Events By: Salma Syahbuddin May 29, 2019 @ 5:07pm

Pelbagai Tip WOW Sempena Raya Ini!

Hari Raya Aidilfitri pula bakal menjelma dalam beberapa hari sahaja lagi. Bagi menyambut musim perayaan ini, ramai sudah mula membuat persiapan, baik perubahan di saat-saat terakhir mahupun beli-belah, bagi memastikan keluarga dan rumah mereka sudah bersedia untuk menyambut Aidilfitri.

Biarpun sibuk dengan persiapan masing-masing, beberapa personaliti popular tanah air yang turut memegang peranan sebagai hos CJ WOW SHOP telah berkongsi pelbagai tip dengan rakyat Malaysia tentang cara menjadikan Aidilfitri tahun ini lebih bermakna dan penuh kegembiraan. Haa, nak tahu apa dia? Jom kita tengok Tip dari hos kegemaran CJ WOW SHOP ini.

  1. Sediakan Hidangan Yang Lazat dan Sihat

Bagi Chef Brian, menjelang hari t=raya ini adalah lebih baik sekiranya kita semua menikmati setiap hidangan dengan cara bersederhana dan cara penyediaan yang lebih sihat. Justeru itu, nasihat beliau adalah menyediakan setiap hidangan ini menggunakan peralatan yang tidak menggunakan kuantiti minyak yang banyak.

Opps! ya, jangan lupa hidangkan sekali buah-buahan dan sayur-sayuran! Barulah hidangan untuk diet seimbang.

     2. Ruangan Yang Selesa Buat Tetamu

Pastinya hari raya adalah hari dimana sanak-saudara berkumpul dan sahabat handai datang berkunjung ke rumah bagi mengeratkan hubungan silaturrahim. Jadi, ruangan yang selesa amatlah dititikberatkan okay! Bagi hos CJ WOW SHOP, Lilly Liyana adalah penting untuk memastikan rumah berada dalam keadaan yang paling sempurna. Dan, pastikan ruangan dihiasi dengan warna-warna terang dan tersusun rapi. Barulah tetamu berasa selesa!

Selain itu, jangan lupa ciptakan suasana rumah yang tenang yang dapat menjana mood perayaan. Oh ya! kalau pasangkan lagu-lagu raya lagi best!

     3. Seimbangkan Citarasa dan Keselesaan

Wow! Semestinya raya dan #OOTD tidak dapat dipisahkan. Jadi persiapan nak ber-OOTD pun nampak gayanya telah disusun sejak awal lagi kan? Jadi inilah masanya untuk tampil anggun dengan fesyen terkini dengan gaya yang tersendiri.

Selain fesyen, Yana nak ingatkan disini bahawa keselesaan adalah sangat penting terutamanya bila berkunjung ke rumah orang lain ataupun balik kampung. Jadi pilihlah baju yang sesuai dengan cuaca kat Malaysia ni okay! jadi korang bolehlah dapatkan baju eksklusif  di CJ WOW SHOP bagi sesiapa yang tak sempat shopping lagi.

Bukan itu sahaja, ada banyak lagi tawaran istimewa dari CJ WOW SHOP sempena Hari Raya Aidilfitri ini. Korang yang nak menang hadiah menarik juga boleh klik CJ WOW SHOP Riang Raya WOW

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 23 Oct 2018

Terungkailah Sudah Siapakah Gerangan Protege Bagi Mentor 7?

Bermula 28 Oktober ini, jangan lupa saksikan setiap Ahad jam 9 malam. Mentor 7 bakal bersiaran secara LIVE dari Sri Pentas 2, Plaza Alam Sentral, Shah Alam. Tengok okay!

Hiburan Mon, 3 Dec 2018

Ehem…Zahirah Macwilson Curi Hati Aiman Hakim?

The fact is there is only you and me…alaaaaa, sweet betul la Aiman ni!

Hiburan Sat, 26 Jan 2019

‘Menang Kalah Hal Kedua, Yang Penting Sihat’ – Sufian Suhaimi

Semoga cepat sembuh Sufian Suhaimi, ada rezeki kita boleh lihat Ada Di Matamu menang besar malam itu nanti. Siapa tahu kan?

Hiburan Wed, 31 Jan 2018

GLEE ACTOR MARK SALLING HANGS HIMSELF TO DEATH IN FEAR OF GOING TO JAIL

The actor who played Noah “Puck” Puckerman in the famous drama comedy TV series Glee was recently found dead after committing suicide.

Hiburan Thu, 8 Feb 2018

SAYANGNYA KAMI BUKAN KEKASIH – SYAMEL

Menurut Syamel, panggilan sayang itu hanya sekadar gurauan dan tidak membawa sebarang maksud. Malah, bagi Syamel dia dan Erni hanyalah kawan baik sahaja

Hiburan Mon, 5 Nov 2018

“Go Ahead, Saya Tak AmbiL Berat Orang Cakap Apa Pun” Jawapan WIN Anzalna Buat Netizen Sentap?

Semoga Anzalna dan suami dikurniakan zuriat dalam masa yang terdekat. Aamin!

Hiburan Thu, 27 Dec 2018

‘Terima Kasih Suami’, Mawar Rashid Syukur Hajat Akhirnya Tertunai

Ini menjadi salah satu kenangan terbaik dan tidak dapat saya lupakan…

Hiburan Thu, 8 Nov 2018

Pengarah TUJUH Kecewa Dengan Salah Seorang Pelakonnya?

Alamak…kenapa agaknya pelakon wanita itu tak muncul di majlis pelancaran Tujuh ya?

Hiburan Thu, 11 Apr 2019

Jangan Main-Main, Raline Shah Pakar ‘Menembak’ Sekarang!

Raline juga berkongsi pengalaman belajar menembak selama sebulan sehingga berjaya mengawal senjata dan menggunakan senjata M 17 dan M4.

Hiburan Thu, 16 Aug 2018

年少915合体!亮相山脚下男孩演唱会

「大叔男团」山脚下男孩25周年《都有你在》演唱会剩下不到一个月就要举办!大马80后集体回忆的本地组合「年少」方泂镔和黄启铭也首肯当特别嘉宾,让山脚下男孩感动大呼:「兄弟真够义气!」

| Live TV