TECH By: SGMS Putri July 10, 2019 @ 11:28am

5 “Bluetooth Headphone” Terbaik Mampu Milik

Kepada anda yang gemarkan muzik, sememangnya sangat puas sekiranya dapat menghayati bait – bait lagu dengan fon telinga yang berkualiti.

Kepada anda yang masih tercari – cari fon telinga denga sambungan Bluetooth, berikut kami kongsikan 5 yang terbaik boleh anda pilih.

1. Creative Sund Blaster Jam (RM 312)

Fon tanpa wayar berjenama Creative Sound Blaster Jam menyampaikan audio yang kuat dan mempunyai badan yang ringan serta harga yang menarik. Sesuai bagi pengguna yang sentiasa sibuk, peranti ini mempunyai sambungan NFC bagi one-touch pairing, hayat bateri yang baik dan jarak kadar bluetooth yang memberangsangkan.

 

2. Skull Candy Grind Wireless (RM 449)

Fon Kepala  Skullcandy Grind Wireless memberikan gaya dan pengalaman bunyi yang cemerlang. Terdapat dalam beberapa skim warna yang menarik perhatian, peranti ini mempunyai mempunyai kualiti ciri-ciri yang kukuh, pad telinga yang lembut dan bateri yang boleh tahan sehingga 12 jam. Jika ianya anda kehabisan bateri, anda bolehlah menggunakan cable audio untuk meneruskan penggunaan.

 

3. JBL Duet BT (RM 249)

Peranti tanpa wayar Duet BT yang berwarna-warni oleh JBL menyampaikan pengalaman bunyi bass-dominated, menjadikannya hebat bagi gaya muzik moden, permainan atau menonton filem. Dengan bateri yang bertahan sehingga 16 jam dan pada masa yang sama anda boleh menyambung alat dengar tersebut kepada dua peranti.

 

4. Sony MDRZX220BT (RM 493)

Fon Telinga Sony’s MDRZX220BT mempunyai hayat bateri sehingga lapan jam, serta NFC ( near-field communication) untuk one-touch pairing dengan telefon pintar yang serasi. Seperti yang dijangkakan oleh produk Sony, Fon telinga ini dapat menghasilkan bunyi yang sangat baik, walaubagaimanapun adalah lebih baik sekiranya kapasiti bateri di besarkan sedikit.

 

5. Jabra Move (RM 329)

Peranti ini mempunyai reka bentuk Scandinavia yang anggun, pilihan warna yang kotemporari dan badan yang ringan, tahan jatuh. Bunyi yang cemerlang, mudah untuk berpasangan dengan telefon pintar kegemaran anda, tablet atau komputer riba dan kawalan intuitif membuatkan Jabra Move tersenarai dalam  ini.

 

Penafian : Harga yang disenaraikan adalah untuk rujukan semata – mata, ianya mungkin akan berubah bergantung kepada promosi dan diskaun oleh pengedar atas talian.

sumber: wiser.my

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

TECH Wed, 6 Feb 2019

Here’s How You Can Legally Hack and Be Praised for Doing So

It’s a hackathon event by Amazon Web Services Inc. called the AWS Hackdays 2019: Hack for Good.

TECH Sun, 31 Dec 2017

苹果致歉:下调iPhone电池更换价格

苹果公司针对备受争议的降低旧款iPhone手机速度以保存电池稳定性的决定致歉,表示不会故意缩短任何产品寿命,更承诺将于2018年1月起下调更换电池价格,并为部分产品进行更新。

TECH Fri, 13 Jul 2018

Google Chrome Kini Menggunakan Lebih Banyak RAM Dalam Menghadapi Kerentanan Spectre

Pelayar Chrome tidak dinafikan sebagai salah satu pelayar popular digunakan oleh orang ramai. Merupakan sebuah produk Google, integrasinya bersama-sama produk popular Google yang lain seperti Gmail dan YouTube membuatkan pengguna senang memilih Chrome berbanding pelayar–pelayar lain. Walau bagaimanapun, Chrome juga […]

TECH Thu, 12 Jul 2018

Huawei MediaPad M5 Dan M5 Pro Dilancarkan Secara Rasmi Untuk Pasaran Malaysia

Menghampiri 4 bulan usianya, Huawei MediaPad M5 dan juga Huawei MediaPad M5 Pro sudah dibawa masuk ke pasaran Malaysia hari ini. Acara pelancaran diadakan di Caffeinees, Kampung Pandan dan berikut merupakan spesifikasi yang  ditampilkan kedua-dua […]

TECH Tue, 27 Aug 2019

Menulis Mesej Tanpa Perlu Menaip Dengan WhatsApp

kita hanya perlu bersuara dan suara kita akan ditukarkan kepada tulisan, bestnya!

TECH Wed, 11 Jul 2018

Nubia Z18 – Peranti Kelas Perdana Terbaru ZTE Bakal Hadir Dengan Snapdragon 845

Jika Huawei ada Honor, ZTE pula memiliki Nubia sebagai syarikat di bawah naungannya. Jenama Nubia mula melonjak naik semasa mereka memperkenalkan peranti menfokuskan permainan video, Nubia Red Magic. Kini, mereka dilaporkan sedang dalam proses terakhir untuk memperkenalkan peranti kelas perdana terbaru […]

TECH Thu, 24 May 2018

Buang Rakan Dari Group WhatsApp Kolej, Admin Kena Tikam

WhatsApp diserang seorang dari ahli yang merasa kecewa kerana dibuang dari group itu

TECH Mon, 8 Jul 2019

Cara Menukar Tanda “Bluetick” Kepada simbol Lain Pada Whatsapp

kepada anda yang berasa bosan dengan penampilan yang sedia ada pada Whatsapp, berikut kami kongsikan cara untuk mengubah tanda Bluetick kepada ikon yang lebih menarik.

TECH Thu, 5 Jul 2018

Nokia 6.1 Dan Nokia 8110 Sedia Dibeli Bermula Esok, Jumaat 6 Julai 2018

Sebut sahaja Nokia, mulalah fikiran melayang mengenangkan kisah silam menggunakan peranti dari jenama lagenda tersebut. Pelbagai nama jolokan diberi pada model-model keluaran syarikat yang berpengkalan di Finland itu. Sabun, sembilu, daun, dan bermacam-macam lagi. Mungkin ada diantara […]

TECH Thu, 21 Nov 2019

Google Memperkenalkan Pelan Pra-Bayar YouTube Premium & YouTube Music Di India

Pelan Pra-Bayar YouTube Premium & YouTube Music Di India

| Live TV