Acara By: tex_admin May 16, 2018 @ 3:09pm

Hujan Duit RM100,000 Bakal ‘Basahi’ KL Raya Fest 2018. Jom Serbu!

Festival No.1 Malaysia Mood Republik sekali lagi akan mengadakan temasya terbesar mereka iaitu KL Raya Fest 2018 yang akan diadakan di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC). Bagi anda yang pernah mengunjungi festival ini pasti merasai kehebatan dan kemeriahannya kan?

Memasuki tahun ke-5, penganjuran KL Raya Fest 2018 ini adalah inisiatif pihak Mood Republik dalam menghimpunkan lebih daripada 1,000 jenama yang majoritinya diterajui oleh usahawan generasi muda bumiputera Malaysia.

Lebih menarik lagi, usahawan daripada selebriti tempatan juga turut melebarkan sayap perniagaan mereka melalui festival ini. Antara jenama besar yang akan turut serta ialah Ice Watch, Timberland, Elianto, Mimpi Kita, Starvillion, Naelofar Hijab dan banyak lagi.

Menurut Pengasas Mood Republik, Kimi Iskandar Ismail, tradisi ‘hujan duit’ akan diteruskan di mana RM100,000 wang tunai akan menghujani lobi PWTC pada upacara pembukaan festival ini. Wow! Menarik kan? Bukan itu sahaja, anda juga akan berpeluang memperolehi hadiah secara percuma yang disumbangkan oleh kesemua jenama-jenama yang terlibat.

Untuk pengetahuan anda, sepanjang bulan Ramadhan ini, Mood Republik bukan sahaja tertumpu di PWTC tetapi akan berkunjung ke lokasi-lokasi yang lain menerusi Back To Back Raya Galore Festival 2018. Ianya akan bermula di Kelantan pada 18 dan 19 Mei, Kedah 1 dan 2 Jun, Pahang pada 2 dan 3 Jun dan lokasi kemuncak di PWTC pada 8, 9 dan 10 Jun.

 

OMG ! TSUNAMI RAYA REMPUH KELANTAN LAGI !. . SALAM WARGA KELANTAN ! MOOD REPUBLIK IS BACK ! YAHOO ! . . . SELURUH PANTAI TIMUR #terengganu #pahang DAN TERUTAMANYA SEKALI #KELANTAN BAKAL MENJERIT ! ! ! . . TSUNAMI “BACK TO BACK RAYA GALORE FESTIVAL MOOD REPUBLIK” IS BACK ??? . LEBIH 97 SELEBRITI DAN 997 JENAMA FESYEN & KECANTIKAN PALING MELETOP NEGARA BAKAL BERHIMPUN DAN BERENTAP MELICINKAN SEJUTA STOK FRESH HOT FROM THE OVEN ? . DEBARAN KIAN TERASA JIWA GILA MERONTA RONTA  HATI SEMAKIN GUNDAH GULANA ! ??? . . SEKALI LAGI MALAYSIA BAKAL BERGEGAR, MELETOP &LUMPUH SERTA JUTAAN RAKYAT BAKAL SALING PITAM & PENGSAN BERIRAMA ? . ?SAVE THE DATE? . ?SAVE THE MONEY? . ?KELANTAN RAYA FEST , ?GRAND RIVER VIEW HOTEL , ? KOTA BHARU, ?‪18 & 19 MEI , ‪? JUMAAT & SABTU .‬ ‪⏰ 10 PAGI – 12 MALAM ‬ . . . KENAPA ANDA WAJIB DATANG ? ? . . ?RM 10 000 HUJAN DUIT PADA OPENING ‪JAM 10‬ PAGI ☔?☔. . ?SHOPPING SERENDAH RM 97 DALAM SINGLE RESIT DAN BAWA RESIT KE KAUNTER MR PREMIUM UNTUK BAWA PULANG SEBUAH VOLKSWAGEN BEETLE SPORTS BERNILAI RM 230 000 PERCUMA ! ? . . ?10 000 GOODIE BAGS PALING EKSLUSIF UNTUK 10 000 PENGUNJUNG PALING AWAL ? . . ? 1JUTA STOK PERLU DIHABISKAN ?. . ?INILAH SATU SATU NYA FESTIVAL RAYA NO 1 MALAYSIA ??. . OMG ! MARILAH KITA SALING PITAM & PENGSAN BERIRAMA. MASUK ADALAH PERCUMA ?. . . . ++++++++++++++++++++++++++. ANDA USAHAWAN ? NAK LETOPKAN BRAND DAN LARIS LICINKAN PRODUK WAKTU RAYA NI ??. . ++++++++++++++++++++++++++. . . Nak kami bantu posisikan BRANDING produk anda sebaris jenama jenama premium dan usahawan #moodrepublikentrepreneursdiary hubungi kami sekarang ? . . 010 409 4002 . . 010 409 4002 . . Layari www.moodrepublik.com . . . . INGAT RAYA INGAT MOOD REPUBLIK ! LUPAKAN YANG LAIN . . JOM TAG RERAKAN DAN SNAP GAMBAR INI KE WHATSAPP GROUP SEKARANG ????. . #kelantan #moodrepublik #kelantanrayafest #kelantanrayafest2018 #festivalrayanomborsatumalaysia #festivalfesyennomborsatumalaysia . .

