Hiburan By: Alexon April 23, 2019 @ 4:30pm

「亚洲摇滚天王」伍佰重登云顶让您尽情摇摆!

「摇滚天王」伍佰再次回归云顶云星剧场!将于10月5日举行《伍佰 & China Blue 2019 Rock Star》云顶演唱会,势必为粉丝们带来一场热血沸腾的云端摇滚之夜。

伍佰(原名:吴俊霖)自1990年出道以来,推出了18张录音室音专辑及11张的现场录音专辑,多年来也累积了不少死忠歌迷的追随;其中《树枝孤鸟》及《钉子花》专辑分别在1999年及2017年获得了台湾《金曲奖》最佳专辑奖。

伍佰 & China Blue四人乐团由伍佰、Dean Zavolta(鼓手)、余大豪(键盘手)及朱剑辉(贝司手兼团长)组成,其充满魅力的歌词及充满欧式风的的摇滚,让他们红遍台湾、香港、新加坡、马来西亚、日本、美国及加拿大。

在过去20年里,他们也曾经多次登上云顶云星剧场的舞台上表演。

《伍佰 & China Blue 2019 Rock Star云顶演唱会》门票价格分别为486令吉(PS1)、356令吉(PS2)、256令吉(PS3)和156令吉(PS4)票价未包含4令吉手续费;欲知更多票务详情,请浏览 官网 或致电03- 2718 1118。

 

最热娱乐焦点、最新艺人动态,守着八度空间中文娱乐新闻节目《八八六十事》

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sun, 26 Jan 2020
Hiburan Fri, 18 May 2018

Ke Mana Hilangnya Aura Ayda Jebat?

Makin lama makin terasa kehilangannya , adakah ingin berehat dari karier seni

Hiburan Wed, 27 Feb 2019

Telefilem best di TV3 yang korang wajib tonton!

Untuk korang yang tak tahu, telefilem yang dipaparkan di TV3 sememangnya mencuit hati tetapi penuh dengan mesej positif. Kalau korang tak percaya, korang boleh nilai dan tonton sendiri.

Events Fri, 31 May 2019

#DramaRaya2019 : Masihkah Ada Raya Buatku

Jangan ketinggalan untuk saksikan drama-drama terbaik sepanjang raya ini!

Events Tue, 15 Oct 2019
Hiburan Mon, 11 Feb 2019

Anak Lana Nodin Dibedah Hari Ini, Linda Onn Luah Rasa Sebak

Insya Allah… semoga pembedahan berjalan lancar hari ini. Be strong, Billy!

Hiburan Fri, 6 Sep 2019

Sakinah Tempelak Netizen Busy Body

Bila dah jadi artis, semua benda orang nak ambil tahu.

Hiburan Sat, 12 May 2018

Aik…Anak Shuib Minta Ibu Baru?

Untungnya sebab boleh minta ibu baru jadi macam mana Shuib?

Events Fri, 3 Aug 2018

Sales King TV Kini Di Wow Kan Oleh Ahli Running Man?

CJ WOW SHOP kali ini menyajikan penonton Malaysia dengan Sales King TV iaitu program hiburan aneka ragam serta jualan menerusi siaran langsung di kaca TV anda

Hiburan Wed, 20 Nov 2019

《PRODUCE KOL练习生》拍摄完成!练习生录影出意外紧急送院

《PRODUCE KOL练习生》参赛者结束6天拍摄,过程出意外导致紧急送院!

| Live TV