Hiburan By: Ad Ops April 11, 2018 @ 8:56am

Chacha Maembong Mengaku Dirinya Memang Liar!

Setiap orang mempunyai personaliti dan pandangan yang tersendiri. Walaupun rambut sama hitam, hati lain-lain. Begitulah pepatah yang sesuai dikaitkan dengan pelakon muda, Chacha Maembong yang sering terpalit dengan cerita panas lagi sensasi.

Gadis berusia 22 tahun ini sendiri mengakui sering dilabel liar, namun tidak mengendahkan kritikan tersebut. Baginya, dia memang liar jadi buat apa nak sembunyikan perangai sebenar dia? Chacha lebih selesa untuk menjadi diri sendiri dan tidak hipokrit.

Chacha Maembong juga mempunyai adik beradik selebriti yang lain. Mengatakan bahawa dirinya memang liar dan dia bukanlah seperti kakaknya, Emma Maembong. Walaupun kadang-kala kecewa dengan sikap segelintir pihak yang sering mengkritik dan cuba menjatuhkannya, Cacha sedia menerimanya dengan positif. 

Kata benci saya, tapi kenapa like juga foto saya? Haters tu adalah fans saya sebenarnya!” jelasnya.

Bagi Chacha, karier selama 7 tahun itu memang ada tenggelam timbulnya, namun Chacha berpegang kepada semangat dan sokongan keluarga sahaja. Hanya keluarga yang benar-benar mengenali dirinya. Maka, dia tidak kisah pun dengan tanggapan orang lain.

Chacha berharap peminatnya sentiasa mendoakan yang terbaik untuk kerjaya dan hidupnya. Walaupun sering dikecam, Chacha juga bersyukur kerana peminat masih menerimanya dalam dunia hiburan tanah air. Tanpa peminat, Chacha takkan mampu pergi sejauh ini.

Ditulis oleh: Nur Nasuha

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 27 Jun 2022

“Speechless Tengok! Jangan Cepat Menghukum Orang…” – Ramai Puji MK K-Clique Lancar Mengaji, Siap Boleh Jadi Imam Lagi!

Moga jadi inspirasi untuk anak muda… taat pada perintah ibu bapa…mendoakan dan membahagiakan!

Hiburan Wed, 14 Feb 2018

DAH BERGELAR DATUK, AARON AZIZ TUKAR HALUAN?

Barangkali kegigihannya turun padang dan membantu menyelesaikan masalah masyarakat membuat Aaron dipandang tinggi bagaikan ‘wakil rakyat’ pula.

Hiburan Wed, 11 Sep 2019
Featured Sun, 20 Mar 2022

Pelaksanaan Mahkamah Syariah Untuk Beku Akaun Suami Jika Gagal Bayar Nafkah Disokong Ramai

Sempena Hari Wanita 2022, terdapat enam lagi inisiatif yang diumumkan oleh pihak kerajaan.. Klik link untuk baca artikel penuh! 😉

Hiburan Fri, 1 Jul 2022
Hiburan Wed, 2 Oct 2019
Hiburan Mon, 3 Jun 2019

Josiah Hogan ‘Berkira’ Terima Tawaran?

Kenapa Josiah berkira nak ambil job baru?

| Live TV