Hiburan By: Salma Syahbuddin July 8, 2019 @ 2:53pm

Lagi Aksi Lucah Selebriti, Iqram Dinzly ‘Main’ Apa Tu?

Seakan-akan trend kan aksi lucah para selebriti tersebar tahun ni? 

Terbaharu sebuah video melibatkan seorang lelaki sedang ghairah melakukan aksi lucah yang kononnya adegan tersebut sengaja dirakam. Namun, apa yang lebih mengejutkan lelaki tersebut menyerupai pelakon kontroversi, Iqram Dinzly.

Rata-rata netizen yang melihat video tersebut terkejut dan tidak menolak dakwaan bahawa lelaki tersebut adalah Iqram. 

Netizen juga berpendapat, Iqram sengaja melakukan hal sedemikian kerana mahukan publisiti memandangkan beliau sudah tidak lagi aktif dalam dunia hiburan. 

Malah, terdapat juga segelintir netizen yang turut bersimpapapun, kiti dengan pelakon ini kerana bagi mereka, Iqram memerlukan rawatan yang serius. 

Apapun, kita doakan sahaja yang terbaik buat Iqram Dinzly Okay? Semoga apa yang terjadi dapat dijadikan iktibar.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

LIFESTYLE Wed, 7 Mar 2018

Kalau Anak Degil, Adakah Rotan Habuannya?

Anak suka memberontak? Tak mahu dengar kata? Memang buntu dibuatnya… Semua masalah ada penyelesaiannya, jom amalkan 5 C ini!

Hiburan Wed, 2 Jan 2019

Comelnya! Gaya Anak-Anak Selebriti Malaysia Ke Sekolah

Belajar rajin-rajin yer anak-anak semua…ops, make sure balik nanti kasut sekolah awak masih putih ok?

Events Tue, 14 Aug 2018

Berhenti Berlakon Tidak Sekali! – Tony Eusoff

Terbaharu, Tony Eusoff kini sedang menjalani penggambaran drama bersiri Viu yang bakal disiarkan di saluran ntv7 berjudul, Jibril. 

Hiburan Mon, 19 Aug 2019
Hiburan Mon, 6 Aug 2018

Kenapa Nana Berminat Cari Protege Bujang?

Jika dia bagus dan boleh memberikan sepenuh komitmen, kenapa tidak? Sebagai penyanyi yang memulakan kerjaya sejak sekolah lagi, saya sudah melalui banyak peralihan.

Hiburan Fri, 7 Jun 2019

万众期待电影《沦落人》终定档于6月20日全马上映

早前因与多部好莱坞大片撞档期而延迟上映的《沦落人》,今日发行商爵士电影制作公司宣布确定于6月20日在全马电影院正式上映!

Hiburan Thu, 30 May 2019

Curang Dengan Isteri, Cef Fikree Akhirnya Bercerai

Padam ‘the ugly post’…semoga Zuriehan terus tabah hadapi dugaan ini. Doa yang baik-baik!

Hiburan Tue, 28 Nov 2017

WAIT, WHO IS 2017’S MISS UNIVERSE?!

Aside from beauty and brains, this gal has got a whole lot of brawn too!

Hiburan Fri, 5 Apr 2019

詹雪琳首推中文流行音产业书!教你如何用音乐找饭吃

Serene詹雪琳推出全球首本中文流行音乐产业书,教你如何用音乐找饭吃!

Hiburan Tue, 9 Apr 2019

Hael Husaini Lancar Single ‘Hari Ini’

Wow! Min dah tengok dah mv lagu ni. Peminat Hael jangan makan hati pulak ye!

| Live TV