Trending By: tex_admin February 18, 2019 @ 6:30pm

Dato’ Sri Najib Razak Entertaining the Crowd at TAPAK

TAPAK Urban Street were filled with a sudden wave of people when Dato’ Sri Najib Razak had a night out to enjoy the lepak atmosphere.

Najib Razak visited the food truck ground with his son Ashman Najib. 

 
 
 
View this post on Instagram

Malam ini buat apa guys? Saya makan-makan kat TAPAK Jalan Ampang dengan anak saya @ashmannajib tadi. Ramai!

A post shared by Najib Razak (@najib_razak) on

His caption reads: What are you guys doing tonight? I had dinner with my son @ashmannajib at TAPAK Jalan Ampang. There were a lot of people! 

In another post of the ex-Prime Minister, he posed with some of the food truck entrepreneurs during the night. 

“Being a food guide for others is their income.

“Keeping this picture of me with the TAPAK entrepernuers, Syed Izmir, Khairul Anwar and their team as a memory.

“Congratulations guys, it’s a good dining place, keep up the good work!”

Lastly, his latest post during the visit showed a picture of him singing with the buskers at TAPAK! 

Source: @najib_razak Instagram

His sense of humour enlightens the crowd when he caption this picture with ‘Boleh masuk AJL tak?’ (Do I qualify for AJL?)

It seems like he is enjoying his time and showing a little youthful side of him too! 

Written by Fatin Zafirah

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Wed, 30 Oct 2019

Nenek 67 tahun berjaya lahirkan anak, apakah nasib bayi ini?

Wanita ini berjaya dapatkan zuriat tanpa IVF.

Trending Wed, 11 Apr 2018

May 9th Officially a Public Holiday in Conjunction with GE14!

The government just announced it so that everyone can easily vote.

Trending Thu, 3 Jan 2019

‘Fuh, Berhabuk English Budak Ni’, Aishah London Curi Tumpuan Netizen

Dari kecil dia suka spaghetti, pizza, keju. Kalau nasi, dua atau tiga hari sekali sahaja dia makan…

Trending Thu, 2 Apr 2020
Trending Thu, 8 Oct 2020
Trending Tue, 26 Feb 2019

10张「让小孩完全听你话」的创意育儿技巧

小孩总是不听话?到底有哪些方法能让孩子完全听你话?

Trending Fri, 1 Mar 2019

Penumpang Singapore Airlines ini tergigit sebatang gigi yang ditemui di dalam nasinya!

Bagaimana gigi boleh terjatuh ke dalam hidangan yang sepatutnya berpiawaian tinggi?

Trending Tue, 20 Oct 2020

Solat Jumaat dan Nikah Di Negeri Selangor Hanya Dibenarkan Di Zon Hijau

Take note korang yang nak nikah dekat Selangor tu..

Trending Sat, 10 Nov 2018

Bekas Suami Liat Bayar Nafkah Anak? Baca Ini!

Ramai di kalangan wanita yang tidak diberi keadilan sepenuhnya terutama dari sudut nafkah yang telah diputuskan oleh mahkamah syariah.

Trending Tue, 8 Oct 2019

What You Need To Know About Charmaine Chew, The Girl From Kedah Who Will Be Representing Malaysia In Miss International 2019

This 25 years old girl from Kedah is definitely not your typical beauty queen. She’s feisty!

| Live TV