Featured By: Attiqah Mohd May 10, 2021 @ 9:06pm

Izzue Islam Akui  Covid-19 Beri Hikmah Dalam Hidup, Hubungan Dan Kerjaya Menerusi Bersoal Dengan Lipton

Pelakon, penyanyi dan usahawan, Izzue Islam mengakui situasi Covid-19 banyak memberi hikmah kepada beliau dalam kehidupan sehariannya menerusi Program Bersoal Dengan Lipton bersama hos, Fiza Frizzy.

Izzue menjelaskan situasi Covid-19 memberi kesan kepada perniagaannya namun situasi ini juga memberi peluang kepada beliau untuk meluangkan lebih banyak masa berkualiti bersama isterinya dan berkongsi hala tuju perniagaannya.

Sepanjang berdepan dengan situasi Covid-19, Izzue merasakan beliau lebih dekat bersama para peminat dan rakan artis yang lain apabila beliau sering berhubung melalui platform sosial media untuk membincangkan isu semasa dan saling bertukar pandangan.

Bagi Izzue , perbincangan yang berkualiti memerlukan isu utama untuk diberi perhatian dan bukan sahaja sekadar memberikan pendapat malah menjadi pendengar yang setia selari dengan tema ‘Time to Listen, Time to Connect’ .

Jadi, dengan menjadi pendengar yang setia akan membina hubungan yang lebih akrab dan bermakna. Mulakan perbualan  anda dengan ‘Time To listen, Time To Connect’ bersama Lipton!

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Tue, 10 Mar 2020

[VIRAL] “Saya Tak Menyesal Bunuh Dia, Saya Puas,”- Akibat Pengaruh Filem Horror,Remaja 15 Tahun Bunuh Budak 6 Tahun

TAK SANGKA! Selepas melakukan pembunuhan terhadap rakannya yang berusia 6 tahun, seorang remaja perempuan berusia 15 tahun nekad menyerah diri di balai polis! Kejadian yang berlaku di Sawah Besar, Jakarta Pusat ini ternyata mengejutkan orang […]

Hiburan Fri, 5 Jan 2024
Featured Sat, 6 May 2023

[VIDEO] Luah Rasa Rindu Nak Travel, Neelofa Pilih Berehat Seketika & Mahu Bina Keluarga – “Buat Anak, Dah Besar Baru Bercuti Sama”

Wahh bestnyaaa!! Penting untuk mencipta memori dan kenangan manis dengan anak-masa masa kecil, lepastu baru bercuti luar negara ❤️❤️

Featured Wed, 7 Apr 2021

Datuk Ramli MS Bakal Muncul Dengan Panggung Tok Ram

Kredibiliti pencinta muzik ternama tempatan, Datuk Ramli MS dalam dunia seni tidak dapat disangkal lagi dalam industri tanah air. Datuk Ramli MS akan muncul dengan Panggung Tok Ram iaitu sebuah platform yang dicetuskan untuk mencari […]

Featured Tue, 27 Dec 2022

Konsert Ulang Tahun Ke-26 Ungu Buai Emosi Lebih 3,000 Peminat

Wow! Raja Permaisuri Agong pun ada dekat #UnguLiveInKL

Featured Mon, 16 Jul 2018

Tragedi Telur Kari, Isteri Mati Ditembak Suami

Gara-gara enggan memasak kari telur seperti yang diminta oleh suami, seorang wanita mati ditembak.