Hiburan By: Padin January 5, 2023 @ 12:18pm

Isteri Mengadu Suami Dah Tak ‘Mesra’, Tya Arifin Bantu Selesai Krisis Rumah Tangga

Usahawan popular, Tya Arifin berjaya menyelamatkan hubungan satu pasangan suami isteri yang tidak didedahkan identiti.

Menurut Tya, 29, dia telah memilih seorang wanita berstatus isteri yang mempunyai hubungan renggang dengan suami untuk dibantu secara konsisten.

“Kakak ini adalah salah satu pengikut saya yang kita pilih untuk menjadi orang special yang merasa produk baru Mutyara tahun lepas, Mutyara Vgin.

“Sebelum ini, dia berhadapan dengan satu masalah ‘perhubungan’ dengan suami.

“Selepas saya taja Mutyara Vgin selama dua bulan konsisten, kemudian akak kongsi hasilnya, saya rasa bahagia apabila dapat tahu maklum balas sebenar.

“Perasaan bila apa yang kita buat boleh bantu sesuatu yang penting dalam hidupnya, rasanya sangat bahagia,” katanya menerusi sebuah video yang dimuat naik menerusi TikTok.

@tyaarifinnw Mashallah alhamdulilllah, doakan tya boleh bantu istri2 lain di luar sana lagi #tyaarifin #jamumutyara #vgin #viral ♬ suara asli – Tya Arifin

Tambah isteri kepada Asyraf Khalid ini, dia sudi untuk menjadi tempat golongan isteri mengadu masalah bagi mendapatkan nasihat atau bantuan.

“Saya sendiri menjalani hidup rumah tangga, bukan baru setahun. Semestinya ada masalah tak kisah suami atau isteri.

“Saya sangat bersyukur dengan adanya produk Vgin dapat membantu menyelesaikan atau memberikan harmoni hubungan suami isteri yang hampir-hampir tidak boleh diselamatkan.

“Alhamdulillah ini juga berkat dengan usaha dan komunikasi juga. Kepada anda di luar sana, jika ada masalah perhubungan dengan suami tetapi tidak tahu nak bercerita dengan siapa, saya ada untuk anda semua,” katanya lagi.

Dalam pada itu, Tya turut berkongsi sebuah E-book, 12 tips Bahagia yang boleh di redeem secara percuma di website rasmi Mutyara.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Thu, 25 Aug 2022

“Ini Rezeki Allah Bagi” – Tak Sampai Sehari, Tudung Wawa Zainal Sold Out, Raih Hasil Jualan RM2.5 Juta!

Alhamdulillah rezeki Wawa. Tak sampai 24 jam, 90,000 helai dah sold out! 🤯

Hiburan Mon, 6 Aug 2018

Contohi Ruffedge, Munir Idam Phyne Ballerz Buat Comeback

Kalau kita lihat lagu-lagu zaman sekarang, banyak yang meleleh-leleh. Mungkin kami boleh cuba rakam lagu ‘R&B Meleleh’, siapa tahu kena dengan selera pendengar kan?

Trending Thu, 29 Mar 2018

Tinggalkan Dunia Perguruan, Wanita Ini Tampil Dengan Teknik Solekan Yang Luar Biasa

Menjadi jurusolek itulah yang dicita-citakan sejak dulu. Tidak menunggu masa yang lama Mimi Choi, 32, cepat membina populariti malah sangat terkenal dengan keupayaannya membuat solekan ilusi.
Bercakap mengenai kerja lamanya, bidang perguruan membataskan dirinya untuk menyerlah bakat yang sebenar.

Events Fri, 2 Dec 2022

Women Talk Musim 2 Bakal Dimeriahkan Lagi dengan Acara ‘Brunch With Women Talk’

Program bual bicara Women Talk sudah pun tiba di pertengahan program dan menceritakan mengenai isu semasa serta hal kehidupan golongan wanita di musim kedua. Bersiaran sebanyak 13 episod, program Women Talk dihoskan oleh dua wanita

Hiburan Sun, 3 Feb 2019

Juara AJL33, Siapa Finalis Pilihan Anda?

Jangan ketinggalan menyaksikan persembahan pembukaan daripada kumpulan Search dan DJ Fuzz yang pastinya memukau peminat dari dua genre muzik popular tepat jam 9 malam di TV3 sebentar saja lagi!

Trending Thu, 2 Aug 2018

Bimbang Diancam Stalker, Pemandu Bas Berbaju Kalis Peluru Setiap Hari

Imre Marton, memakai baju kalis peluru itu setiap hari kerana bimbang pengendapnya, Charlie Howells, bertindak di luar kewarasan.

Hiburan Tue, 3 Apr 2018

#Babyninja Ungku Arsalan Haq, Rezeki Jihan Muse Dan Suami

Peminat-peminat yang hadir dan menunggu kemunculann baby ninja ini turut berasa gembira dengan kecomelan anak Jihan. Peminat berpendapat, Ungku Arsalan ini lebih mengikut muka bapanya, betul ke? Jom kita usha bayi comel ini!

Featured Tue, 30 Aug 2022

Digelar S*ndal, Pengemis & Sengaja Jual Badan, Puteri Balqis ‘Sarkastik’ Bidas Netizen Puaka

Teruk betul komen komen yang Puteri Balqis terima, tapi setiap jawapan dibalas padu penuh sarkastik! Yang berani komen macam macam tu, jangan nangis tepi bucu katil sudahh la ya 🤭

| Live TV