Trending By: Salma Syahbuddin February 1, 2021 @ 3:01pm

Elisya Sandha Selamat Bertunang, Bakal Disatukan Awal Tahun Depan

Penerbit dan pelakon terkenal, Sheila Rusly mengesahkan anak lelakinya, Uzair Haqimy, 25, selamat melangsungkan pertunangan dengan pelakon, Elisya Sandha, 21, pada Ahad.

Sheila Rusly atau lebih mesra dengan panggilan Sis, memaklumkan majlis tersebut diadakan secara sederhana dan dihadiri 15 orang tetamu sahaja.

Mengakui sebagai seorang ibu, Sis bersyukur walaupun perasaannya kini bercampur baur kerana anak sulungnya itu sudah bersedia untuk ke fasa seterusnya.

“Alhamdulillah, tidak terluah dengan kata-kata perasaan saya ketika ini. Macam-macam perasaan ada. Tetapi sudah tentu saya gembira”

Tambahnya lagi, kedua-dua pasangan ini bakal disatukan pada awal tahun depan.

“Elisya sangat memahami”

Pastinya ramai yang ingin mengetahui apakah kriteria yang dimiliki Elisya Sandha sehingga mampu membuka hati pemilik Restoran The Dim Sum Place ini.

” Dia sangat memahami Haq, manakala Haq pula pernah berkata yang jika ingin berkahwin, bakal isterinya mestilah Elisya. Pada awalnya, saya sangka ia hanyalah perbualan biasa. Dan, saya anggap ini adalah perkara serius apabila Haq sebut perkara ini berulang kali.

” Mereka saling melengkapi dan saling memahami antara satu sama lain,”  katanya.

Berita mengenai pertunangan itu turut dikongsi menerusi hantaran dilaman instagram Elisya Sandha dan Azman Yahya atau Jinggo.

Apapun, tahniah diucapkan buat Elisya Sandha dan Sheila Rusly!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Sat, 6 Jun 2020

Rebut Peluang Menangi Wang Tunai Sebanyak RM150K Dengan E-Sukan Kampus!

Jangan ketinggalan rebut hadiah wang tunai rm150k!

Trending Fri, 22 May 2020
Trending Sat, 30 Jun 2018

Yang Saya Marah, Dia Kahwin Dengan Kawan Sepermainan Anak Saya…

Namun saya tak sangka perkara itu benar-benar terjadi. Kalau dengan anak dara atau wanita yang lebih berusia saya boleh terima.

Trending Mon, 18 Feb 2019
Trending Mon, 5 Oct 2020
Trending Thu, 12 Dec 2019

Skill Menabung Untuk Kahwin Dapat Simpan 11k Setahun

Kebanyakan daripada kita pastinya sedang sibuk mengumpul duit bagi membuat persiapan demi menghalalkan orang yang kita cintai. Untuk berkahwin, pelbagai benda perlu dibelanjakan menggunakan wang. Justeru daripada itu, untuk mengumpul duit demi mendirikan rumah tangga […]

Trending Fri, 28 Feb 2020

“Ego, Cerebral Palsy Dan Keguguran”- Angkat Isu Rumah Tangga, Drama Maaf Tak Indah Main Emosi Netizen

Masalah rumah tangga dalam sesebuah perkahwinan bukan lagi sesuatu yang dikira sebagai”taboo”. Isu seperti penderaan fizikal dan mental, poligami, nafkah zahir dan batin, kesuburan merupakan antara masalah rumah tangga yang sering menjadi topik dan bualan […]

Trending Mon, 19 Aug 2019

IZ*ONE’s Under Fire For Using Mosque as Aesthetics at KCON LA

IZ*ONE’s management really need to handle things better!

Trending Wed, 5 Aug 2020

| Live TV