Featured By: Attiqah Mohd May 10, 2021 @ 9:06pm

Izzue Islam Akui  Covid-19 Beri Hikmah Dalam Hidup, Hubungan Dan Kerjaya Menerusi Bersoal Dengan Lipton

Pelakon, penyanyi dan usahawan, Izzue Islam mengakui situasi Covid-19 banyak memberi hikmah kepada beliau dalam kehidupan sehariannya menerusi Program Bersoal Dengan Lipton bersama hos, Fiza Frizzy.

Izzue menjelaskan situasi Covid-19 memberi kesan kepada perniagaannya namun situasi ini juga memberi peluang kepada beliau untuk meluangkan lebih banyak masa berkualiti bersama isterinya dan berkongsi hala tuju perniagaannya.

Sepanjang berdepan dengan situasi Covid-19, Izzue merasakan beliau lebih dekat bersama para peminat dan rakan artis yang lain apabila beliau sering berhubung melalui platform sosial media untuk membincangkan isu semasa dan saling bertukar pandangan.

Bagi Izzue , perbincangan yang berkualiti memerlukan isu utama untuk diberi perhatian dan bukan sahaja sekadar memberikan pendapat malah menjadi pendengar yang setia selari dengan tema ‘Time to Listen, Time to Connect’ .

Jadi, dengan menjadi pendengar yang setia akan membina hubungan yang lebih akrab dan bermakna. Mulakan perbualan  anda dengan ‘Time To listen, Time To Connect’ bersama Lipton!

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Mon, 15 Apr 2019

#SetulusIkhlas : Remaja Berusia 20 Tahun Ini Tinggal Dibawah Jambatan?

Bila kita banyak mengucapkan syukur, barulah hati kita tenang tak gitu???

Featured Fri, 28 May 2021

Penderitaan Gadis Jadi Pemuas Nafsu Bapa Sejak Berusia 6 Tahun

Seorang gadis berusia 18 tahun yang dipercayai menjadi mangsa rogol dan liwat bapa kandung sendiri sejak 12 tahun lalu akhirnya terbongkar apabila mangsa membuat laporan polis. Menurut Ketua Polis Daerah Seberang Perai Tengah, Asisten Komisioner […]

Trending Mon, 1 Jun 2020
Trending Mon, 9 Jul 2018

Sebelum Misi Bermula, Saya Dah Rasa Tak Sedap Hati…Isteri Penyelam Thailand Luah Rasa

Saya nak beritahu dia yang saya amat sayangkan dia dan boleh diakui tiada lelaki macam dia dalam dunia ini. Saya akan tetap sayangkan dia, sayang saya kepadanya tidak akan berubah

Trending Wed, 6 Jun 2018

Tengok Anak Bulan Syawal 14 Jun

Sebanyak 29 tempat dikenal pasti untuk melihat anak bulan Syawal iaitu di Pontian Kecil, Johor; Kompleks Falak Al-Khawarizmi, Tanjung Bidara, Melaka; Telok Kemang, Negeri Sembilan; Bukit Melawati di Kuala Selangor, Bukit Jugra di Banting dan Balai Cerap Sabak Bernam, Selangor.

Acara Fri, 1 Mar 2019
Featured Wed, 9 May 2018

Periuk Nasi Tempat Bersemadinya Cicak. Biar Betul?

Periuk nasi jadi kubur buat cicak. Gelinya!

Eat Travel Mon, 4 May 2020
Featured Tue, 31 Mar 2020

Vivy Yusof mohon maaf, anggap komen disalah tafsir

Warganet mahu boikot produk duCK

Trending Tue, 31 Dec 2019

| Live TV