Hiburan By: Del14 January 2, 2020 @ 4:59pm

Netizen Gempar Bila Remy Ishak Padam Semua Gambar Di IG

Kecoh sebentar alam maya, bila pelakon Remy Ishak (37)  bertindak memadamkan semua gambar di akaun Instagram (IG) miliknya, malah juga dikatakan tidak lagi mengikuti akaun IG milik pelakon, Mira Filzah, hari ini. 

Namun, apabila ditanya oleh BH Online, Remy tidak menyifatkan tindakan memadam semua gambar di akaun media sosialnya itu sebagai sesuatu yang pelik dan berkata dia sedang melakukan ‘pembersihan’.

“Saya okey. Tiada apa-apa pun sebenarnya. Memang tengah buat kerja pembersihan. 

“Memang ada banyak benda yang nak kena ‘clear’. Apatah lagi sekarang pun sudah masuk tahun 2020,” kata pelakon Pujaan Hati Kanda itu. 

Namun demikian, dia menjelaskan bahawa dia kurang pasti mengenai alasan tidak mengikuti akaun Instagram Mira kerana dia sekarang mempunyai pasukan yang mengendalikan akaun media sosialnya termasuklah akaun Instagramnya yang mempunyai 1.5 juta pengikut.

“Bab tak ikuti akaun Instagram Mira itu saya tidak pasti.  Nanti saya periksa balik. Mungkin ada terlepas pandang…” ujar Remy. 

Desas desus mengenai hubungan mesra mereka diperkatakan apabila melihat kepada keserasian mereka apabila digandingkan dalam drama popular, Pujaan Hati Kanda dan Lelaki Kiriman Tuhan. 

Walau bagaimanapun, kedua-duanya menafikan bahawa mereka dilamun cinta dan baru-baru ini Mira pula mendedahkan yang dia sedang mengenali hati budi seorang jejaka bukan dari industri seni. 

Mira juga pernah menyatakan hasrat untuk berehat seketika daripada digandingkan dengan Remy, kerana ada segelintir peminat seakan tidak dapat menerima apabila dia digandingkan dengan pelakon lelaki lain seperti Ungku Ismail dan Ben Amir sehingga menimbulkan perbalahan di kalangan peminat kerana mereka mengharapkan hubungan cinta Remy dan Mira di dalam drama menjadi realiti.  

Baca: Peminat Marah Mira Filzah?

Apa pun alasan Remy untuk memadamkan semua gambar-gambarnya di Instagram, pasti dia sudah memikirkan apa yang terbaik untuk diri dan perjalanan karier seninya. Mungkin netizen risau dengan tindakan Remy kerana pelakon itu baru sahaja berdepan dengan masalah depresi.

Baca: “Mula-Mula Saya Sangkakan Depresi..Tetapi Kini Mungkin ‘Benda’ Lain.. – Remy Ishak Beri Bayangan Disihir?

Baca: Masih Menjalani Rawatan, Remy Ishak Terus Istiqomah

Tinjaun XTRA ke akaun Instagram pelakon Ombak Rindu The Series tersebut, masih tiada foto baru yang dikongsi oleh Remy. 

Kredit Foto: Instagram @remyishakfans & @mfmirafilzah

  

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 27 Jan 2020
Hiburan Tue, 30 Apr 2019
LIFESTYLE Mon, 26 Mar 2018

Apa Perlu Dibuat Bila Gaji Rendah Tapi Nak Menabung?

Lebih-lebih lagi jika gaji awak dalam kategori rendah, beringat ya wak! Sampai bila nak ada sikap menunggu gaji masuk, ye tak? Kami kongsikan tips cara menyimpan duit bagi korang yang bergaji sederhana atau rendah…

Events Fri, 3 Aug 2018

Sales King TV Kini Di Wow Kan Oleh Ahli Running Man?

CJ WOW SHOP kali ini menyajikan penonton Malaysia dengan Sales King TV iaitu program hiburan aneka ragam serta jualan menerusi siaran langsung di kaca TV anda

Hiburan Fri, 19 Apr 2019

暌违19年再踏槟城舞台!费玉清经典美声824槟城重现

「小哥」费玉清暌违19年后再度踏上槟城的舞台,让粉丝再有机会一睹小哥的风采!

Hiburan Fri, 27 Sep 2019

Alami Masalah Turun Darah, Abby Abadi Jalani Pembedahan

Semoga dipermudahkan segala urusan untuk Abby Abadi, Insha Allah…

Events Fri, 21 Sep 2018

Jurnal Minggu Ke-10 : Menelusuri Rehlah Nabawiyyah

Saksikan Da’i untuk minggu ke-9 malam ini hanya di TV3!

Hiburan Fri, 1 Mar 2019

这个周末约定你!倪安东《Anthology Vol.I》第二波宣传

倪安东携新作《Anthology Vol.I》3月2日及3日一连两天,来马进行第二波宣传!

Hiburan Tue, 19 Nov 2019

2020农历新年倒数派对!多位知名艺人山上陪你过大年

2020鼠年春晚众星云集云星剧场,带来乐趣和动感十足的跨年演出!

Hiburan Thu, 7 Dec 2017

MACAM NI KE ANGELINA JOLIE JADI ZOMBIE?

Inilah yang terjadi apabila wanita yang dikenali sebagai Sahar Tabar ini terlalu obses dengan idolanya Angelina Jolie. 

| Live TV