A post shared by Asia’s No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik) on

Bagi anda yang malas nak drive untuk pergi ke festival yang awesome ini, anda boleh menaiki Grab yang turut berkolaborasi bersama Mood Republik. Bukan itu sahaja, perkhidmatan awam seperti LRT dan MRT juga akan melanjutkan waktu perjalanan sehingga 2 pagi bagi memudahkan anda untuk pergi dan pulang mengunjungi festival 72 jam tanpa henti ini. 

Jadi, jangan lepaskan peluang ini untuk kunjungi festival yang dianjurkan oleh Mood Republik ini ya! Anda bukan sahaja dapat membeli-belah baju raya sahaja tetapi produk kecantikan dan makanan juga tersedia untuk anda. 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Acara Mon, 2 Dec 2019

DBP lancar tujuh buku panduan kesihatan dalam bahasa Melayu

Kandungan bermanfaat untuk ibu bapa dan wanita

Acara Thu, 5 Sep 2019
Acara Mon, 8 Jan 2018

Guna Ais Kiub Je Untuk Kulit Wajah Cantik? Biar Betul? Kami Kongsi Caranya

Selalu kita dengar bila berkenaan ais, mesti hanya pandangan negatif sahaja. Ais menggemukkan, ais akan menyebabkan masalah kesihatan dan macam-macam lagi. Tetapi, ais juga mempunyai kebaikkan dan faedahnya yang tersendiri. Yang menariknya, ais iaitu ais […]

Acara Wed, 15 May 2019

Nikmati suasana membeli-belah 24 jam tanpa henti di Mood Republik Raya 2019

Pelbagai keperluan Aidilfitri disediakan kira-kira 100 usahawan tempatan

Acara Wed, 23 Oct 2019

Bengkel memasak makanan sihat bersama Beko menarik!

Makanan segera yang berkhasiat yang boleh dibuat dengan pantas!

Acara Fri, 1 May 2020
Acara Wed, 17 Jan 2018

Malaysia Women Marathon

Date: 4 March 2018 Venue: Shah Alam The Malaysia Women Marathon is an annual event that celebrates the International Women Day and the sorority of women in running. The theme for each year depends on […]

Acara Mon, 30 Jul 2018
Acara Thu, 30 Aug 2018

Mira Filzah Dilantik Sebagai Duta Kempen ‘Salam Taiwan’ Yang Direka Khas Untuk Kaum Muslim

Jom baca untuk ketahui tempat-tempat menarik yang Mira recommend untuk pergi.

Acara Fri, 25 Oct 2019

Parti Halloween Day of The Dead di Lost World of Tambun mengujakan!

Festival Seni Tengkorak meriahkan parti Halloween LWOT

| Live TV