Trending By: Salma Syahbuddin August 4, 2020 @ 4:58pm

Rebut Peluang Menangi Realme Dengan Cara Ini…

Pastinya platform digital menjadi medan bagi kebanyakan orang meluaskan perniagaan, menjana pendapatan, membeli-belah malah sebagai platform menghubungkan silaturrahim sesama keluarga tidak kira dimana jua mereka berada hanya semudah a,b,c sahaja!

Justeru itu, Xtra kini menjalankan kaji selidik bagi mendapatkan data pengguna media sosial secara lebih meluas terutamanya daripada pelbagai platform digital kami. Let’s check this out!

Jawab soalan kami & rebut peluang menang Realme Buds Air Neo dan Realme Watch!

Luangkan masa hanya 5 minit je untuk korang jawab soalan-soalan mudah dengan klik disini dan korang juga berpeluang untuk menang Realme Buds Air Neo dan Realme Watch.

Jadi, tunggu apa lagi guys! Jangan lupa jawab soalan kaji selidik ini dan bantu kami dapatkan pandangan dengan lebih jelas tentang pengguna digital platform Media Prima bagi tahun 2020!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Sun, 4 Apr 2021
Trending Mon, 24 May 2021

Park Bo-Young Nak Elak Nasib Malang Sampai Kena Buat Perjanjian Dengan Seo In-Guk? Jangan Lupa Saksikan K-Drama Best ‘Doom at Your Service’ Hanya di Viu!

Drama bersiri Viu Original yang bertemakan romantik dan fantasi, Doom at Your Service menemui peminat di Viu bermula 10 Mei yang lalu. Karya menarik ini mendapat sentuhan Kwon Young-Il selaku sutradara dan ia dibintangi oleh […]

Trending Wed, 22 Apr 2020
Trending Sun, 13 May 2018

婚礼拍成鬼片风!PS神人挑战都败退

相信许多人在结婚、举办婚礼时,都会请专人来拍照留下回忆,但若是找来的人技术不佳,看见成果可能就会想吐血了……

Featured Fri, 28 May 2021

i-Sinar : Cara Tukar Amaun Secara Online (Pindaan Pengeluaran)

Selepas KWSP dan Kementerian Kewangan membenarkan permohonan pengeluaran i-Sinar tanpa syarat, fungsi untuk membuat pindaan telah diwujudkan di dalam portal isinar.kwsp.gov.my. Justeru, ramai yang masih tidak tahu jumlah permohonan pengeluaran i-Sinar sebenarnya boleh ditukar. Berikut merupakan cara […]

Trending Fri, 7 Sep 2018

Babak Perkahwinan Ikonik Filem Crazy Rich Asians Bikin Pereka Tempatan Carven Ong Trending!

Gaun super cantik yang terdapat dalam babak perkahwinan Crazy Rich Asians itu adalah hasil sentuhan pereka fesyen terkenal negara, Carven Ong.

Trending Sat, 21 Mar 2020

COVID-19: Jakarta Isytihar Darurat 14 Hari

Gabenor Daerah Khusus Indonesia (DKI) Jakarta, Anies Baswedan telah mengisytiharkan darurat selama 14 hari bagi ibu negara Republik itu ekoran ancaman wabak Covid-19. Perintah darurat ini telah disampaikan sendiri oleh beliau menerusi sebuah sidang media […]

Trending Wed, 7 Mar 2018

Lawak! Koleksi Biskut Viral Bikin Pecah Perut

Biskut viral yang menggunakan hanya empat bahan asas ini semakin mendapat perhatian bukan sahaja kerana bahan-bahannya yang murah tetapi bentuk biskut ini juga menjadi bahan lawak sebaik sahaja keluar daripada ketuhar

| Live TV