Featured By: Salma Syahbuddin August 16, 2022 @ 4:25pm

“Tak Best Nak Saman & Makan Duit Orang Macam…” – Isu Anak Dituduh Kikis Duit Suami Orang, Ini Respons Azhar Sulaiman

Susulan kes kontroversi melibatkan anaknya yang juga seorang pempengaruh media sosial, Kasih Iris Leona yang dituduh menjalinkan hubungan dengan seorang individu berstatus suami orang, pelakon, Azhar Sulaiman akhirnya tampil memberikan respons mengenai insiden yang berlaku.

Menurut pelakon yang popular menerusi filem Abang 92 ini menerusi hantaran di Instagram miliknya, dia menjelaskan bahawa wanita tersebut seperti baru berjinak-jinak dengan aktiviti penipuan dan mendakwa dia juga bukan seorang wanita Melayu.

“Orang ini adalah scammer baru. Mungkin asal berkulit hitam dan bukan wanita Melayu,” tulisnya.

ARTIKEL BERKAITAN:Anak Azhar Sulaiman Jalin Hubungan Dengan Suami Orang? Kasih Iris Leona Dedah Tuduhan Kebas RM3,000 Sebulan & Digelar ‘Scammer’

Sementara itu, menerusi ruangan komennya pula, Azhar mengakui dia juga tidak memahami apa yang cuba disampaikan oleh individu terbabit berdasarkan tangkap layar yang dikongsikan di Istagramnya.

“Saya tengah shoot scene heavy dekat Langat tiba-tiba Leona telefon sambil nangis-nangis cakap ada ‘bitched’ tentang dia. I rileks je lepas habis shoot tu bila baca balik and lepas whatsapp Leona… dengan I pun kena telan panadol sebab tak faham mesej dia. Tapi, syukurlah semuanya tipu semata-mata,” katanya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Azhar Sulaiman (@azharbsulaiman)

 

Semenatara itu, Azhar turut meninggalkan respon di ruangan komen portal hiburan Mstar menjelaskan bahawa dia tidak akan mengambil tindakan lanjut termasuklah mendakwa individu terbabit kerana baginya, wanita itu mempunyai masalah peribadi dan perlu mendapatkan bantuan.

“Apa pun saya tidak akan mengambil sebarang tindakan dalam hal ini kerana, merasa kesian terhadap Nor Azira.

“Saya rasa dia tidak cerdik sangat. Jadi tak best nak saman dan makan duit orang macam ni. Saya rasa dia perlu mendapatkan rawatan,” tulisnya.

Terdahulu, Leona sempat berkongsi paparan komen individu terbabit di laman sosial miliknya  yang mengatakan suaminya telah memberi wang sejumlah RM3,000 setiap bulan kepadanya sepanjang tempoh mereka menjalinkan hubungan.

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Tue, 29 Jan 2019

麦当劳邀你加入义工行列!到全马超过15间安老院庆新年

麦当劳诚邀你一同加入义工行列!到全马超过15间安老院,与长辈们一同共庆农历新年。

Events Thu, 12 May 2022

Semak Senarai Kategori Permohonan Rayuan BKM 2022 Yang TIDAK Dibenarkan Dibuat Secara Online

Haa, boleh semak mana tau ini punca bantuan BKM anda tidak berjaya…

Events Sat, 13 Jul 2019

Langkau Sempadan, ABPBH 32 Masuk Dua Kategori Baharu!

Siapa agaknya yang bakal memegang gelaran Bintang Paling Popular tahun ini? Tazabar!

Trending Sat, 4 Aug 2018

Kena Kecam Akibat Buang Sampah

Zaman sosial media sekarang nie pantas dalam menyebar berita dan aksi yang dilakukan . Buang sampah di tanah kenapa tidak di dalam tong sampah yang disediakan

Hiburan Tue, 6 Nov 2018

Shiha Zikir Bengang Rakan Tak Bayar Hutang

Pandai pinjam, pandai lah bayar balik kan? Ish ish…

Hiburan Mon, 16 Apr 2018

Joe Flizzow Mohon Maaf Kerana 16 Baris, Publika Sesak Teruk!

16 Baris merupakan kolaborasi antara Kartel Records dan Rocketfuel Entertainment yang menghimpunkan artis-artis hip hop dan telah mendapat tontonan lebih 100k  menerusi platform digital Youtube mereka

Featured Sat, 25 Apr 2020
Featured Tue, 30 Nov 2021

Berjaya Tewaskan Robert Lewandowski, Messi Menang Trofi Ballon d’Or Buat Kali Ketujuh

Penyerang Paris Saint-Germain, Lionel Messi dianugerahkan trofi Ballon d’Or berprestij buat kali ketujuh dalam satu majlis di Theatre du Chatelet, Paris pada Isnin. View this post on Instagram A post shared by Leo Messi (@leomessi)

| Live TV