Trending By: Mohd Fuad Mohd Noor March 4, 2019 @ 5:53pm

Tular Di Laman Sosial, Kenali 4 Youtuber Unik Yang Semakin Meningkat Naik!

Siapa cakap youtuber Malaysia tak power? Youtuber selalunya dikenali dengan video seperti makeup tutorial, hijab tutorial dan sebagainya. Namun, berbeza pula dengan 4 orang youtuber yang agak unik ni. Kalau korang nak tahu, walaupun mereka masih baru di platform Youtube tetapi content video yang dihasilkan memang awesome!

Tidak lagi hanya mengetengahkan video content seperti makeup tutorial atau hijab tutorial, youtuber ini mengambil langkah kreatif dan lain daripada yang lain dengan menghasilkan content yang unik  seperti food review,haul video,video travel yang serius gempak seperti filem pendek. Buat korang yang tengah heartbroken tu, tips move on daripada putus cinta pun ada!

Jom kita layan 5 video paling best daripada youtuber yang semakin meningkat naik ini.

1. Buat korang yang nak shopping barangan rumah dengan harga berpatutan. Korang wajib layan video haul daripada pemilik youtuber yang dikenali dengan nama Aisha Mohd ni. Video gadis ini seperti haul barangan DIY, Eco Shop sangat berguna utk korang! Malah,video ini menerima lebih 26k viewers di laman youtube. Tips move on putus cinta pun ada!

               

 2. Korang peminat travelog? seorang youtuber yang dikenali dengan nama Khyyril ini menghasilkan video travel seperti filem pendek. Kualiti video yang  dihasilkan sangat cool dan awesome! Kalau korang tak percaya, korang boleh tengok dengan mata sendiri

               

3.Youtuber yang dikenali dengan nama Nisa Fareeha ini juga aktif memuat naik pelbagai video daripada kolej rutin, skincare rutin, room tour dan sebagainya! Video gadis ini mengenai perkongsian penyakit disleksia mendapat  sebanyak 1.6 k views di laman Youtube!

             

4. Makanan dan rakyat malaysia sememangnya sangat sinonim! Buat foodie lovers di luar sana. Korang wajib layan youtube channel daripada Syafiqah Hamidun ni. Bukan sahaja food review malah eating sounds pun ada! For sure, buat korang memang tak lena tidur.

           

Apa tunggu lagi, jom kita subscribed cepat-cepat!

 

 

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Fri, 21 Sep 2018

Got mouth ulcers? Try these 5 home remedies proven to relieve those painful sores FAST!

Fact: Mouth Ulcers are more commonly found in women than men!

Trending Mon, 2 Dec 2019
Trending Fri, 3 Aug 2018

Air Terjun Setinggi 108 Meter Dalam Gedung Pencakar Langit

Liebian International Building yang terletak di Guiyang, China bahagian Barat Daya mempunyai air terjun buatan yang paling tinggi 108 meter

Trending Mon, 10 Dec 2018

Roger Sudah Tiada…Kangaroo ‘Sado’ Ini Pernah Curi Tumpuan Dunia Pada 2015

Roger amat disayangi oleh seluruh penduduk di dunia ini. Walaupun jasadnya sudah tiada, semangat Roger akan sentiasa ada di sini

Trending Thu, 22 Nov 2018

Korean Man Does Surgery to Get Abs Instead of Exercising

*Warning: Some of these images are rather graphic*

Trending Tue, 29 Jun 2021
Trending Thu, 16 May 2019

Jururawat Hilang, Mayat Siti Kharina Ditemui Dengan Kesan Kelar Di Leher Disyaki Dibunuh

Mayat Siti Kharina ditemui dalam keadaan reput dipercayai sudah meninggal dunia sejak seminggu lalu selain terdapat kesan kelar pada leher mangsa.

Trending Thu, 16 Jul 2020

Yuran Asrama & Perkhidmatan Universiti Dikurangkan Sehingga 5%

Semoga pengurangan yuran ini dapat membantu

| Live TV