Trending By: Ad Ops March 4, 2019 @ 5:53pm

Tular Di Laman Sosial, Kenali 4 Youtuber Unik Yang Semakin Meningkat Naik!

Siapa cakap youtuber Malaysia tak power? Youtuber selalunya dikenali dengan video seperti makeup tutorial, hijab tutorial dan sebagainya. Namun, berbeza pula dengan 4 orang youtuber yang agak unik ni. Kalau korang nak tahu, walaupun mereka masih baru di platform Youtube tetapi content video yang dihasilkan memang awesome!

Tidak lagi hanya mengetengahkan video content seperti makeup tutorial atau hijab tutorial, youtuber ini mengambil langkah kreatif dan lain daripada yang lain dengan menghasilkan content yang unik  seperti food review,haul video,video travel yang serius gempak seperti filem pendek. Buat korang yang tengah heartbroken tu, tips move on daripada putus cinta pun ada!

Jom kita layan 5 video paling best daripada youtuber yang semakin meningkat naik ini.

1. Buat korang yang nak shopping barangan rumah dengan harga berpatutan. Korang wajib layan video haul daripada pemilik youtuber yang dikenali dengan nama Aisha Mohd ni. Video gadis ini seperti haul barangan DIY, Eco Shop sangat berguna utk korang! Malah,video ini menerima lebih 26k viewers di laman youtube. Tips move on putus cinta pun ada!

               

 2. Korang peminat travelog? seorang youtuber yang dikenali dengan nama Khyyril ini menghasilkan video travel seperti filem pendek. Kualiti video yang  dihasilkan sangat cool dan awesome! Kalau korang tak percaya, korang boleh tengok dengan mata sendiri

               

3.Youtuber yang dikenali dengan nama Nisa Fareeha ini juga aktif memuat naik pelbagai video daripada kolej rutin, skincare rutin, room tour dan sebagainya! Video gadis ini mengenai perkongsian penyakit disleksia mendapat  sebanyak 1.6 k views di laman Youtube!

             

4. Makanan dan rakyat malaysia sememangnya sangat sinonim! Buat foodie lovers di luar sana. Korang wajib layan youtube channel daripada Syafiqah Hamidun ni. Bukan sahaja food review malah eating sounds pun ada! For sure, buat korang memang tak lena tidur.

           

Apa tunggu lagi, jom kita subscribed cepat-cepat!

 

 

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Tue, 22 Oct 2019
Featured Sat, 19 Mar 2022

Hadiah Buat Peminat, Fazura Teruja Bakal Kembali Berlakon Drama Bersiri Konsep Islamik!

Wah, berita baik untuk semua peminat yang merindui Fazura beraksi di kaca televisyen 🤩🤩 Semoga dipermudahkan! 😘

Trending Wed, 19 May 2021

Bosan Tak Dapat Menziarah Syawal Ini? Jom Tengok Banyak Filem Best di tonton CINEMA!

Pada tahun ini, sekali lagi kita menyambut kedatangan Syawal dengan suasana norma baharu. Biarpun kemeriahan ziarah menziarah tidak dapat dirasakan, kehadiran Aidilfitri harus disambut dengan penuh kesyukuran dalam kesederhanaan! Bosan duduk di rumah dan tak […]

Trending Mon, 16 Aug 2021

Sokong Jenama Lokal, Yuna Bantu Usahawan Tempatan

Penyanyi Malaysia yang menempa nama di persada antarabangsa, Yuna dikenali sebagai penyokong tegar jenama tempatan. Biarpun membina kerjaya di luar negara, Yuna tidak lupa untuk memberikan sokongan kepada usahawan lokal. “Ramai yang tahu saya memang […]

Trending Fri, 8 Mar 2019

Pembantu Rumah ini ditangkap majikan kerana cuba seludup wang dalam kotak minuman!

Sepandai-pandai tupai melompat,akhirnya jatuh ke tanah jua!

Trending Fri, 10 Jan 2020

Woman Had “Pubic Hair” On Her Face Because Doctor Took A Skin From Her Groin As Emergency Measure

If you think you are having a bad day, try to put yourself in her shoes.

Trending Tue, 5 Jun 2018

Aeroplane Makes Emergency Landing Due to Man’s Horrible Body Odour

Passengers were even puking from the smell!

Trending Thu, 10 May 2018

Dinobat Sebagai Puteri Muslimah Asia 2018, Uyaina Bangga Harumkan Nama Malaysia

Kemenangan itu melayakkan Uyaina membawa pulang wang tunai berjumlah RM30,000, tiara dan trofi.

Trending Fri, 13 Jul 2018

Murderous Babysitter Pleads Not Guilty to Charges

Is she saying she is innocent after being caught red-handed like that?!

Trending Fri, 27 Dec 2019

We Can’t Figure Out If This Designer Brand ‘Ramen Shoes’ Is A Joke Or Is A Joke!

That moment when you have leftover ramen inside your cupboards and you don’t know what to do with them.

| Live TV