Trending By: Salma Syahbuddin October 9, 2018 @ 11:15am

Kali Ini Ammar Alfian Pula Bikin Aksi Lucah

Kalau filem lakonan beliau mendapat sambutan hangat kerana dilabel antara filem terbaik yang pernah dihasilkan setakat ini, lain pula ceritanya dengan pemilik nama sebenar Ammar Alfian Aziz Mohd Zakri kerana semalam sahaja, kecoh dimedia sosial apabila pelakon filem PASKAL ini dilaporkan terlibat dengan video menunjukkan aksi lucah beliau. Betul ke?

Dalam video berdurasi 23 saat itu, seorang lelaki dilihat hanya mengenakan seluar boxer berwarna biru sambil menunjukkan aksi lucahnya sehinggalah dipenghujung video tersebut, lelaki berkenaan dilihat menunjukkan wajahnya yang mirip seperti Ammar Alfian.

 

 

Betul ke Itu Ammar Alfian?

Macam virus kat Malaysia lah, siapa sahaja artis yang mula meningkat naik pasti akan terpalit dengan isu penularan video lucah bukan? Dan kali ini, giliran Ammar pula terkena isu terbabit. Seolah-olah seperti mahu menjatuhkan populariti pelakon ini. Apa kata anda?

Bagaimanapun, status individu terbabit masih belum diketahui. So, sama-samalah kita tunggu kenyataan daripada mulut pelakon ini nanti okay!

Sumber : Instagram @ammar_alfian

Sebelum ini, antara artis yang terlibat dalam kontroversi penularan video lucah dilaman sosial adalah, Syafiq Kyle, Zul Ariffin,  dan Aeril Zafrel.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Tue, 9 Feb 2021
Trending Wed, 29 Apr 2020
Trending Wed, 8 Jul 2020
Trending Thu, 11 Jul 2019

“This Roti Jala is More Structured than My Life”

People are suddenly craving for Roti Jala because of this…

Trending Sun, 25 Aug 2019

Duit USD101,500 Disamun Sewaktu Pertukaran Wang

Bukan setakat cedera kerana bertumbuk, duit pula disamun sewaktu kejadian

Trending Sat, 10 Feb 2018

Ada Kejadian Yang Tidak Diingini Telah Berlaku Sehinggakan Tok Kadi Kena Naik Trak

Disebalik Keindahan ‘Wedding Of The year’ Yuna, Ada Kejadian Yang Tidak Diingini Telah Berlaku Sehinggakan Tok Kadi Kena Naik Trak

Trending Mon, 15 Jun 2020
Trending Tue, 10 Jul 2018
Featured Sat, 17 Jul 2021

Jom Semak! Pemohon i-Citra Kini Boleh Semak Status Kelulusan Permohonan

Umum maklum, permohonan i-Citra KWSP sudah dibuka bermula 12 Julai lalu. Ramai pemohon yang ternanti nanti keputusan permohonan mereka. Justeru, Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) baru sahaja mengumumkan melalui laman web rasmi berkaitan status permohonan […]

| Live TV