Trending By: Salma Syahbuddin March 14, 2021 @ 2:59pm

Ramalan Lofa Benar Belaka… Kali Ini, Neelofa Teka Aina Abdul Jadi Juara AJL35!

Sejak tiga tahun berturut-turut pengacara, pelakon dan usahawan terkenal, Neelofa tampil membuat ramalan tepat tentang siapakah yang bakal menjulang gelaran Anugerah Juara Lagu pada tahun tersebut.

 

Dan seperti biasa, kemuncak Anugerah Juara Lagu Ke-35 (AJL35) kali ini, ramai peminat dan penyokong AJL35 khasnya ingin mengetahui apakah ramalan beliau kali ini tepat seperti sebelumnya?

 

Menjengah ke akaun Twitter milik Neelofa hari ini, beliau meramalkan AJL35 malam ini akan menjadi milik Aina Abdul menerusi lagu Semalam. Namun, juara AJL35 juga boleh menjadi milik Nabila Razali menerusi lagu Peluang Kedua dan gandingan mantap Wany Hasrita dan Dato’ Jamal Abdillah menerusi lagu Belenggu Rindu.

 

Manakala, Vokal Terbaik akan dimenangi oleh Azlan & The Typewriter menerusi lagu Jangan Khianati Aku ataupun milik Aina Abdul sekali lagi menerusi lagu Semalam.

 

 

Bagaimanapun, Neelofa menegaskan ini hanyalah sekadar tekaan beliau memandangkan pada tahun ini Lofa tidak terlalu mengikuti lagu-lagu yang dipertandingkan di AJL35.

 

Selain itu, Neelofa berharap agar semua peminat dan penonton yang menyaksikan AJL35 pada malam ini menikmati setiap persembahan daripada artis-artis kesayangan ramai dalam masa yang sama mengenali dan menghargai penulis lagu dan juga penulis lirik kita yang berbakat.

 

 

Justeru itu, rata-rata peminat teruja dengan ramalan atau prediction dari Neelofa sehingga setakat ini ciapan tersebut telah mendapat 1,000 ulang kicau dan sebanyak 2,800 tanda suka sejak ianya dimuat naik sejam yang lalu.

 

Jadi, bagaimana pula dengan korang semua? Kalau korang pun mempunyai ramalan tentang siapakah yang bakal dinobatkan sebagai juara AJL35 kali ini,  jangan lepaskan peluang untuk sertai peraduan Jom Teka & Menang di www.xtra.com.my/ajl35 dan menang hadiah menarik!

 

AJL35 malam ini akan bersiaran secara langsung menerusi TV3 pada jam 9 malam, dan korang juga boleh menonton secara LIVE menerusi LIVE TV di www.xtra.com.my dan YOUTUBE TV3 Official

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Thu, 19 Nov 2020
Trending Tue, 13 Mar 2018

Brave Men Save Puppies From Filthy Drain Despite Religious Restrictions

A few brave and kindhearted young men saved two stranded puppies in the dirty drain despite religious beliefs.

Trending Mon, 19 Aug 2019

Nafsu songsang Miley musnahkan rumah tangganya bersama Liam!

Khabarnya Miley mempunyai hubungan dengan Kaitlynn Carter!

Trending Thu, 6 Dec 2018

Gesekan Biola Tun Siti Hasmah Iringi Konsert Duo Jamal Dan M. Nasir. Wow!

Tun Siti Hasmah khabarnya giat menjalani latihan!

Trending Tue, 13 Jul 2021
Trending Wed, 18 Nov 2020
Trending Mon, 13 Jul 2020
Trending Sun, 28 Mar 2021

Dijalankan Penuh Meriah Semalam, Hari Sukan Maya Pertama Malaysia Bersambung Hari Ini!

Buat kali pertama diadakan di Malaysia, hari sukan maya pertama Malaysia, Pesta Game yang dikuasakan oleh Samsung Galaxy A52 | A72 menyaksikan para pencipta kandungan YouTube bertanding untuk meraih kemenangan bagi rumah sukan masing-masing. Kemeriahan […]

Trending Tue, 17 Jul 2018

PTPTN Borrowers, Please Update Your Info Within 9 Days

If you don’t you might just regret it.

Trending Fri, 15 May 2020

PKP Dilaksana Semula Pada Hari Raya Ini?

Nampaknay ramai yang bersetuju PKP dilanjutkan

| Live TV