Trending By: SGMS Faida April 10, 2018 @ 6:32am

Penampakan UFO Terbang Di Ruang Udara Texas?

Ini bukan kali pertama kelibat objek terbang tidak dikenali (UFO) dilihat dari dalam pesawat. Seorang penumpang yang dikenali sebagai Chang mendakwa dia ternampak dan sempat merakan objek berkenaan! Wow, betul ke ni?

Chang yang sedang tidur tiba-tiba terjaga apabila terdengan dentuman petir mula sedar akan kehadiran objek itu sebaik melihat ke luar tingkap! Kelihatan satu objek yang misteri dengan cahaya terang yang dipercayai adalah UFO.

Menurutnya, dia tidak melepaskan peluang merakam video kejadian aneh tersebut ketika penerbangan domestik itu semasa dalam perjalanan ke Los Angeles dari Atlanta.

“Ia kelihatan seolah-olah sebuah pesawat tetapi mengeluarkan cahaya terang. Saya tidak pasti sama ada itu roket atau UFO,” katanya sambil memberitahu ketika itu pesawat berkenaan berada di ruang udara bandar Texas.

Sementara itu, seorang peminat UFO, Tyler Glockner menyifatkan itu adalah antara salah satu rakaman video paling aneh yang pernah dirakam dari pesawat. 

 

Sumber: Agensi

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Wed, 9 May 2018
Trending Tue, 17 Jul 2018

PTPTN Borrowers, Please Update Your Info Within 9 Days

If you don’t you might just regret it.

Trending Tue, 5 May 2020

Ini 11 Soalan Lazim Tentang Perjalanan Rentas Negeri 7-10 Mei & Aplikasi Gerak Malaysia

Info tentang aplikasi Gerak Malaysia dan perjalanan rentas negeri

Trending Wed, 10 Jun 2020
Trending Tue, 27 Feb 2018

Belanja Lebih RM2,000 Untuk Merasai Hidangan Pelik

Logik tak logik tetapi inilah yang berlaku dimana pasangan ini sanggup membelanjakan RM2,000 ungtuk merasai hidangan pelik di sebuah restoran antara terbaik di dunia

Trending Mon, 9 Jul 2018

Authorities Can Track You Down Just for Watching Porn

They might be watching us while we fap :O

Trending Mon, 1 Jun 2020
Trending Wed, 20 Nov 2019
Trending Sat, 24 Mar 2018

Misteri Hilang Semalaman Terjawab!

Menurut ibu mangsa, Noorliah Kasbulah, 48, dia dimaklumkan oleh rakan anaknya yang menemui kereta milik Muhammad Hafiz berhampiran restoran di Bandar Baru Klang kira-kira 2 petang, semalam.

| Live TV