Trending By: Padin May 12, 2022 @ 5:11pm

Menang Penerbit Digital Terbaik Buat Kali Ketiga, REV Media Group Kekal Unggul

Syarikat kepada banyak jenama terkenal, REV Media Group (RMG) sekali lagi telah dinobatkan sebagai ‘Penerbit Digital Terbaik’ buat kali ketiga berturut-turut oleh Malaysian Digital Association (MDA) d Awards 2022, malam tadi.

Kemenangan Anugerah Emas buat kali ketiga berturut-turut setelah kategori ini diperkenalkan pada tahun 2019 mengukuhkan lagi visi RMG untuk menjadi syarikat digital Malaysia #1 dari segi capaian, pengekalan dan hasil.

Ketua Pegawai Eksekutif RMG, Samuel Wee berkata, semua ini tidak akan berlaku tanpa teras DNA syarikat, iaitu para pekerja.

“Setiap orang memainkan peranan yang sangat penting dalam menjadikan siapa kami pada hari ini dengan usaha dan dedikasi mereka yang tidak pernah putus. Jadi, segala kepujian adalah kepada mereka. Mari bersama-sama kita teruskan usaha agar lebih banyak kejayaan dapat dicipta,” katanya.

Ketua Pegawai Operasi RMG, Nicholas Sagau, menambah, “Kejayaan mengekalkan gelaran ini buat kali ketiga berturut-turut merupakan satu penghormatan. Kami tidak akan berhenti dan ini hanya bermakna kami akan berusaha lebih bersungguh-sungguh lagi untuk memberikan yang terbaik dari yang terbaik kepada pengguna dan pelanggan kami.”

Selain membawa pulang Anugerah Emas, RMG juga telah memenangi Anugerah Perak untuk Kempen Integrasi Media Terbaik melalui kempen Disney+ Hotstar Launch 2021.

Turut hadir bersama menerima anugerah tersebut ialah Stephanie Wong Pui Tse, Ketua Pegawai Operasi, Media Prima Omnia dan Adrina Choy, Pengurus Besar Jualan, REV Media Group.

Di samping itu, RMG telah menetapkan matlamat yang strategik untuk terus memanfaatkan kedudukan utama mereka menggunakan ‘Best in Class Adtech & Martech’ (Advertising & Marketing Technology).

Setiap bulan, lebih 15,851,000 juta rakyat Malaysia mengakses aset digital RMG (Media Prima), jadi penggunaan teknologi yang terbaik akan bergerak seiring dalam memberikan pengalaman terbaik kepada pengguna RMG dan pengiklan mereka.

d Awards dianjurkan oleh Malaysian Digital Association untuk mengenal pasti dan menghargai bakat, agensi, jenama, penerbit dan pembekal perkhidmatan digital yang menerima dan menggunakan teknologi digital.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Mon, 16 Mar 2020

[VIDEO] Mitos Atau Fakta? Covid-19 Boleh Rosakkan Organ Hingga Menyebabkan Kematian

Apapun, sentiasa membasuh tangan dan memakai topeng muka gais!

Featured Thu, 5 Aug 2021

Pandelela Cemas Kepala Hampir Terkena Platform, Tamatkan Saingan Di Tempat Ke-12

Walaupun tewas dalam misi untuk memburu pingat buat negara, ratu terjun negara Pandelela Rinong tetap berjaya mengharumkan nama Malaysia apabila berjaya menamatkan saringan di final acara 10 meter Platform Wanita di kedudukan ke-12 di Sukan […]

Featured Wed, 13 Oct 2021

Hadir Ke Mahkamah Syariah Bersama Suami, Siti Saleha Fail Tuntutan Cerai

Pergolakan rumah tangga aktres jelita, Siti Saleha menjadi persoalan ramai apabila pelakon itu didakwa hadir ke Mahkamah Rendah Syariah Klang, Selangor pada pagi Rabu bagi sebutan kes perceraiannya. Menurut laporan sebuah portal, prosiding dilakukan di […]

Featured Fri, 5 Nov 2021

Comelnya! Viral Di TikTok, Netizen Terhibur Dengan Gelagat 2 Warga Emas ‘Struggle’ Nak Rakam Video

Tular satu video di aplikasi TikTok baru-baru ini apabila melihat gelagat dua wanita warga emas yang membuatkan mereka terkial-kial mengenai fungsi kamera pada telefon bimbit. @lindaaliass Situasi mama and makdak struggle nak flip video guna […]

Trending Mon, 26 Nov 2018

Teman Lelaki Lamar Dalam Stadium, Bertuah Sungguh Shinna!

“Jom Kahwin Saya Shinna” menjadi bualan antara sosial media platform dimana siapakah gadis bertuah ini

Trending Wed, 11 Aug 2021

24 Jam Buletin TV3 Di Laman Web Berita Harian

Media Prima Berhad menjadi platform penting untuk rakyat Malaysia mendapatkan informasi terkini sementara kekal selamat duduk di rumah sepanjang wabak COVID-19 ini. Buletin TV3 komited dalam menyalurkan berita dan juga video terkini dari dalam dan […]

| Live TV