Trending By: Aisyah Badrul April 28, 2020 @ 2:27pm

Yakinnya Kamu! Sherry Al Hadad Tersasul Ketika Siaran Langsung Muzik-Muzik 35

Tidak dinafikan, mengacara sesebuah program secara langsung bukanlah satu perkara yang mudah. Insiden tersasul semasa mengacara bukanlah satu perkara yang janggal berlaku. Namun sebenarnya moment seperti ini lah yang boleh memberikan kenangan yang lucu dan hiburan kepada kita sebagai penonton kan?

Insiden ini berlaku kepada pengacara Sherry Al-Hadad ketika mengacara program Muzik-Muzik 35 pada Isnin lalu.

“Marhaban tiba,Marhaban tiba, Marhaban tiba…eh dah live ke?

Sewaktu pembukaan program Muzik-Muzik 35 Isnin lalu, Sherry yang sememangnya terkenal dengan sifat “happy go lucky” menyanyikan lagu Ramadan Tiba nyanyian Opick. Namun apa yang telah mengundang ketawa orang ramai adalah apabila pengacara berusia 36 tahun ini tersasul dengan menyebut “Marhaban tiba” sebanyak tiga kali.

Pekara ini turut disedari oleh rakan hos Haziq Hussni (Hot FM) dan dia bertindak mentertawakan Sherry walaupun tahu mereka sedang bersiaran langsung ketika itu.

Korang cuba layan video yang dimuatnaik Sherry di laman Instagram miliknya. Confirm tak kering gusi ketawa tau!

Confident tu penting!

Selepas memuatnaik video insiden ini di Instagram miliknya, rata-rata netizen dan para artis membanjiri ruangan komen kerana terhibur dengan tindakan spontan Sherry Al-Hadad ini. Ada juga yang memuji tahap keyakinan Sherry yang tinggi sewaktu menyanyikan lagu tersebut.

Sumber: Instagram Sherry Al-Hadad
Sumber: Instagram Sherry Al-Hadad
Sumber: Instagram Sherry Al-Hadad

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Thu, 28 Mar 2019

Mangsa Gas Toksik Sungai Kim Kim Dibenarkan Keluar Hospital

Kesemua mangsa kes pembuangan sisa toksik yang dimasukkan ke hospital kerana menghidu gas toksik di Sungai Kim Kim pada bulan lalu dibenarkan keluar dari hospital.

Trending Sun, 5 Jul 2020
Trending Thu, 25 Jun 2020
Trending Wed, 9 Dec 2020
Trending Mon, 23 Mar 2020
Trending Tue, 23 Oct 2018

ALAMAK! Persalinan Percutian Neelofa Serupa Dengan Kain Tudung Pula?

Dah la photoshoot kat Maldives…sorry eh…kita kan kawan baik selamanya!

| Live TV