Trending By: Aisyah Badrul April 28, 2020 @ 2:27pm

Yakinnya Kamu! Sherry Al Hadad Tersasul Ketika Siaran Langsung Muzik-Muzik 35

Tidak dinafikan, mengacara sesebuah program secara langsung bukanlah satu perkara yang mudah. Insiden tersasul semasa mengacara bukanlah satu perkara yang janggal berlaku. Namun sebenarnya moment seperti ini lah yang boleh memberikan kenangan yang lucu dan hiburan kepada kita sebagai penonton kan?

Insiden ini berlaku kepada pengacara Sherry Al-Hadad ketika mengacara program Muzik-Muzik 35 pada Isnin lalu.

“Marhaban tiba,Marhaban tiba, Marhaban tiba…eh dah live ke?

Sewaktu pembukaan program Muzik-Muzik 35 Isnin lalu, Sherry yang sememangnya terkenal dengan sifat “happy go lucky” menyanyikan lagu Ramadan Tiba nyanyian Opick. Namun apa yang telah mengundang ketawa orang ramai adalah apabila pengacara berusia 36 tahun ini tersasul dengan menyebut “Marhaban tiba” sebanyak tiga kali.

Pekara ini turut disedari oleh rakan hos Haziq Hussni (Hot FM) dan dia bertindak mentertawakan Sherry walaupun tahu mereka sedang bersiaran langsung ketika itu.

Korang cuba layan video yang dimuatnaik Sherry di laman Instagram miliknya. Confirm tak kering gusi ketawa tau!

Confident tu penting!

Selepas memuatnaik video insiden ini di Instagram miliknya, rata-rata netizen dan para artis membanjiri ruangan komen kerana terhibur dengan tindakan spontan Sherry Al-Hadad ini. Ada juga yang memuji tahap keyakinan Sherry yang tinggi sewaktu menyanyikan lagu tersebut.

Sumber: Instagram Sherry Al-Hadad
Sumber: Instagram Sherry Al-Hadad
Sumber: Instagram Sherry Al-Hadad

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Tue, 23 Jun 2020
Trending Mon, 2 Jul 2018

POLRI Berjaya Tangkap Jamal Yunos

Tan Sri Muhyiddin Yassin mengucapkan terima kasih kepada Pemerintah Republik Indonesia, khususnya Polis Negara Republik Indonesia atas bantuan mereka.

Trending Fri, 28 Dec 2018

Indonesia Tingkatkan Status Berjaga-Jaga Gunung Berapi

Pemindahan secara besar-besaran yang telah dilaksana membabitkan kira-kira 20,000 orang, berdasarkan angka pada Rabu.

Trending Thu, 1 Nov 2018

Penyelam Indonesia Temui Kotak Hitam Pesawat JT 610

Difahamkan, kotak hitam itu berwarna oren dan dalam keadaan sempurna.

Trending Thu, 28 Jun 2018

Najib Says There’s Nothing Wrong with Accepting Gifts

He was comparing his gifts with Tun Mahatir’s too.

Trending Mon, 5 Feb 2018

失火之后全家微笑合影:人都在,家就在

中国网友间最近流传一张充满「正能量」的照片,拍摄者姜托托声称,照片中一家三口站在废墟里开心比YA,他们其实是自己的亲戚,虽然住家毁了,宠物狗也命丧火窟,但他们还是打起精神、露出微笑,积极面对这场悲剧“毕竟人在,家就在。”

Trending Fri, 9 Aug 2019

“We are Completely Overwhelmed”, Nora Anne’s Family Expresses Gratitude

It has entered the fourth day of Nora Anne Quoirin‘s search and rescue operation, which shocked the whole nation when the Irish teenager went missing on last Sunday — August 4th, in Dusun resort Seremban. Ever […]

Trending Thu, 9 Apr 2020

[TRENDING] Keluarga Dedah Keadaan Sebenar Glenn Fredly Sebelum ‘Pergi’

RIP Glenn Fredly. Terima kasih atas nota muzika yang penuh cinta

| Live TV