Hiburan By: SGMS Faida February 28, 2019 @ 4:44am

‘I Tak Nak Tegakkan Benang Basah’- Oktovia Manrose Mohon Maaf Kepada Isteri Aliff Aziz

Susulan isu ‘kantoi’ di kelab malam bersama penyanyi Aliff Aziz, pelakon Oktovia Manrose memohon maaf kepada isteri lelaki berkenaan, Bella Astilah.

Menerusi laman Instagram pelakon wanita berkenaan, Oktovia mengaku tersilap langkah apabila keluar bersama Aliff yang bergelar status suami orang.

“ Benda berlaku dan saya sedar ini kekhilafan dari diri saya, saya manusia biasa yang takkan lari dari buat silap. To Bella Astilah I taknak menegakkan benang yang basah.

“ I nak minta maaf dengan apa yang dah berlaku. Dan apa yang dah berlaku memang sangat sangat salah, I admit it,” luahnya.

Oktovia yang menyesali perbuatannya sedar bahawa dia tidak sepatutnya mengeluarkan kenyataan yang salah.

“ I tak patut keluarkan kenyataan apa-apa pun sebab dah terang I yang salah. Kenapa tadi I jawab macam tu kerana I terkejut dengan semua ayat kasar dari netizen sampai buat I melantun, it’s really hurting me…but I deserve it,” katanya.

Sementara itu, Oktovia berharap agar masalah antara Aliff dan Bella dapat diselesaikan dengan baik dan mendoakan hubungan pasangan itu pulih seperti sedia kala.

“ I hope you dan Aliff boleh settle dengan cara elok. Baik-baik bincang. I doakan terbaik untuk you dan keluarga. Amin Insya Allah,” akhirinya.

Dunia hiburan dikejutkan dengan berita isu kecurangan Aliff terhadap isterinya selepas keluar ke kelab malam bersama Oktovia, baru-baru ini.

Seorang individu tidak dikenali telah menghantar tiga buah video yang dikatakan mengandungi paparan gambar antara Aliff dan Oktovia dia sebuah kelab malam.

Hal ini membuatkan Bella kecewa lalu memuatnaik perbualan tersebut. Ibu anak satu ini turut berterima kasih kepada individu berkenaan yang menyampaikan maklumat tentang kecurangan suaminya itu. 

Ini merupakan kes kedua melibatkan Aliff selepas pernah tertangkap di pusat karaoke bersama seorang pelakon wanita di pusat karaoke sekitar dua tahun lalu.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 22 Jul 2019

E!News Musim Kedua Tampil Wajah Baharu?

Jadi jangan lupa untuk saksikan E!News Musim kedua nanti!

Hiburan Thu, 12 Jul 2018

‘Perkahwinan Tidak Lagi Menjadi Keutamaan’ – Fathia Latiff

Fathia Latiff akui tidak lagi meletakkan perkahwinan sebagai keutamaan diri. Kenapa?

Hiburan Mon, 3 Jun 2019

ntv7, 八度空间及One FM新闻录影棚开放参观 [报名表格]

配合ntv7及八度空间《校园主播培训营》的活动开跑,电视台也安排了ntv7、八度空间及One FM 新闻录影棚开放参观活动,赶快报名参与!

Hiburan Wed, 28 Aug 2019

Isu Putus Cinta…Ini Jawab Mimi Lana

Bagi pelakon Mimi Lana, dia lebih selesa ‘tertutup’ dan tidak mahu terlalu terbuka mengenai kisah peribadi.

Hiburan Thu, 12 Sep 2019

Fazura Terpaksa Selektif Kerana?

Rasa tidak sabar untuk menonton filem Dendam Pontianak lakonan Fazura dan Remy Ishak yang akan ditayangkan pada 12 September nanti kerana sudah lama Fazura tidak berlakon di dalam mana-mana drama ataupun filem. Filem terakhirnya adalah […]

Hiburan Sun, 15 Apr 2018

Kenapa Bapa Lega Zahirah Putus Cinta?

Tambah Zainol, “ Apa boleh dikatakan, Zul hidung tak mancung pipi tersorong-sorong. Dia sudah tahu saya tak restu, kenapa nak teruskan juga. Macam saya katakan, nak berkawan tidak ada masalah, tapi bukan bercinta atau ke fasa seterusnya.

Hiburan Fri, 13 Jul 2018

Wow! Si Cantik Uyaina Arshad Bakal Jadi Pengacara Liga Dangdut

Saya adalah pengacara luar pertama. Jadi, banyak mendapat sokongan dan tunjuk ajar daripada rakan pengacara yang lain juga. Pastinya, peluang ini sangat bermakna, segali gus ia menguji kemampuan sebenar saya sebagai pengacara.

Hiburan Sun, 29 Sep 2019

Exists Buat 4000 Penonton ‘Cair’ Dalam Stadium

Exists sememangnya salah satu kumpulan muzik terhebat Malaysia!

Events Thu, 14 Nov 2019

Aiman Tino Serik Nak Buat Baik?

Sabar okay, Aiman!

| Live TV