Trending By: Maya Basir June 22, 2022 @ 6:54pm

“Saya Dalam Proses Selesaikan Masalah Rumah Tangga” – Syamsul Yusof Bakal Dedah Perkara Sebenar

Pelakon dan pengarah, Syamsul Yusof sedang dalam proses menyelesaikan kemelut rumah tangganya yang kini hangat diperkatakan.

Menurut Syamsul, dia mengambil keputusan untuk berdiam diri kerana tidak mahu menyinggung mana-mana pihak.

“Inilah kehidupan, saya pun pernah berumur belas tahun. Saya pun dah umur berapa sekarang. I am aware of that.

“Saya bukan lari ke apa cuma saya ambil tindakan untuk berdiam diri, itu yang terbaik, iyalah kerana pihak sana dah keluarkan.

“Saya tidak mahu bila saya cakap nanti menyinggung perasaan isteri, menyinggung perasaan mana-mana pihak.

“Tapi itulah dia kadang-kadang orang sekarang ini, netizen menganggap, minta maaf saya cakap.

“Tanpa kita sedar menganggap the real life now is for them to watch dan macam makan popcorn. What’s next? Apa episod minggu depan?

“Tapi ini kehidupan sebenar, ini adalah pilihan saya atau siapa sahaja artis yang diberi pilihan, untuk tidak memberikan komen.

“Sudah tentu akan sampai masanya saya akan beritahu. Tak akan saya nak diam sampai ke sudah. Saya tidak begitu.

“Saya masih dalam proses menyelesaikan masalah kemelut rumah tangga saya. Jadi itulah dia,” jelasnya.

Dalam pada itu, Syamsul turut menafikan dakwaan netizen yang mengatakan pengarah filem Mat Kilau ini sudah bertunang dengan wanita bernama Ira Kazar.

“Baru-baru ini pula kata Syamsul dah bertunang, kat mana pula saya bertunang? Hari itu keluar saya dah kahwin pula,” ujarnya.

Terbaharu, isterinya Puteri Sarah telah berkongsi satu status yang mendakwa Syamsul telah bertunang dengan wanita tersebut.

Sumber: Gempak

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Fri, 19 Aug 2022

Gara-Gara Muka Tertutup Dengan Kain Lampin, Bayi Berusia 4 Bulan Temui Ajal

Allahuakbar sedihnya… Apapun salam takziah untuk keluarga mangsa 🥀

Contest Fri, 20 Sep 2019

Taylor Swift Just Dropped Some Real S**t On What Actually Happened Between Her And Kanye

Taylor Swift just drops a major bombshells about Kanye West feud

Featured Thu, 19 Aug 2021

#JusticeForBella, Pengasas Rumah Bonda Bakal Didakwa Di Mahkamah

Isu penderaan seorang kanak-kanak perempuan Sindrom Down, Bella yang tular di media sosial dipercayai didera di sebuah pusat kebajikan dikenali Rumah Bonda masih belum menemui titik penamat. Terbaru, suspek utama kes penderaan Bella yang juga […]

Featured Mon, 12 Jun 2023
Trending Sun, 14 Apr 2019

Dua Helikopter Bertembung Dekat Gunung Everest

“Pesawat itu jatuh ke arah helikopter ketika berlepas dan bertembung dengan dua helikopter.”

Featured Wed, 28 Dec 2022

Peminat Bola Sepak Protes Keputusan Pengadil Jepun Berat Sebelah

Jangan main-main dengan skuad bawang Malaysia!

Trending Tue, 26 Apr 2022

Skuter Elektrik Dilarang Di Atas Jalan Raya Berkuat Kuasa Serta-Merta

Kenderaan mikromobiliti dilarang digunakan di atas jalan raya.

error: Content is protected !!