Trending By: Padin October 23, 2020 @ 11:07am

#ABPBHKITA2020: Jom TikTok! Rakam Video Terbaik Anda Guna Lagu Xiaomi & Rebut Peluang Menang Hadiah Gempak!

Gais, Anugerah Bintang Popular BH (ABPBH) kembali lagi untuk edisi ke-33!

Mengangkat tema #ABPBHKITA2020, ABPBH33 bakal bersiaran secara langsung pada Jumaat, 13 November 2020, jam 9 malam di TV3.

Selain TV3, ABPBH33 boleh disaksikan secara live streaming di BHTV, Youtube TV3Malaysia dan yang paling menarik boleh ditonton secara langsung di aplikasi TikTok!

Kali ini, ABPBH33 mempertaruhkan 13 kategori utama serta lima kategori online dan untuk menghargai peminat yang sentiasa menjadi tulang belakang majlis anugerah ini, ABPBH33 memperkenalkan anugerah baru, Anugerah FC #FANtastik Popular!

Memberikan penghargaan kepada kelab peminat, ABPBH33 mengadakan pertandingan TikTok dan peminat perlu merakamkan video aksi mereka untuk artis kesayangan menerusi platform terbabit dengan hashtag #ABPBHKITA2020.

Undi video menarik di aplikasi TikTok dan peminat serta kelab peminat yang kreatif menghasilkan video paling best dan meraih undian tertinggi akan menerima Anugerah FC #FANtastik Popular tau!

Dalam pada itu, kongsi video TikTok paling best dan kreatif menggunakan lagu Xiaomi, Xiaomi For Me yang dinyanyikan oleh Yonnyboii dan Shalma Eliana bersama gaya tarian yang ditetapkan.

Jangan lupa tau, sertakan sekali hashtag #ABPBHKITA2020 di video terbabit dan video paling gempak yang meraih tontonan paling tinggi akan berpeluang menang hadiah-hadiah best dari Xiaomi!

Tarikh penyertaan untuk pertandingan ini dibuka bermula 21 Oktober sehingga 8 November ini.

Untuk maklumat lanjut berkenaan majlis anugerah ini serta cara-cara pengundian, layari laman web rasmi ABPBH33 di SINI dan jangan lupa ikuti laman Facebook dan Instagram Berita Harian untuk informasi terkini.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Fri, 21 Aug 2020
Trending Thu, 27 Aug 2020

Larangan Rentas Daerah Di Kedah

Kita tunggu jelah keputusannya nanti okay!

Trending Thu, 5 Dec 2019

80’s Singer Nassier Wahab Passed Away, Battled With Cancer

May God bless and comfort the family family during this difficult period; please accept our sincere condolences.

Featured Mon, 15 Nov 2021

“Saya Dah Berumur 24 Tahun” – Aktif Berlakon Semenjak Usia Kanak-Kanak & Remaja, Netizen Tak Boleh Terima Afieq Shazwan Bawa Watak Suami

Penyanyi dan pelakon Afieq Shazwan mendedahkan ramai peminat tidak dapat menerima lakonannya sebagai lelaki dewasa. Terlibat dalam industri hiburan semenjak di usia kanak-kanak, Afieq kini memegang watak sebagai seorang suami dalam drama bersiri Diari Seorang

Trending Wed, 13 Mar 2019

猪界传奇! 「猪卡索」一幅画卖1万6000令吉

猪界传奇!天才「猪卡索」超有才华,一幅画售价1万6000令吉。

Trending Tue, 10 Apr 2018

GE14 Date Announced! Time to Balik Kampung!

Tan Sri Mohd Hashim Abdullah has just announced the dates!

Featured Thu, 17 Mar 2022

Risiko Kematian Tinggi, Warga Emas Disaran Ambil Dos Penggalak – KJ

Suntikan booster perlu untuk mengurangkan simptom dan jangkitan Covid-19

Trending Sat, 30 Jun 2018

Nikah Hanya ‘Ikat’ Tanda, Isteri Ketiga Masih Bersama Keluarganya

Saya mengenali isteri ketiga sudah lama dan saya menyembunyikan pernikahan ini untuk mengelakkan terjadinya perselisihan faham bagi dua isteri lain.

| Live TV