Hiburan By: Nurul Hana May 23, 2023 @ 8:06pm

Bella Astilah Mengalah, Rela Duduk Dalam ‘Aircond’ Sebab Aliff Aziz Tak Tahan Panas

Pelakon dan penyanyi cantik, Bella Astilah terpaksa mengalah duduk dalam penghawa dingin ketika berada di rumah bersama suaminya, Aliff Aziz.

Mengulas mengenai keadaan cuaca panas yang berlaku di negara ini, Bella mendedahkan Aliff tidak tahan dengan cuaca panas dan ia sangat berbeza dengan dirinya.

“So far saya memang boleh tahan panas tapi kalau macam Aliff, dia memang tak boleh. Dia seorang yang tak boleh tahan panas dan memang akan duduk dalam aircond,” ujar Bella.

Bella berkata, dia tidak tahan duduk dalam keadaan yang sejuk tetapi disebabkan suami dan anak-anaknya, dia mengalah.

“Saya pula jenis yang tak tahan sejuk so memang ngam lah, seorang tak tahan panas, seorang lagi tak tahan sejuk.

“Tapi sebab anak-anak semua pun suka sejuk, jadi Bella memang kena mengalahlah, dah pakai aircond, buka kipas semualah,” katanya.

Bella ditemui di majlis pelancaran cawangan ke-13 pusat karaoke Loud Speaker di pusat beli belah Datum Jelatek, Kuala Lumpur, baru-baru ini.

Dalam pada itu, wanita berusia 29 tahun ini juga sering memantau anak-anaknya, lebih-lebih lagi ketika cuaca panas melanda Malaysia selepas anak lelakinya, Mohamed Ayden Adrean demam sehari sebelum raya.

Dia sekeluarga terpaksa membatalkan tiket penerbangan ke Singapura pada Hari Raya kerana anaknya terpaksa dimasukkan ke hospital.

“Sepatutnya balik tapi tak dapat balik last minute anak pertama kali kena demam yang terlalu panas sampai masuk hospital jadi kita tak dapat balik raya. Tapi, mertua semua datang dari Singapura ke Malaysia.

“Ini kali pertama anak saya demam panas sampai sawan dan masuk hospital selama empat hari,” katanya lagi.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sun, 28 Jul 2019
Hiburan Tue, 12 Mar 2019

Zara Zya Mahu Lagi…

Hebatlah ‘Inchess’ ni, cayalah!

Hiburan Tue, 7 Nov 2017

PANAS!!! SHAHEIZY SAM SEKSI DALAM??????

Selepas kecoh di media sosial tentang abg sado Zul Ariffin yang rata-rata membuatkan peminat fanatiknya “bergetar Ovari” Kini giliran Sam pula yang memuat naik gambar tanpa baju di laman instagramnya. Tindakan tersebut lantas menarik perhatian netizen dan para peminat yang setia mengikuti perkembangan terkininya itu.

Featured Fri, 27 Aug 2021

“Suara Bagus Tapi Tak Ada Pakej Lengkap” – Hazama Cari Bakat Muda

Penyanyi rock Hazama mengakui ada pelapis baharu yang ingin mewarnai dunia nyanyian mempunyai vokal bagus tetapi tidak mempunyai pakej yang lengkap. Bakal tampil menjadi juri menerusi program pencarian bakat baharu atas talian, COF LOCKSTAR, Hazama […]

Selebriti Wed, 13 Sep 2023
Trending Tue, 9 Mar 2021
Featured Tue, 30 Aug 2022
Featured Wed, 16 Aug 2023