Hiburan By: SGMS Faida February 28, 2019 @ 4:44am

‘I Tak Nak Tegakkan Benang Basah’- Oktovia Manrose Mohon Maaf Kepada Isteri Aliff Aziz

Susulan isu ‘kantoi’ di kelab malam bersama penyanyi Aliff Aziz, pelakon Oktovia Manrose memohon maaf kepada isteri lelaki berkenaan, Bella Astilah.

Menerusi laman Instagram pelakon wanita berkenaan, Oktovia mengaku tersilap langkah apabila keluar bersama Aliff yang bergelar status suami orang.

“ Benda berlaku dan saya sedar ini kekhilafan dari diri saya, saya manusia biasa yang takkan lari dari buat silap. To Bella Astilah I taknak menegakkan benang yang basah.

“ I nak minta maaf dengan apa yang dah berlaku. Dan apa yang dah berlaku memang sangat sangat salah, I admit it,” luahnya.

Oktovia yang menyesali perbuatannya sedar bahawa dia tidak sepatutnya mengeluarkan kenyataan yang salah.

“ I tak patut keluarkan kenyataan apa-apa pun sebab dah terang I yang salah. Kenapa tadi I jawab macam tu kerana I terkejut dengan semua ayat kasar dari netizen sampai buat I melantun, it’s really hurting me…but I deserve it,” katanya.

Sementara itu, Oktovia berharap agar masalah antara Aliff dan Bella dapat diselesaikan dengan baik dan mendoakan hubungan pasangan itu pulih seperti sedia kala.

“ I hope you dan Aliff boleh settle dengan cara elok. Baik-baik bincang. I doakan terbaik untuk you dan keluarga. Amin Insya Allah,” akhirinya.

Dunia hiburan dikejutkan dengan berita isu kecurangan Aliff terhadap isterinya selepas keluar ke kelab malam bersama Oktovia, baru-baru ini.

Seorang individu tidak dikenali telah menghantar tiga buah video yang dikatakan mengandungi paparan gambar antara Aliff dan Oktovia dia sebuah kelab malam.

Hal ini membuatkan Bella kecewa lalu memuatnaik perbualan tersebut. Ibu anak satu ini turut berterima kasih kepada individu berkenaan yang menyampaikan maklumat tentang kecurangan suaminya itu. 

Ini merupakan kes kedua melibatkan Aliff selepas pernah tertangkap di pusat karaoke bersama seorang pelakon wanita di pusat karaoke sekitar dua tahun lalu.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Events Thu, 3 Jan 2019

Shuk Dan Jihan Confirm Buat Korang Pecah Perut Dalam…

Jadi jangan lupa saksikan Senang Terhibur yang pastinya buat korang semua pecah perut dengan lawak jenaka daripada Jihan, Shuk dan artis jemputan setiap minggu.

Hiburan Wed, 16 Oct 2019
Hiburan Tue, 11 Jun 2019

Universal Music Malaysia Ungguli Carta Muzik Malaysia Aidilfitri Ini

Universal Music Malaysia (UMM) ungguli carta muzik Malaysia pada musim raya ini dengan lagu hit terkini & lagu raya klasik nyanian lagenda seperti Tan Sri P Ramlee, Saloma, Sudirman, M.Nasir, Sharifah Aini & Faizal Tahir.  […]

Hiburan Tue, 2 Oct 2018

Terkejut Ragaman Terus BOOM, Faizal Tahir Berterima Kasih Dengan Nabila Huda

Dalam pada itu, penyanyi berusia 39 tahun ini amat berterima kasih kepada pelakon Nabila Huda yang berganding sama dalam muzik video Ragaman.

Hiburan Thu, 1 Aug 2019

Aiman-Zahirah Pilih Februari 2020

Sementara itu, Aiman juga memaklumkan majlis perkahwinan akan diadakan di Kuala Lumpur.

Hiburan Tue, 22 Jan 2019

AJL33 Hanya Yang Terbaik Akan DiJulang!

Korang boleh menangtiket AJL33 bernilai RM110 juga tau! Cepat!

Hiburan Sat, 1 Jun 2019

Motor Punya Pasal, Siti Sarah Kecewa Suami Dilabel Dayus!

Netizen pun, agak-agaklah kan bila tengah menulis?

Events Sun, 3 Nov 2019

人妻「李太太」杨丞琳感谢粉丝不离不弃!

「全能天后」杨丞琳暌违6年再度来马开唱,担任演唱会总策划的她,亲自调整歌单,并为不设Encore环节临时加唱2首歌送大马粉丝福利。

Hiburan Tue, 2 Jul 2019

Hamil Anak Kedua, Tahniah Amyra Rosli!

Kalau boleh nak rahsiakan dulu tetapi tak sangka Amar sudah umumkan berita kehamilan ini sempena hari jadinya hari ini.

Hiburan Mon, 20 Aug 2018

Sharifah Amani Bagi Warning?

Namun, sebaik sahaja ditanya oleh netizen filem manakah yang mengundang spekulasi pelakon popular Gubra ini, Amani bagaimanapun tidak menjawab persoalan tersebut dengan hanya berdiam diri

| Live TV