Hiburan By: SGMS Enal November 20, 2017 @ 3:56pm

Isu Pernikahan Fattah & Fazura , Neelofa No Komen

Fenomena Lofattah bukan sahaja hangat diperkatakan dulu, sehingga kini pun masih ramai peminat yang tidak boleh ‘move on’ dengan perpisahan mereka. Baru-baru ini pula timbul gosip mengatakan Fattah Amin dan Fazura telah selamat bernikah secara rahsia di kediaman nenek Fazura.

Sebagai wanita yang pernah dikaitkan bercinta dengan Fattah suatu ketika dulu, pasti ramai yang ingin reaksi Neelofa pada ketika ini. Bagaimanapun seperti sudah dijangka, Neelofa enggan komen lanjut mengenainya. Reaksi yang dilemparkan hanya meletakkan jari di bibir tanda kunci mulut.

Mendengar respon Neelofa seumpama itu, ramai mendakwa Neelofa berasa kecewa dengan berita pernikahan Fattah dan Fazura yang bertiup kencang beberapa hari ini. Biarpun masih tiada kata sahih dari pasangan merpati dua sejoli itu, namun banyak sumber menyatakan kebenaran yang tersebar.

Bagaimanapun reaksi Neelofa kepada sebuah akhbar tempatan mengenai perkara itu mencetuskan rasa marah pelakon itu. Menerusi Instastory, Neelofa menghentam tindakan wartawan akhbar terbabit yang dianggap memutar belit kenyataannya mengenai isu pernikahan Fattah.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 24 Aug 2018

CNBLUE’s Yonghwa Shares Truth Behind Kyunghee University Scandal

There were untruths in reports and Yonghwa has cleared them up.

Hiburan Sat, 27 Jan 2018

Kenapa Yuna Rahsiakan Perkahwinan

Betul ke Yuna rahsiakan perkahwinan dan kenapa perlu berbuat sebegitu

Hiburan Tue, 19 Jun 2018

Memang Saya Pelawak, Tapi Soal Zuriat Saya Serius!

Soalan macam itu tak perlu ditanya pun tak apa. Tunggu saja berita gembira kalau orang tu nak beritahu. Jaga perasaan pasangan itu.

Hiburan Tue, 20 Aug 2019

Hargai Jasa, Neelofa Seru Bantu Wartawan Utusan

Neelofa tampil menyeru agar lebih ramai menyalurkan bantuan.

Hiburan Wed, 9 Jan 2019

Azlan Typewriter Optimis Bawa Produk Minuman Ke Peringkat Antarabangsa

Terbukti power minuman ni, Good Luck untuk Lan & pasukan Turbo 3!

Hiburan Wed, 21 Mar 2018

Super Junior’s Leeteuk Gets Maserati As Present!

Super Junior’s Leeteuk has a new luxury ride!

Hiburan Sat, 7 Sep 2019

Aiman Tino Tawar Wang Tunai Kepada Pencuri?

Siapa sangka makan malam santai bertukar menjadi tragedi?

Hiburan Wed, 25 Apr 2018

Ini Sebab Sajat Marah Haters Secara Live!

Sebelum melakukan persembahan bersama penari-penari pilihan Sajat, beliau sempat lagi beramah mesra bersama peminat dan juga haters beliau secara live. Haa, tengok tu! Siap marah dan block haters tau. Jangan main-main!

Hiburan Mon, 19 Nov 2018

#Mentor7: ‘Taufiq Patut Diberi Peluang Lagi’ -Siti Nordiana

Saya akan bantu semampu yang boleh untuk dia membina nama dalam industri nyanyian. Dia juga masih ‘hijau’ dan belum miliki apa-apa pengalaman sebelum ini.

| Live TV