TECH By: SGMS Putri July 10, 2019 @ 11:28am

5 “Bluetooth Headphone” Terbaik Mampu Milik

Kepada anda yang gemarkan muzik, sememangnya sangat puas sekiranya dapat menghayati bait – bait lagu dengan fon telinga yang berkualiti.

Kepada anda yang masih tercari – cari fon telinga denga sambungan Bluetooth, berikut kami kongsikan 5 yang terbaik boleh anda pilih.

1. Creative Sund Blaster Jam (RM 312)

Fon tanpa wayar berjenama Creative Sound Blaster Jam menyampaikan audio yang kuat dan mempunyai badan yang ringan serta harga yang menarik. Sesuai bagi pengguna yang sentiasa sibuk, peranti ini mempunyai sambungan NFC bagi one-touch pairing, hayat bateri yang baik dan jarak kadar bluetooth yang memberangsangkan.

 

2. Skull Candy Grind Wireless (RM 449)

Fon Kepala  Skullcandy Grind Wireless memberikan gaya dan pengalaman bunyi yang cemerlang. Terdapat dalam beberapa skim warna yang menarik perhatian, peranti ini mempunyai mempunyai kualiti ciri-ciri yang kukuh, pad telinga yang lembut dan bateri yang boleh tahan sehingga 12 jam. Jika ianya anda kehabisan bateri, anda bolehlah menggunakan cable audio untuk meneruskan penggunaan.

 

3. JBL Duet BT (RM 249)

Peranti tanpa wayar Duet BT yang berwarna-warni oleh JBL menyampaikan pengalaman bunyi bass-dominated, menjadikannya hebat bagi gaya muzik moden, permainan atau menonton filem. Dengan bateri yang bertahan sehingga 16 jam dan pada masa yang sama anda boleh menyambung alat dengar tersebut kepada dua peranti.

 

4. Sony MDRZX220BT (RM 493)

Fon Telinga Sony’s MDRZX220BT mempunyai hayat bateri sehingga lapan jam, serta NFC ( near-field communication) untuk one-touch pairing dengan telefon pintar yang serasi. Seperti yang dijangkakan oleh produk Sony, Fon telinga ini dapat menghasilkan bunyi yang sangat baik, walaubagaimanapun adalah lebih baik sekiranya kapasiti bateri di besarkan sedikit.

 

5. Jabra Move (RM 329)

Peranti ini mempunyai reka bentuk Scandinavia yang anggun, pilihan warna yang kotemporari dan badan yang ringan, tahan jatuh. Bunyi yang cemerlang, mudah untuk berpasangan dengan telefon pintar kegemaran anda, tablet atau komputer riba dan kawalan intuitif membuatkan Jabra Move tersenarai dalam  ini.

 

Penafian : Harga yang disenaraikan adalah untuk rujukan semata – mata, ianya mungkin akan berubah bergantung kepada promosi dan diskaun oleh pengedar atas talian.

sumber: wiser.my

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

TECH Wed, 6 Dec 2017

Cara Menghantar Mesej Whatsapp kepada Nombor Tiada Dalam “Contact”

Pernahkah anda ingin menghantar WhatsApp tetapi kemudian menyedari bahawa nombor tersebut tiada di dalam senarai ‘Contact’ anda?

TECH Wed, 27 Nov 2019

Cemas Kalau iPhone Hilang, Ini Cara Yang Boleh Bantu Anda

Ada applikasi rupanya buat anda pengguna Iphone. Ingat untuk aktifkan ya!

TECH Wed, 24 Oct 2018

Cara Kenal Pasti Isyarat Telco Terkuat Untuk Kawasan Anda

Kenalpasti liputan rangkaian mana yang lebih bagus untuk sesuatu kawasan.

TECH Sun, 24 Feb 2019

Cara Untuk Aktifkan Papan Kekunci Terapung Gboard

Berikut kami kongsikan cara-cara untuk mengaktifkan papan kekunci terapong pada peranti anda.

TECH Fri, 27 Jul 2018

Samsung Galaxy Note 9 Mungkin Hadir Dengan Permainan Fortnite Secara Eksklusif

Permainan Fortnite sebelum ini telah disahkan akan hadir ke peranti setelah sekian lama dinikmati oleh pengguna perantiiOS. Perkara itu telah disahkan sendiri oleh wakil pembangunnya, Epic Games pada bulan Mei yang lalu. Kini, selepas dua bulan kenyataan itu dibuat, pengguna […]

TECH Tue, 7 Nov 2017

“LOOK WHAT YOU MADE HER DO!” – AN APP

ICYMI (In Case You Missed It), Taylor Swift has now joined the bandwagon of other celebrities launching her own app; “The Swift Life”. Good news for you, Swifities everywhere!!

Events Fri, 1 Nov 2019

Samsung Galaxy Note 10; The Phone That Captures Moments, Not Photos

Don’t leave home without it! Galaxy Note10|10+ is that phone!

TECH Fri, 6 Jul 2018

Surface Dari Microsoft Menggunakan Cip Intel Pentium Yang Lebih Murah

Keberangkalian untuk komputer tablet Surface dari Microsoft untuk membuat kemunculan pada tahun ini meningkat disebabkan maklumat dari FCC. Microsoft dikhabarkan mahu mengeluarkan rangkaian Surface yang baharu dengan harga yang lebih kompetitif berbanding pesaing mereka, iPad. […]

TECH Thu, 21 Jun 2018

Boleh tonton TV, Youtube Bakal Tergugat Dengan Instagram?

IGTV umpama televisyen. Video akan dimainkan secara automatik apabila anda membuka aplikasi berkenaan, selain setiap rakan atau profil yang anda ikuti adalah seumpama saluran televisyen.

TECH Tue, 24 Jul 2018

Valve Ban 100,000 Pengguna Yang Terlibat Dengan Penipuan Dalam Permainan

Tiada siapa yang suka berhadapan dengan cheater di dalam permainan kesukaan mereka. Mereka ini dengan sengaja memperoleh kelebihan yang tidak adil buat pemain lain. Steam sebagai sebuah platform permainan terkenal di seluruh dunia telah membuang hampir 100,000 […]

| Live TV