Hiburan By: SGMS Faida April 15, 2019 @ 1:31pm

Sejak Makan Jamu, Ezlynn Mengaku Jarang Emo?

Di usia 37 tahun, penyanyi Ezlynn mengaku mula menitikberat soal penjagaan kesihatan tubuh.

Atas kesedaran itu, Ezlynn atau nama sebenarnya Azline Ariffin mula serius mengambil makanan tambahan antaranya jamu.

” Dengan jadual saya yang agak padat selepas buat comeback, saya mahu tubuh terus kekal aktif. Lebih-lebih lagi lagu terbaharu saya berjudul Goyang juga berentak laju. Jadi bila di atas pentas, saya perlu hyper bergerak ke sana sini.

” Sejak tujuh bulan lalu, saya mula mengamalkan pengambilan jamu. Saya dapat rasakan badan saya lebih ringan, tidak cepat penat dan paling penting saya kurang moody,” kata Ezlynn ketika ditemui di konsert minggu keenam Bintang Bersama Bintang 2019, malam tadi.

Tambah penyanyi yang kini bernaung dengan syarikat rakaman Warner Music ini dia juga mahu berkongsi cara penjagaan tubuh agar terus aktif dengan mengeluarkan produk jamu Aura Kasih. 

” Pada awalnya, rakan saya datang menyuruh untuk mencuba jamu yang diformula olehnya. Selepas hampir setahun mengambil jamu, saya dapat rasa perubahan.

” Jamu Aura Kasih juga mudah untuk dibawa ke mana-mana kerana ia bukan dipek dalam botol tetapi dalam bentuk sachet.

” Bagi saya, untuk mendapatkan fizikal menawan, kita perlu memperbaiki dalaman dulu. Buat apa kalau wajah cantik tetapi dalaman tidak sihat dan tubuh pun lesu sahaja,” akhirinya.

Dalam perkembangan lain, Ezlynn juga kini rancak mempromosikan single terbaharunya berjudul Goyang. Korang dah layan ke belum? 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 21 Nov 2017

KENAPA NI ZIZAN?

Baru-baru ini Zizan telah mengalami kecederaan semasa sedang menjalankan penggambaran Filem terbarunya. Apa jadi kat Zizan ni?

Hiburan Tue, 21 Aug 2018

Aliff Syukri Terima Teguran Wardina Tapi…

Aliff Syukri meminta agar semua pihak tidak memberi tekanan kepada isterinya kerana dikhuatiri mengundang masalah berat.

Events Wed, 20 Feb 2019

DFKL2019 Kini Lebih Positif

Drama Festival Kuala Lumpur DFKL (2019) pada tahun ini tampil lebih menarik dengan tema ‘Positif Selalu’ dengan memperkenalkan duta DFKL 2019 iaitu Janna Nick dan Izzue Islam. 

Hiburan Fri, 1 Dec 2017

Siti Sarah Masuk Hospital Selepas Shuib Undur Diri Dari Sinar FM

Siti Sarah Raisuddin yang dikejarkan ke hospital malam tadi akibat tekanan darah rendah turut mencuri tumpuan para peminat pelawak popular tersebut.

Hiburan Fri, 27 Jul 2018

Opsss…Barang Tiruan Rupanya

Artis Malaysia guna jenama fake /tiruan atau jenama yang asli ?

Events Sat, 24 Nov 2018

Gambar Perkahwinan Agong dengan Miss Moscow Curi Tumpuan Ramai

Sehingga pagi ini, Istana Negara masih belum mengeluarkan kenyataan rasmi berhubung majlis berkenaan.

Hiburan Fri, 8 Mar 2019

Uqasha Senrose Akui Berat Bertambah Kerana Watak

Berat badan naik, Don’t care!

Hiburan Sun, 11 Mar 2018

Nabil Ahmad Hargai Peminat, Bawa Tunai Umrah

Dalam perkembangan lain, Nabil juga turut mengumumkan bahawa ada ganjaran lain buat peminatnya selain pakej umrah tersebut. Haa, kalau semua nak tahu kenalah tunggu 24 Mac nanti okay

Hiburan Mon, 29 Jan 2018

BRAZILIAN PLASTIC SURGEON EXPLAINS HOW SCIENTIFICALLY PERFECT V’S FACE IS

Many people in the world already know just how handsome V of BTS is. But now it is scientifically proven too!

| Live TV