Trending By: Padin April 29, 2022 @ 4:30pm

Lama Tak Keluarkan Single Raya, Ramlah Ram Luah Rasa Gusar

Penyanyi ternama Ramlah Ram meluahkan rasa gusar setelah sekian lama tidak mengeluarkan single Hari Raya.

Ramlah kini tampil dengan single terbaharu sempena Syawal berjudul Kemenangan, ciptaan Mohar serta liriknya pula hasil nukilan Ismi Rusli dan Ramlah sendiri.

“Setelah sekian lama saya tak keluarkan single sempena raya, saya akui saya rasa gementar. Sebab trend lagu sekarang kan sudah lain dan berbeza. Kini, saya muncul dengan Kemenangan.

“Apa pun saya yakin lagu lagu raya yang berkonsepkan nuansa Melayu seperti Kemenangan akan terus malar segar dan melekat di hati pendengar setiap kali menjelang sambutan Syawal,” katanya.

Menghadiahkan lagu ini kepada semua peminatnya, Ramlah turut berterima kasih kepada pelakon Zoey Rahman.

“Kemenangan kini boleh didengari di semua platform digital dan muzik videonya pula boleh ditonton di saluran YouTube Ramlah Ram Group. Saya hadiahkan lagu Kemenangan ini buat semua peminat yang menyokong saya selama ini.

“Saya juga mengucapkan terima kasih kepada adik saya, pelakon Zoey Rahman dan jenama kecantikan miliknya, Mikaseries kerana menaja pembikinan muzik video ini bersama Bangsawan Pictures. Saya sangat terharu tak sangka Zoey dan team sayang saya sampai macam ni,” katanya lagi.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Contest Mon, 1 Nov 2021

Lagu Cinta Kita 3: Tak Nampak Chemistry, 2 Couple Tersingkir… Jom Recap Episod 1!

Gandingan pengacara popular Kamal Adli dan Ain Edruce menghangatkan lagi pentas Lagu Cinta Kita 3 (LCK3) yang baru sahaja bermula malam tadi. Persembahan peserta dan komen dari juri cinta yang ‘panas’ ternyata lebih menarik perhatian […]

Featured Thu, 2 Nov 2023

Impian Cakra Khan Tercapai, Tampil Konsert Solo Diiringi Orkestra Bersama Datuk Ramli MS

Fuh, mesti gempak konsertnay mas Cakra!❤️‍🔥 Tambah pulakada Datuk Ramli🧡

Featured Wed, 15 Mar 2023
Trending Wed, 28 Oct 2020

Kerana “Sabar”, Black Hanifah Tak Jadi Kahwin?

Soal jodoh dan pertemuan, semuanya telah ditentukan oleh Allah. Apatah lagi dalam mencari bahagia, ia bukan semudah disangka. Malah, melayari bahtera alam rumah tangga menuntut pengorbanan sekali gus menguji sejauh mana tahap sabar dan setia. […]