Featured By: Salma Syahbuddin February 27, 2023 @ 1:00pm

“Tiada Siapa Yang Berkahwin Mahukan Perceraian” – Erra Fazira Enggan Ulas Status Rumah Tangga Engku Emran & Noor Nabila

Penyanyi dan aktres popular, Erra Fazira, enggan mengulas dengan lebih lanjut mengenai status perkahwinan bekas suaminya, Enggu Emran dan usahawan popular, Noor Neelofa Noor Nabila.

Menurut pemilik nama Fazira Wan Chek, 49, dia tidak mahu terlalu mengambil tahu mengenai spekulasi rumah tangga Emran kerana menghormati kehidupannya.

“Saya tidak masuk campur urusan bekas suami saya. Saya menghormati kehidupan dia dan tidak pernah bertanya you ada masalah ke? You okey?… tiada.

“Setakat ini, Emran juga tidak ada beritahu saya apa-apa pun berkaitan rumah tangganya dengan Nabila. Sebagaimana yang kita tahu Emran seorang yang sangat berahsia orangnya,” katanya.

Kredit Foto: MindOrder

Dalam pada itu, Erra menegaskan, dia sangat menghormati perasaan anaknya, Engku Aleesya, 13, berhubung perkara yang berlaku kerana tidak mahu emosi anaknya juga  terganggu.

“Saya juga menghormati anak saya dan tidak mahu perkara itu mengganggu fikirannya. Kalau Aleesya mahu berkongsi perkara itu, saya bersedia untuk menjadi pendengar yang baik,” jelasnya.

Malah, sekiranya dakwaan berhubung rumah tangga Engku Emran dan Noornabila dikatakan hampir menemui titik noktah benar, Erra menganggap ia adalah takdir ketentuan Tuhan.

“Tiada siapa yang berkahwin mahukan perceraian. Mungkin mereka ada masalah yang tak terbendung lagi. Kita jangan menilai orang kerana kehidupan kita pun tak tahu lagi.

“Walaupun saya pernah hidup bersama dengannya (Emran) tapi saya tidak pernah menilainya kerana itu adalah takdirnya,”ujarnya.

Berdasarkan pemerhatian XTRA menerusi akaun Instagram, kakak kepada Neelofa itu telah memadam gambar suaminya termasuklah gambar ketika majlis perkahwinan mereka.

Bagaimanapun, Emran masih menggunakan fotonya bersama Nabila sebagai gambar profil di Instagram selain tidak memadam gambar-gambar mereka berdua termasuk ketika majlis perkahwinan lalu.

 

 

Sumber: Harian Metro, Awani, Instagram

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 21 May 2019

Kalau Jadi BBNU, Siti Nurhaliza Pilih Naim Daniel!

Wow, mesti happy habis kan Naim. Terbaiklah!

Trending Mon, 22 Aug 2022

“Kan Comel Pakai Tudung” – Usop Mohon Doa Agar Isteri Berhijab Dengan Sempurna

Penyanyi, Usop yang bergelar suami kepada Nur Fatihah Md Hasim pada Februari lalu kini dilihat semakin bahagia bersama isteri tercinta lebih-lebih lagi bakal menerima orang baru dalam hidup. Terbaharu, selebriti yang menempa nama menerusi rancangan

Featured Fri, 28 Oct 2022
Trending Fri, 13 Mar 2020

[TERKINI] Pelawat Tidak Dibenarkan Berada Di Hospital, Covid-19 Catat Kes Pertama Di Sabah

Takutnya min dengar, semoga warga Tawau juga dilindungi dari penularan virus ini

Trending Tue, 17 Sep 2019

Mascara on the Daily; Healthy or Fatal?

The secret to a long and luscious eyelashes is a good mascara, but wearing them every single day should be safe right?

Trending Thu, 6 Dec 2018

5岁混血小男模Cooper让姐姐们暴动!

近期在韩国有一位小男孩让姐姐们疯狂!

Hiburan Fri, 10 Feb 2023

| Live TV