Hiburan By: Syafiqa Irdina April 3, 2020 @ 12:58pm

“We Want More!” – Bukan Sahaja Netizen, Aktor Bollywood Ini Pun Tak ‘Move On’ Tengok Video Kelakar Zulin Aziz

Memang pecah perut!

Sempena Perintah Kawalan Pergerakan atau PKP yang berlanjutan hingga 14 April ini, nampaknya Zulin Aziz memanfaatkan masa terluangya dengan video parodi kelakar atau ‘drama’ yang dimuat naik di laman Instagram miliknya!

Kalau dahulu, dilihat Zulin sering memuat naik video lucu yang disunting bersama pelakon kacak Korea seperti Lee Minho, kini beliau kembali dengan video lawak yang disunting bersama aktor terkenal Bollywood pula.

Video-video yang dikongsi Zulin itu bukan sahaja mendapat perhatian netizen, malah baru-baru ini turut mencuri perhatian aktor Bollywood terkenal Arjun Rampal!

Minta Tolong Translate

Pada 2 April, aktor kacak Arjun Rampal membalas ciapan salah seorang netizen di laman Twitter supaya menterjemahkan sebuah video Zulin yang disunting bersamanya.

Menerima kira-kira 4000 tanda suka dan 3000 lebih ulang kicau, video yang berjaya mencuri perhatian Arjun itu menunjukkan Zulin yang menyifatkan Arjun sebagai suaminya dengan menggunakan percakapan dalam bahasa Melayu. Memang lawak habis!

Sementara itu, Zulin menerusi satu entri terbaharunya di Instagram meluahkan rasa teruja selepas video tersebut mendapat perhatian aktor pujaannya.

Rata-rata netizen membanjiri ruangan komen dengan pelbagai reaksi sampai ada yang tak boleh ‘move on’ dengan video-video tersebut!

Siapa-siapa yang bosan duduk rumah sempena RMO ni, bolehlah layan video parodi kelakar di laman Instagram dan Twitter milik Zulin Aziz okay!

Kredit: Instagram dan Twitter Zulin Aziz

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 11 Jun 2019
Hiburan Sat, 17 Nov 2018

‘Kau ingat aku tak semak dengan kau? Berambus!’, Giliran Ozlynn Pula ‘Sekolahkan’ Netizen

Tulisnya, “Kadang mulut kau tu bau juboq (punggung) ayam macam mulut kau masa kau bertanya tanpa fikir perasaan orang”

Hiburan Tue, 28 Jan 2020
Hiburan Sun, 18 Mar 2018

Super Junior’s Kyuhyun Slaps TVXQ’s Changmin While He Was Asleep!

Best friends tend to do silly things together.

Trending Mon, 26 Oct 2020
Trending Fri, 16 Mar 2018

Bijak dan Popular, Ini Senarai 8 Selebriti Tempatan Yang Pernah Mendapat Keputusan Cemerlang SPM!

Istimewa sempena bahang result SPM, Hijab & Heels  menyenaraikan kembali 8 selebriti dan anak selebriti yang pernah mendapat keputusan cemerlang dalam SPM!

Hiburan Fri, 21 Feb 2020
Hiburan Sun, 8 Jul 2018

Wow! Aizat Amdan Cipta Lagu Khas Buat Tun Mahathir

Paling penting, korang yang ingin menyampaikan ucapan hari jadi kepada Tun M, jangan lupa untuk meletakkan #harapanjadinyata dalam ucapan tersebut nanti!

Hiburan Sun, 31 Mar 2019
Events Sun, 23 Sep 2018

#ABPBH31: Senarai Top 5 Hanya Diumum Pada Malam Anugerah

Kami merasakan mekanisma undian terbaru ini lebih baik kerana ia memberi ruang pada peminat untuk terus mengundi, lebih-lebih lagi kepada mereka yang suka mengundi pada saat akhir.

| Live TV