Featured By: Yanie Baharom August 13, 2019 @ 4:00pm

30 peratus setiap 31 hari bulan untuk servis rambut dan bulu mata, jom ke salun ini!

Potongan harga sebanyak 30 peratus setiap 31 hari bulan untuk pelanggan yang mendapatkan perkhidmatan rambut dan bulu mata, adalah antara bentuk promosi bijak diperkenalkan salun The Hair TRIC & Lashility.

Maklumlah, hujung bulan biasanya wanita berduit kerana menerima gaji jadi tiada salahnya untuk wanita menggunakan sebahagian wang mereka untuk memanja dan mencantikkan diri.

Usah risau soal kapasiti kerana salun The Hair TRIC & Lashility kini memperkasakan jenamanya menerusi cawangan terbaharunya di pusat beli belah My Town, Kuala Lumpur.

Lebih trendy, luas dan selesa, premis terkenal ini bakal menarik lebih ramai pelanggan yang mahukan penampilan bak bintang Instagram terkenal.

Foto: josephinetang

Foto: Foto: josephinetang

Manakan tidak, premis berkeluasan 2,500 kaki persegi ini menampilkan barisan pakar dalam kecantikan rambut dan bulu mata yang boleh ditemui tujuh hari seminggu bermula jam 10 pagi hingga 10 malam.

Bukan sahaja kerana harganya yang berpatutan, malahan juga The Hair TRIC Lashility menggunakan produk berkualiti tinggi dari luar negara seperti Amerika Syarikat untuk produk rambut palsu tambahan dan Taiwan bagi bulu mata palsu.

Pengasas The Hair TRIC & Lashility, Tim Low, berkata beliau sentiasa mahu memberikan kemahiran kreatif, perkhidmatan terbaik dan harga paling berpatutan buat setiap pelanggan yang datang.

Foto: Kru The Hair TRIC & Lashility bergambar kenangan bersama media.

“Bagi saya, setiap daripada kita berhak mendapatkan gaya rambut terbaik sesuai dengan diri mereka dan sepasang mata yang menawan dari pagi hingga ke malam.

“Untuk itu, semua juru gaya rambut dan juruteknik bulu mata yang ada di salun kami mempunyai pengalaman profesional,” katanya.

Sementara itu, Tim memberitahu harga bayaran adalah mampu milik malah jika ada pelanggan yang tidak berpuas hati dengan perkhidmatan, tiada sebarang bayaran dikenakan.

Antara selebriti yang sering mendapatkan khidmat di sini adalah Nadia Brian, Naddy Rahman, Andika Putera, Julene Khor, Fiqrie Isme, Emma Maembong, Chacha Maembong dan ramai lagi.

Afifah Nasir antara selebriti yang menggunakan servis The Hair TRIC & Lashility

Emma Maembong

Antara perkhidmatan yang disediakan adalah mewarna rambut, rawatan keratin, rawatan kulit kepala dan penyambungan rambut.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Wed, 28 Jul 2021

Pelaksanaan Dos Ketiga Dan Vaksin Campuran Masih Dalam Kajian

Pelaksanaan untuk memberi dos ketiga (booster dose) dan vaksin heterologous (campuran vaksin) masih lagi dalam kajian kumpulan pakar dan akan dimaklumkan selepas ia dimuktamadkan. Menurut Menteri Penyelaras Program Imunisasi COVID-19 Kebangsaan (PICK), Khairy Jamaluddin Abu Bakar unntuk […]

Oh Lawa Sat, 16 Jun 2018

Penggayaan Turban Buat Si Manis Berhijab Tampil Elegan

Seiring dengan perkembangan fesyen, penggayaan tudung juga tidak terlepas daripada mengelami pelbagai revolusi.

Featured Thu, 5 Aug 2021

Wujudkan 320,000 Peluang Kerja – Menteri Kewangan

Menurut Menteri Kewangan Tengku Datuk Seri Zafrul Abdul Aziz, kerajaan menerusi inisiatif Majlis Pekerjaan Negara sudah berjaya membantu mewujudkan 320,000 peluang pekerjaan setakat ini. Beliau berkata, majlis itu ditubuhkan dengan sasaran mewujudkan 500,000 pekerjaan dan […]

Oh Lawa Mon, 15 Oct 2018

Labur RM1 Juta Untuk Kecantikan Demi Peroleh Wajah Seperti Patung Barbie? Wow Dahsyat!

Obsesi Bella pada kecantikan, berputik sedari usia remaja!

Acara Thu, 28 Nov 2019
Eat Travel Wed, 4 Mar 2020
Oh Lawa Mon, 9 Apr 2018

Jennifer Lopez Bakal Keluarkan Koleksi Makeup Yang Mengandungi 70 Jenis Alat Solek

Tidak kira di dalam television, atau di majlis-majlis keramaian, Jennifer Lopez pastinya sentiasa kelihatan cantik dan ayu.

Featured Sun, 18 Jul 2021

Permohonan i-Citra Tidak Berjaya ? Jom Cuba Cara Ini!

Umum maklum, para pencarum KWSP kini boleh menyemak keputusan permohonan i-Citra yang bermula 12 Julai lalu. Namun, masih ada segelintir  permohonan yang tidak diluluskan oleh i-Citra Justeru bagi mereka yang menerima keputusan tidak berjaya. Anda […]

Featured Wed, 15 Apr 2020

| Live TV