kepam ?

Celeb Buzz Tue, 27 Aug 2019

Terima Panggilan ‘Ibu’, Betul Ke Syahrini Kini Hamil?

Media tempatan Indonesia cuba mendapatkan pengesahan mengenai khabar angin tersebut.

Celeb Buzz Thu, 20 Sep 2018
Celeb Buzz Mon, 23 Dec 2019

Muncul Juara GV6, Naqiu Simpan Hajat!

Tahniah Naqiu & Hady Mirza!

Celeb Buzz Thu, 12 Apr 2018

Panas! Kini Farid Kamil Bergaduh Dengan Adik Sendiri

Namun, apabila ditanya mengenai kenapa beliau tidak hadir pada acara melibatkan abangnya itu, Fadzil memberitahu bahawa dia tidak lagi menguruskan abangnya itu termasuklah kerjaya Farid kerana sudah mempunyai pembantu peribadi sendiri.

Celeb Buzz Wed, 17 Oct 2018

13 Tahun Menunggu, AKHIRNYA Gol & Gincu Vol 2 Ke Layar Perak!

Masih dengan tema persahabatan dan memperkasakan wanita, Umi memberitahu filem ini merupakan suara muda generasi kini!

| Live TV

Advertisement

| TRENDING

| DRAMA

| FILEM

| APLIKASI COOL