TECH By: SGMS Putri July 10, 2019 @ 11:28am

5 “Bluetooth Headphone” Terbaik Mampu Milik

Kepada anda yang gemarkan muzik, sememangnya sangat puas sekiranya dapat menghayati bait – bait lagu dengan fon telinga yang berkualiti.

Kepada anda yang masih tercari – cari fon telinga denga sambungan Bluetooth, berikut kami kongsikan 5 yang terbaik boleh anda pilih.

1. Creative Sund Blaster Jam (RM 312)

Fon tanpa wayar berjenama Creative Sound Blaster Jam menyampaikan audio yang kuat dan mempunyai badan yang ringan serta harga yang menarik. Sesuai bagi pengguna yang sentiasa sibuk, peranti ini mempunyai sambungan NFC bagi one-touch pairing, hayat bateri yang baik dan jarak kadar bluetooth yang memberangsangkan.

 

2. Skull Candy Grind Wireless (RM 449)

Fon Kepala  Skullcandy Grind Wireless memberikan gaya dan pengalaman bunyi yang cemerlang. Terdapat dalam beberapa skim warna yang menarik perhatian, peranti ini mempunyai mempunyai kualiti ciri-ciri yang kukuh, pad telinga yang lembut dan bateri yang boleh tahan sehingga 12 jam. Jika ianya anda kehabisan bateri, anda bolehlah menggunakan cable audio untuk meneruskan penggunaan.

 

3. JBL Duet BT (RM 249)

Peranti tanpa wayar Duet BT yang berwarna-warni oleh JBL menyampaikan pengalaman bunyi bass-dominated, menjadikannya hebat bagi gaya muzik moden, permainan atau menonton filem. Dengan bateri yang bertahan sehingga 16 jam dan pada masa yang sama anda boleh menyambung alat dengar tersebut kepada dua peranti.

 

4. Sony MDRZX220BT (RM 493)

Fon Telinga Sony’s MDRZX220BT mempunyai hayat bateri sehingga lapan jam, serta NFC ( near-field communication) untuk one-touch pairing dengan telefon pintar yang serasi. Seperti yang dijangkakan oleh produk Sony, Fon telinga ini dapat menghasilkan bunyi yang sangat baik, walaubagaimanapun adalah lebih baik sekiranya kapasiti bateri di besarkan sedikit.

 

5. Jabra Move (RM 329)

Peranti ini mempunyai reka bentuk Scandinavia yang anggun, pilihan warna yang kotemporari dan badan yang ringan, tahan jatuh. Bunyi yang cemerlang, mudah untuk berpasangan dengan telefon pintar kegemaran anda, tablet atau komputer riba dan kawalan intuitif membuatkan Jabra Move tersenarai dalam  ini.

 

Penafian : Harga yang disenaraikan adalah untuk rujukan semata – mata, ianya mungkin akan berubah bergantung kepada promosi dan diskaun oleh pengedar atas talian.

sumber: wiser.my

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

TECH Tue, 1 Jan 2019

Cara Pasang Poni ala iPhone X di Semua Android

Mari kita cuba pasang poni ala iPhone X

TECH Thu, 29 Aug 2019

Guna Bukan Jenis ‘Fast Charging’ Pun Boleh Cepat Cas

Jom guna cara ini mana tahu cepat nanti cas

TECH Fri, 16 Nov 2018

铲屎官注意!英团队推自动猫砂清理机Footloose

目前全球约有6亿只家猫,说这是「猫奴」世代也不为过。但猫主人都知道清理猫砂盘很费时,针对这个问题,英国新创团队研发出「 智慧猫砂盒—Footloose」,人们只需定时补充猫砂和丢弃底部的垃圾袋即可。

TECH Tue, 1 May 2018

Tips Membaik Pulih Gambar Lama

Menyimpan gambar-gamabr lama sememangnya mempunyai satu nilai nostalgia yang tidak terhingga terutamanya gambar-gambar hitam putih zaman datuk nenek kita.

TECH Wed, 7 Mar 2018

Samsung「包下」世界第一高楼为Galaxy S9造势

SAMSUNG向来在营销和广告上的投入向来是不吝成本,只为更好的向世界宣传自家产品。为了能更好地推广自家的新旗舰Galaxy S9系列,近日SAMSUNG更是「包下」了世界第一高楼——迪拜哈利法塔(Burj Khalifa)来为Galaxy S9打广告!

TECH Sat, 27 Apr 2019

Bukan Salah Kamera, Ini Cara ‘Pose’ Yang Betul

Bergambar juga ada ‘petua’ dan tips yang perlu kita ketahui. Ketahui tips berikut disini.

TECH Sun, 1 Sep 2019

Cara Cegah “Browser History” Dikesan Telco

Semua orang boleh melayari laman-laman sesawang berjam-jam. Tetapi adakah anda tahu bahawa “Browser History” anda boleh dikesan oleh telco?

TECH Thu, 26 Dec 2019

Maut Dipercayai Terkena Renjatan Eletrik Dari Kabel Pengecas Telefonnya

Disyorkan jauhkan tempat mengecas telefon dengan tempat tidur

TECH Wed, 21 Mar 2018

Buka “Website” Yang Disekat Tanpa Sebarang Aplikasi

Bukan sahaja dapat membuka laman sesawang yang disekat, malah aktiviti anda juga tidak dapat dikesan.

TECH Tue, 16 Jan 2018

WILL YOU BUY THESE DIGITAL CARTOON CATS – CRYPTOKITTIES?

A product that is meant to attract tech geeks and noobs alike! MEOWWW!

| Live TV