Events By: Salma Syahbuddin May 29, 2019 @ 5:07pm

Pelbagai Tip WOW Sempena Raya Ini!

Hari Raya Aidilfitri pula bakal menjelma dalam beberapa hari sahaja lagi. Bagi menyambut musim perayaan ini, ramai sudah mula membuat persiapan, baik perubahan di saat-saat terakhir mahupun beli-belah, bagi memastikan keluarga dan rumah mereka sudah bersedia untuk menyambut Aidilfitri.

Biarpun sibuk dengan persiapan masing-masing, beberapa personaliti popular tanah air yang turut memegang peranan sebagai hos CJ WOW SHOP telah berkongsi pelbagai tip dengan rakyat Malaysia tentang cara menjadikan Aidilfitri tahun ini lebih bermakna dan penuh kegembiraan. Haa, nak tahu apa dia? Jom kita tengok Tip dari hos kegemaran CJ WOW SHOP ini.

  1. Sediakan Hidangan Yang Lazat dan Sihat

Bagi Chef Brian, menjelang hari t=raya ini adalah lebih baik sekiranya kita semua menikmati setiap hidangan dengan cara bersederhana dan cara penyediaan yang lebih sihat. Justeru itu, nasihat beliau adalah menyediakan setiap hidangan ini menggunakan peralatan yang tidak menggunakan kuantiti minyak yang banyak.

Opps! ya, jangan lupa hidangkan sekali buah-buahan dan sayur-sayuran! Barulah hidangan untuk diet seimbang.

     2. Ruangan Yang Selesa Buat Tetamu

Pastinya hari raya adalah hari dimana sanak-saudara berkumpul dan sahabat handai datang berkunjung ke rumah bagi mengeratkan hubungan silaturrahim. Jadi, ruangan yang selesa amatlah dititikberatkan okay! Bagi hos CJ WOW SHOP, Lilly Liyana adalah penting untuk memastikan rumah berada dalam keadaan yang paling sempurna. Dan, pastikan ruangan dihiasi dengan warna-warna terang dan tersusun rapi. Barulah tetamu berasa selesa!

Selain itu, jangan lupa ciptakan suasana rumah yang tenang yang dapat menjana mood perayaan. Oh ya! kalau pasangkan lagu-lagu raya lagi best!

     3. Seimbangkan Citarasa dan Keselesaan

Wow! Semestinya raya dan #OOTD tidak dapat dipisahkan. Jadi persiapan nak ber-OOTD pun nampak gayanya telah disusun sejak awal lagi kan? Jadi inilah masanya untuk tampil anggun dengan fesyen terkini dengan gaya yang tersendiri.

Selain fesyen, Yana nak ingatkan disini bahawa keselesaan adalah sangat penting terutamanya bila berkunjung ke rumah orang lain ataupun balik kampung. Jadi pilihlah baju yang sesuai dengan cuaca kat Malaysia ni okay! jadi korang bolehlah dapatkan baju eksklusif  di CJ WOW SHOP bagi sesiapa yang tak sempat shopping lagi.

Bukan itu sahaja, ada banyak lagi tawaran istimewa dari CJ WOW SHOP sempena Hari Raya Aidilfitri ini. Korang yang nak menang hadiah menarik juga boleh klik CJ WOW SHOP Riang Raya WOW

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 21 Mar 2019
Hiburan Fri, 12 Apr 2019
Hiburan Wed, 20 Mar 2019

Era Of Live Party Tampil Memukau Dengan 3 Lagu ‘Berhantu’ Calum Scott

Cair dengar suara dia kan? Apapun, terus stay tune tengok E! News versi Malaysia di channel Youtube kami!

Hiburan Tue, 9 Oct 2018

黎瑞恩郑嘉颖「携手」1208来马开唱

90年代香港著名女歌手黎瑞恩和视帝郑嘉颖,将于12月8日携手来马开唱!

Events Wed, 15 Aug 2018

Wow! Kini CJ Wow Shop Beri Ganjaran Dalam Wow In A Million?

Kempen “WOW in a Million” akan memebri kejutan kepada anda? Nak tahu apa agaknya kejutan bakal menemui anda, baca artikel ini

Events Mon, 11 Mar 2019

Co-labs Coworking Sebarkan Kasih Sayang Sempena Meraikan Hari Wanita!

Jom lawat ruang kerja ni untuk pengalaman bekerja yang produktif dan bersemangat!

Hiburan Thu, 1 Mar 2018

Izreen tidak mahu dipersalahkan!

“Saya tidak tahu apa masalah mereka dan tidak pernah bertanya mahu pun bergaduh dengan Intan,” ujar Izreen yang berharap tiada tohmahan timbul di kalangan netizen mengaitkan dirinya. 

Hiburan Tue, 23 Jul 2019

《百爆秒剧》在马来西亚正式启航!60秒「剧」精彩

电影公司《百爆秒剧》马来西亚正式启航!9月正式开拍四部「秒剧」大片,势必改变观众观影的口味。

| Live TV