Hiburan By: Del14 September 23, 2019 @ 12:34pm

Stacy Dilabel Wanita Akhir Zaman?

GARA-gara pakaian ketika persembahan pada malam kemuncak Anugerah Bintang Popular BH (ABPBH) ke-32, penyanyi Stacey, dilabel wanita akhir zaman oleh netizen.

Menerusi laman Facebook, Stacy memohon netizen tidak mengaitkan suaminya, penyanyi Akim Ahmad.

“Tidak boleh buat salah atau tidak sengaja, silap saja habis dilabel wanita akhir zaman. Astaghfirullahalazim. Mungkin orang yang komen hebat sebegitu memang tidak pernah buat salah tapi kasihanilah manusia yang dapat hari tidak menyeronokkan.

“Niat mahu semangat untuk kembali bekerja mencari rezeki saja dan semua saya buat dalam kadar yang termampu dan ikhlas. Tapi, bila sudah jadi begini dengan sadisnya mulut manusia penghukum ini buat saya rasa sakit pada suami dan keluarga.

“Jangan babitkan darling saya. Dia juga sibuk bekerja. Semua kesilapan itu dalah dari saya seorang,” katanya.

Menurut Stacy, semua orang pastinya berhadapan dengan situasi yang tidak dijangka atau tak diingini.

Stacy memberitahu, kain seluar dipakainya tebal, longgar dan berwarna kuning.

Dia langsung tidak sangka, kesan pencahayaan dan pergerakan tarian membuatkan pakaiannya kelihatan pelik.

“Nak komen tu janganlah ada yang melampau sangat. Saya ada suami dan keluarga tapi inilah nasib menjadi manusia bekerja dalam bidang ini. Memang ada risiko. Yakin menghibur orang dengan sehabis tenaga tapi lain pula jadinya.

“Saya nasihatkan, janganlah tengok benda yang menyakitkan mata sebab memang tak elok. Biarlah niat awal masing-masing itu kami tahu ke mana dan hanya di Atas saja yang tahu dan menentukan.

“Saya minta maaf kalau buat anda semua tergerak untuk memfitnah dan fikir macam-macam. Terima kasih kepada yang nampak usaha persembahan saya tadi,” katanya.

Oleh: Guy Masaki

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

TECH Thu, 1 Nov 2018

Cara Mudah Untuk “Screen shot” Panjang pada PC

Kami kongsikan cara mudah untuk membuat Long Screenshot pada PC Windows ataupun Apple. Caranya, mudah saja!

Hiburan Fri, 23 Nov 2018

‘Rasa Vokal I Dah Tahap Tinggi Tapi Kenapa Tak Suka?’, Aliff Syukri Terkilan Dapat Banyak Dislike

Aliff memaklumkan vokalnya di tahap memuaskan namun masih tidak dapat memikat selera pendengar. Kenapa agaknya ya?

Hiburan Thu, 11 Apr 2019

’Saya Dah Sedia’- Alif Satar Bakal Tukar Angin?

Wah, nak try buat apa pula lepasni?

Hiburan Mon, 6 Jan 2020

“I Should Get Married To Mark”, EXO’s Kai Confesses His Love For NCT’s Mark

It’s not that serious people! He’s just showing his support for his junior!

Hiburan Mon, 3 Sep 2018

Barisan Penyanyi Hebat Tanah Air Warnai Konsert Semalam Di Malaya

Sebelum ini, saya pernah membuat persembahan di pentas yang sama pada 2009 ketika menjayakan Konsert Irama Warisan diiringi MPO. Hampir sedekad tidak beraksi di situ, perasaan gementar sudah pasti ada…

Hiburan Thu, 19 Apr 2018

Kini Hafiz Suip Ubah Penampilan Diri!

Namun, kemunculan penyanyi yang berasal dari Sarawak ini mencuri perhatian netizen apabila tampil dengan imej berserban dan berjubah.

Hiburan Tue, 21 Nov 2017

KENAPA NI ZIZAN?

Baru-baru ini Zizan telah mengalami kecederaan semasa sedang menjalankan penggambaran Filem terbarunya. Apa jadi kat Zizan ni?

Hiburan Thu, 28 Dec 2017

Ingin Mahu Rehatkan Diri Sebentar

“Tidak Merajuk, Hanya Mahu Rehatkan Diri Sebentar”

Hiburan Tue, 2 Apr 2019
Hiburan Wed, 12 Jun 2019

Doakan A Rahman Hassan…

Pelakon dan pengarah Khir Rahman, mengesahkan kesihatan ayahnya, Dato A Rahman Hassan semakin merosot sejak di masukkan ke wad ICU semalam. Melalui satu kiriman Whatsapp kepada rakan media hari ini, Khir memberitahu sesiapa yang mahu […]

| Live TV