Trending By: Mohd Fuad Mohd Noor March 4, 2019 @ 5:53pm

Tular Di Laman Sosial, Kenali 4 Youtuber Unik Yang Semakin Meningkat Naik!

Siapa cakap youtuber Malaysia tak power? Youtuber selalunya dikenali dengan video seperti makeup tutorial, hijab tutorial dan sebagainya. Namun, berbeza pula dengan 4 orang youtuber yang agak unik ni. Kalau korang nak tahu, walaupun mereka masih baru di platform Youtube tetapi content video yang dihasilkan memang awesome!

Tidak lagi hanya mengetengahkan video content seperti makeup tutorial atau hijab tutorial, youtuber ini mengambil langkah kreatif dan lain daripada yang lain dengan menghasilkan content yang unik  seperti food review,haul video,video travel yang serius gempak seperti filem pendek. Buat korang yang tengah heartbroken tu, tips move on daripada putus cinta pun ada!

Jom kita layan 5 video paling best daripada youtuber yang semakin meningkat naik ini.

1. Buat korang yang nak shopping barangan rumah dengan harga berpatutan. Korang wajib layan video haul daripada pemilik youtuber yang dikenali dengan nama Aisha Mohd ni. Video gadis ini seperti haul barangan DIY, Eco Shop sangat berguna utk korang! Malah,video ini menerima lebih 26k viewers di laman youtube. Tips move on putus cinta pun ada!

               

 2. Korang peminat travelog? seorang youtuber yang dikenali dengan nama Khyyril ini menghasilkan video travel seperti filem pendek. Kualiti video yang  dihasilkan sangat cool dan awesome! Kalau korang tak percaya, korang boleh tengok dengan mata sendiri

               

3.Youtuber yang dikenali dengan nama Nisa Fareeha ini juga aktif memuat naik pelbagai video daripada kolej rutin, skincare rutin, room tour dan sebagainya! Video gadis ini mengenai perkongsian penyakit disleksia mendapat  sebanyak 1.6 k views di laman Youtube!

             

4. Makanan dan rakyat malaysia sememangnya sangat sinonim! Buat foodie lovers di luar sana. Korang wajib layan youtube channel daripada Syafiqah Hamidun ni. Bukan sahaja food review malah eating sounds pun ada! For sure, buat korang memang tak lena tidur.

           

Apa tunggu lagi, jom kita subscribed cepat-cepat!

 

 

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Tue, 20 Oct 2020
Trending Fri, 13 Dec 2019

Skuter ”First Medical Respond” Dari KKM

Atasi Jalan Jammed & Ambulans Lewat

Trending Fri, 6 Nov 2020
Trending Mon, 15 Jul 2019

An Indonesian EXO-L got Surprised by EXO?

This is just beyond sweet! How lucky!

Trending Sun, 26 Nov 2017

Empat Kakitangan SESB Parah Pencawang Meletup Dan Terbakar

Empat Kakitangan SESB Parah Pencawang Meletup Dan Terbakar

Trending Wed, 7 Aug 2019

Kenapa Datuk Bandar Diarah Pakai Pakaian Wanita?

Kenapa ya sampai begitu sekali ,mesti ada yang tak kena kan?

Featured Wed, 6 Mar 2019

Cinta pasangan China-Malaysia ini berputik melalui laman Friendster, bacalah kisah romantik mereka!

Mereka bertuah kerana bukan semua hubungan cinta atas talian berkekalan.

Trending Mon, 10 Jun 2019

‘Nak ‘Flirt’ Kena Ada Strategi’- Lelaki Ini Kongsi Tips Cari Calon Isteri Di Facebook

Moral of the story, jangan malu sangat nak mengorat tu kalau dah suka…

Featured Wed, 23 Jan 2019

Ramai yang memuja kecantikan Imma, sayangnya dia hanyalah sebuah boneka… 

Melihat seleksi foto-fotonya, memang sukar mempercayai bahawa Imma adalah patung! 

| Live TV