Hiburan By: SGMS Faida February 28, 2019 @ 4:44am

‘I Tak Nak Tegakkan Benang Basah’- Oktovia Manrose Mohon Maaf Kepada Isteri Aliff Aziz

Susulan isu ‘kantoi’ di kelab malam bersama penyanyi Aliff Aziz, pelakon Oktovia Manrose memohon maaf kepada isteri lelaki berkenaan, Bella Astilah.

Menerusi laman Instagram pelakon wanita berkenaan, Oktovia mengaku tersilap langkah apabila keluar bersama Aliff yang bergelar status suami orang.

“ Benda berlaku dan saya sedar ini kekhilafan dari diri saya, saya manusia biasa yang takkan lari dari buat silap. To Bella Astilah I taknak menegakkan benang yang basah.

“ I nak minta maaf dengan apa yang dah berlaku. Dan apa yang dah berlaku memang sangat sangat salah, I admit it,” luahnya.

Oktovia yang menyesali perbuatannya sedar bahawa dia tidak sepatutnya mengeluarkan kenyataan yang salah.

“ I tak patut keluarkan kenyataan apa-apa pun sebab dah terang I yang salah. Kenapa tadi I jawab macam tu kerana I terkejut dengan semua ayat kasar dari netizen sampai buat I melantun, it’s really hurting me…but I deserve it,” katanya.

Sementara itu, Oktovia berharap agar masalah antara Aliff dan Bella dapat diselesaikan dengan baik dan mendoakan hubungan pasangan itu pulih seperti sedia kala.

“ I hope you dan Aliff boleh settle dengan cara elok. Baik-baik bincang. I doakan terbaik untuk you dan keluarga. Amin Insya Allah,” akhirinya.

Dunia hiburan dikejutkan dengan berita isu kecurangan Aliff terhadap isterinya selepas keluar ke kelab malam bersama Oktovia, baru-baru ini.

Seorang individu tidak dikenali telah menghantar tiga buah video yang dikatakan mengandungi paparan gambar antara Aliff dan Oktovia dia sebuah kelab malam.

Hal ini membuatkan Bella kecewa lalu memuatnaik perbualan tersebut. Ibu anak satu ini turut berterima kasih kepada individu berkenaan yang menyampaikan maklumat tentang kecurangan suaminya itu. 

Ini merupakan kes kedua melibatkan Aliff selepas pernah tertangkap di pusat karaoke bersama seorang pelakon wanita di pusat karaoke sekitar dua tahun lalu.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Wed, 10 Apr 2019

11 Tahun Tanpa Single Baharu, Raihan Tetap Laku!

Siapa cakap kumpulan Legend dah tak aktif, baca ni!

Hiburan Thu, 28 Jun 2018

“Sikit Lagi Saya Kena Sabar,” – Ziana Zain

Saya yakin semua akan ada pengakhiran yang baik. Dalam masa sama, saya berharap pihak sana bertanggungjawab menyempurnakan prosiding ini demi meneruskan kehidupan.

Events Mon, 17 Dec 2018

Sambut 300 Kanak-Kanak Bertemakan Harry Potter Krismas Ini

Merry Krismas Adik-adik! Seronoknya mereka ni kan?

Hiburan Sat, 22 Sep 2018

Liza Rayu Netizen Henti Sebar Gambar Bapa Mertua

Dalam pada itu, bekas penyampai radio Kool FM, Liza Khairuddin yang juga merupakan menantu kepada Saleem meluahkan rasa kecewa apabila gambar bapa mertuanya menjadi viral.

Hiburan Thu, 19 Jul 2018

Ariana Grande – Pete Davidson Kahwin Dua Minggu Lagi?

Portal CNN Entertainment melaporkan pasangan ini masih belum mengeluarkan sebarang kenyataan.

Hiburan Sun, 17 Feb 2019

Shila Amzah Hamil Anak Pertama

Tahniah Shila & Haris!

Hiburan Mon, 25 Feb 2019

Sherry Al Hadad Kunjungi Kediaman Bekas Wartawan 999

Semoga Allah SWT kurniakan kesihatan yang baik buat Abang Mazidul. Insya Allah…

Hiburan Sat, 19 May 2018

《2018世界传媒节》首要媒体夺5大奖项

首要媒体集团电视网络(MPTN)再创辉煌,于德国汉堡举行的《2018世界传媒节》中,成功夺下5大奖项,其中包括3项金奖及2项银奖。

Hiburan Thu, 29 Mar 2018

Bront Palarae Bakal Pindah Ke Jakarta?

Bront memberitahu, dirinya enggan membuat keputusan terburu-buru memandangkan banyak perkara perlu difikirkan sebelum melebarkan sayap ke Jakarta.

Hiburan Tue, 6 Feb 2018

ZIZAN RAZAK DEDAH SIAPA WANITA LEMAH LEMBUT ITU

Tweet yang diletakkan dengan hashtag #lelakijangantertipu nyata mendapat perhatian peminat dan pengikut beliau seramai 2.64 juta di laman tersebut

| Live TV