Trending By: SGMS Faida April 11, 2019 @ 12:36pm

‘ Masa Kena Tu Sakit…Sakit Sangat’- Wartawan Aduan Rakyat Kongsi Pengalaman Disondol Lembu

Gara-gara disondol lembu ketika membuat liputan, wartawan TV3 Juliana Sharin menjadi topik bualan netizen di media sosial.

Kata Juliana, dia sedikit terkejut ketika disondol haiwan berkenaan namun mujur tidak mengalami kecederaan.

“ Ooo macam ni rasanya di viral kan. Seronok ya dapat perhatian dan jadi buah mulut netizen… Nak gelak gelak lah tak apa sebab saya sendiri gelakan diri sendiri bila tengok balik video tu.

“ Masa kena tu sakit, sakit sangat, yang aww pertama suara jantan tu sebab terkejut… Aww yang seterusnya baru rasa sakit. Rasa macam sengal sengal tu tapi tak bengkak…. Korang terhibur tengok saya, saya pulak terhibur baca komen komen korang,” tulisnya di Instagram.

Dalam masa sama, wartawan Aduan Rakyat ini juga menafikan sengaja membuat gimik ini untuk menarik perhatian ramai.

“ Bukan tak ada rakaman lain yang okay tapi sengaja nak pakai yang disondol itu bukan sebab nak viral tapi nak dijadikan pengajaran… Ia boleh berlaku pada sesiapa sahaja jadi berhati-hati ya,” sambungnya.

Tambahnya, video itu juga mempunyai sambungan di episod seterusnya. Jika ada sebarang aduan yang mahu dibuat, korang ada aduan boleh email ke [email protected] sertakan sekali nombor telefon untuk dihubungi.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Sun, 23 Jun 2019
Featured Tue, 23 Feb 2021
Trending Wed, 12 Jun 2019

Pengakhiran ‘Derita’ Ainul Mardhiah..

Pengakhiran penderitaan Ainul Mardhiah..

Trending Wed, 18 Apr 2018

Betul Ke Fazura Mengandung? Ini Penjelasannya

Baru-baru ini, peminat-peminat Nur Fazura bersorak kegembiraan setelah melihat sebuah foto yang dimuat naik oleh artis itu di Instagramnya.

Featured Wed, 10 Feb 2021

Malaysia Negara Ketiga Miliki “Sugar Daddy” Paling Ramai Di Asia

Istilah “sugar daddy” dilihat sebagai satu “taboo” dalam masyarakat kita. Bagi umat Islam, istilah “sugar daddy” adalah bertentangan dengan ajaran agama Islam. Namun, menerusi portal Free Malaysia Today melaporkan hampir 50,000 individu bergelar sugar daddy […]

Trending Mon, 24 Feb 2020

Korea Selatan Umum Amaran Tertinggi COVID-19 Catat Kenaikan Mendadak

Semoga yang baik-baik sahaja buat seluruh rakyat Korea Selatan

| Live TV