Hiburan By: Salma Syahbuddin May 16, 2018 @ 10:11am

Sajat Dilabel ‘Makcik Bawang’?

Selepas sahaja menghabiskan masa dengan membeli-belah disekitar Galaxy, Ampang, Sajat meneruskan aktiviti beliau dengan menghabiskan masa bersama teman-teman rapatnya. Haa, nak tahu favourite spot Sajat kat mana? Dan, apa pula yang di’bawangkan’ oleh Sajat dan rakan-rakannya?

Betul tu Sajat! Selepas penat dengan urusan perniagaan, beliau kenalah ada masa terluang untuk bersama teman-teman rapat. Bukan itu sahaja, bagi Sajat beliau lebih gemar keluar tanpa pemandunya. Al-maklumlah, perempuan kalau keluar mestilah lama kan?

Selepas lepak dan membawang, katanya beliau ada event yang akan berlangsung pada Jumaat. So, apa tunggu lagi? Sajat kata nak pakai  baju bulu-bulu. Penonton rasa, sesuai ke tidak? 

Rasa-rasa jadi ke tak Sajat nak pakai baju bulu-bulu beliau? Kalau nak tahu kenalah tunggu episod seterusnya dalam Nur Sajat Rated Xtra!

 

Artikel Yang Berkaitan : 

https://www.xtra.com.my/ms/category/entertainment/posts/gelagat-sajat-bila-shopping-dalam

https://www.xtra.com.my/ms/category/entertainment/posts/proses-rakaman-lagu-sajat-memang-wow

https://www.xtra.com.my/ms/category/entertainment/posts/apa-motif-sajat-peluk-fasha-sandha-erat

https://www.xtra.com.my/ms/category/entertainment/posts/nak-tengok-gelagat-sajat-rekod-album-makhluk-penggoda

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 11 Jul 2019

Susut 17 KG Demi Comeback, Dazrin Dah Ready Guys!

Lama tak nampak Dazrin berlakon, welcome back!

Hiburan Fri, 24 Nov 2017

“NAK KAHWIN TAK?” FATTAH AMIN

semua sedia maklum bahawa Fattah Amin dan Fazura telah mengumumkan yang mereka telahpun mengikat tali pertunangan pada 13 November lalu sebelum kedua-duanya berangkat untuk menunaikan ibadah Umrah bersama keluarga.

Hiburan Fri, 8 Mar 2019
Hiburan Fri, 23 Feb 2018

IZREEN AZMINDA NAIK ‘HANTU’

Sebelum Amar menikahi Amyra, Izreen dan Amar menjadi bahan gosip dan usikan netizen sebagai teman mesra.
Jadi, apabila gambar membandingkan wajah anak Izreen ketika bayi dengan anak Amar  yang kononnya seiras, apa sebenarnya yang mahu dibuktikan oleh si pengirim?

Hiburan Sat, 24 Nov 2018

Tolonglah Henti Label Orang Gemuk ‘Power’ Ke Tak, Ini Pesan Abam Buat Netizen!

Orang ‘power’ pun jika Allah tak izinkan, buatlah cara macam mana sekalipun tak dapat juga.

Hiburan Wed, 24 Oct 2018

Netizen Tegur Cara Pemakaian Zarina Anjoulie

Netizen menegur cara pemakaian Zarina yang bertudung tetapi tidak menutup bahagian yang sepatutnya. 

Hiburan Mon, 20 Jan 2020

Fasha Sandha Akui Fobia Berbicara Tentang Kehamilan

Semoga semuanya baik-baik sahaja!

Hiburan Sat, 10 Nov 2018

Tahniah! Diana Amir Timang Anak Ketiga

Hanya lima minit di labour room, akhirnya Diana selamat melahirkan bayi lelaki tepat pada jam 2.16 am.

Hiburan Thu, 12 Jul 2018

Tahniah! Memey Suhaiza Dapat Anak Perempuan

Berita gembira tersebut dikongsikan suami Memey, pelakon Norman Hakim, 42, menerusi laman Instagramnya sebentar tadi.

Hiburan Wed, 25 Apr 2018

Victor李俊颉全新单曲延迟推出让路投票日

Victor李俊颉阔别6年再推单曲就撞上全国大选投票日,因而决定展延单曲推出的计划,待履行公民责任后再推出。

| Live TV