Hiburan By: Salma Syahbuddin June 28, 2018 @ 7:20am

Giliran Nazim Othman Tayang Badan Seksi

Selepas kes Zul Ariffin menayang gambar separuh bogelnya dan membuat rata-rata peminat perempuannya pecah ovari, kali ini giliran pelakon, Nazim Othman pula menayang gambar seksinya yang rata-rata membuat peminat dan followers beliau histeria.

Sumber : Instagram @nazimothman

Seperti biasa, ramai yang memuji bentuk badan Nazim yang dikatakan begitu hot sekali sehingga ada yang mahu  memiliki badan sepertinya. Walaupun menerima pujian kerana badannya yang sasa dan menggiurkan itu, Nazim juga turut menerima kritikan daripada followers beliau apabila ada yang mengatakan beliau sepatutnya tidak berkongsi gambar sedemikian kepada public.

Wow! Sungguh panas komen-komen dari peminat dan followers Nazim di akaun instgram milik beliau kan? Adakah anda juga tergugat dengan gambar abang Nazim kita ni? Tepuk dada, tanya selera okay!

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Thu, 15 Sep 2022
Featured Thu, 25 Aug 2022
Hiburan Thu, 7 Feb 2019
Cahaya Mata Mon, 29 May 2023
Featured Fri, 14 Apr 2023
Hiburan Fri, 20 Apr 2018

Isu ‘Peha Melimpah’, Kenapa Che Ta Naik Angin?

Tulis Rozita, “ Kata dah mohon maaf, ka mohon propa? Ish ingat mulut ja jahat, rupanya hati perut pun busuk, luar dalam sama busuk, kedut macam lace beropol,”

Featured Thu, 15 Dec 2022
Events Thu, 6 Jun 2019

#DramaRaya2019 : Terlalu Bengis Punca Anak-Anak ‘Buang’ Bapa Sendiri

Bengis tidak bererti tidak sayangkan anak-anak. Kadang-kadang anak perlu diajar supaya jadi ‘orang’ bila besar nanti. Tak gitu!

error: Content is protected !!