Hiburan By: Salma Syahbuddin July 8, 2019 @ 2:53pm

Lagi Aksi Lucah Selebriti, Iqram Dinzly ‘Main’ Apa Tu?

Seakan-akan trend kan aksi lucah para selebriti tersebar tahun ni? 

Terbaharu sebuah video melibatkan seorang lelaki sedang ghairah melakukan aksi lucah yang kononnya adegan tersebut sengaja dirakam. Namun, apa yang lebih mengejutkan lelaki tersebut menyerupai pelakon kontroversi, Iqram Dinzly.

Rata-rata netizen yang melihat video tersebut terkejut dan tidak menolak dakwaan bahawa lelaki tersebut adalah Iqram. 

Netizen juga berpendapat, Iqram sengaja melakukan hal sedemikian kerana mahukan publisiti memandangkan beliau sudah tidak lagi aktif dalam dunia hiburan. 

Malah, terdapat juga segelintir netizen yang turut bersimpapapun, kiti dengan pelakon ini kerana bagi mereka, Iqram memerlukan rawatan yang serius. 

Apapun, kita doakan sahaja yang terbaik buat Iqram Dinzly Okay? Semoga apa yang terjadi dapat dijadikan iktibar.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 5 Jul 2018
Hiburan Sun, 10 Nov 2019

Hael Husaini Mengaku Sudah Terjebak!

Dua pulak tu! Satu untuk siapa?? Haaaaa…

Events Fri, 23 Nov 2018

鍾瑾桦再战舞曲!12月发全新马来单曲

刚从越南返马的鍾瑾桦,目前正筹备第二首马来单曲;他预告新歌将尝试舞曲风格的路线,预计将在下个月发行。

Hiburan Mon, 23 Apr 2018

People are Suspecting Avicii Died of Overdose

The famous DJ was found dead last Friday.

Hiburan Mon, 30 Apr 2018

Diserang Penyakit Misteri, Fendy Bakry Makin Pulih

Tambah Fadzil, kesihatan Fendy bertambah baik hasil berkat doa mereka yang tidak pernah jemu memberikan kata semangat untuk pelakon itu sembuh seperti sedia kala.

Hiburan Thu, 9 Jan 2020
Hiburan Sat, 15 Jun 2019

Syatilla Suka Suami Gemuk?

Kenapa agaknya Tilla tak nak tengok Sam kurus?

TECH Mon, 3 Dec 2018

Cara Mengatasi Google Play Store Error

kalau anda ada masalah google play store error boleh mencuba tips ini

Hiburan Mon, 9 Jul 2018

Bekas Pengacara Popular TV3 Ini Jalani Pembedahan?

Nak tahu siapa agaknya bekas pengacara TV3 ini yang terpaksa jalani pembedahan? Kenalah baca artikel ini ya!

Hiburan Thu, 9 Nov 2017

#BEST WISHES MAWARAF

Menggunakan hashtag #mawaraf, Raf Yaakob dan Mawar Rashid telah diraikan oleh keluarga terdekat semasa majlis bersiram dan berinai yang telah dijalankan disalah sebuah hotel terkemuka di Kuala Lumpur.

| Live TV