Acara By: tex_admin May 16, 2018 @ 3:09pm

Hujan Duit RM100,000 Bakal ‘Basahi’ KL Raya Fest 2018. Jom Serbu!

Festival No.1 Malaysia Mood Republik sekali lagi akan mengadakan temasya terbesar mereka iaitu KL Raya Fest 2018 yang akan diadakan di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC). Bagi anda yang pernah mengunjungi festival ini pasti merasai kehebatan dan kemeriahannya kan?

Memasuki tahun ke-5, penganjuran KL Raya Fest 2018 ini adalah inisiatif pihak Mood Republik dalam menghimpunkan lebih daripada 1,000 jenama yang majoritinya diterajui oleh usahawan generasi muda bumiputera Malaysia.

Lebih menarik lagi, usahawan daripada selebriti tempatan juga turut melebarkan sayap perniagaan mereka melalui festival ini. Antara jenama besar yang akan turut serta ialah Ice Watch, Timberland, Elianto, Mimpi Kita, Starvillion, Naelofar Hijab dan banyak lagi.

Menurut Pengasas Mood Republik, Kimi Iskandar Ismail, tradisi ‘hujan duit’ akan diteruskan di mana RM100,000 wang tunai akan menghujani lobi PWTC pada upacara pembukaan festival ini. Wow! Menarik kan? Bukan itu sahaja, anda juga akan berpeluang memperolehi hadiah secara percuma yang disumbangkan oleh kesemua jenama-jenama yang terlibat.

Untuk pengetahuan anda, sepanjang bulan Ramadhan ini, Mood Republik bukan sahaja tertumpu di PWTC tetapi akan berkunjung ke lokasi-lokasi yang lain menerusi Back To Back Raya Galore Festival 2018. Ianya akan bermula di Kelantan pada 18 dan 19 Mei, Kedah 1 dan 2 Jun, Pahang pada 2 dan 3 Jun dan lokasi kemuncak di PWTC pada 8, 9 dan 10 Jun.

 

OMG ! TSUNAMI RAYA REMPUH KELANTAN LAGI !. . SALAM WARGA KELANTAN ! MOOD REPUBLIK IS BACK ! YAHOO ! . . . SELURUH PANTAI TIMUR #terengganu #pahang DAN TERUTAMANYA SEKALI #KELANTAN BAKAL MENJERIT ! ! ! . . TSUNAMI “BACK TO BACK RAYA GALORE FESTIVAL MOOD REPUBLIK” IS BACK ??? . LEBIH 97 SELEBRITI DAN 997 JENAMA FESYEN & KECANTIKAN PALING MELETOP NEGARA BAKAL BERHIMPUN DAN BERENTAP MELICINKAN SEJUTA STOK FRESH HOT FROM THE OVEN ? . DEBARAN KIAN TERASA JIWA GILA MERONTA RONTA  HATI SEMAKIN GUNDAH GULANA ! ??? . . SEKALI LAGI MALAYSIA BAKAL BERGEGAR, MELETOP &LUMPUH SERTA JUTAAN RAKYAT BAKAL SALING PITAM & PENGSAN BERIRAMA ? . ?SAVE THE DATE? . ?SAVE THE MONEY? . ?KELANTAN RAYA FEST , ?GRAND RIVER VIEW HOTEL , ? KOTA BHARU, ?‪18 & 19 MEI , ‪? JUMAAT & SABTU .‬ ‪⏰ 10 PAGI – 12 MALAM ‬ . . . KENAPA ANDA WAJIB DATANG ? ? . . ?RM 10 000 HUJAN DUIT PADA OPENING ‪JAM 10‬ PAGI ☔?☔. . ?SHOPPING SERENDAH RM 97 DALAM SINGLE RESIT DAN BAWA RESIT KE KAUNTER MR PREMIUM UNTUK BAWA PULANG SEBUAH VOLKSWAGEN BEETLE SPORTS BERNILAI RM 230 000 PERCUMA ! ? . . ?10 000 GOODIE BAGS PALING EKSLUSIF UNTUK 10 000 PENGUNJUNG PALING AWAL ? . . ? 1JUTA STOK PERLU DIHABISKAN ?. . ?INILAH SATU SATU NYA FESTIVAL RAYA NO 1 MALAYSIA ??. . OMG ! MARILAH KITA SALING PITAM & PENGSAN BERIRAMA. MASUK ADALAH PERCUMA ?. . . . ++++++++++++++++++++++++++. ANDA USAHAWAN ? NAK LETOPKAN BRAND DAN LARIS LICINKAN PRODUK WAKTU RAYA NI ??. . ++++++++++++++++++++++++++. . . Nak kami bantu posisikan BRANDING produk anda sebaris jenama jenama premium dan usahawan #moodrepublikentrepreneursdiary hubungi kami sekarang ? . . 010 409 4002 . . 010 409 4002 . . Layari www.moodrepublik.com . . . . INGAT RAYA INGAT MOOD REPUBLIK ! LUPAKAN YANG LAIN . . JOM TAG RERAKAN DAN SNAP GAMBAR INI KE WHATSAPP GROUP SEKARANG ????. . #kelantan #moodrepublik #kelantanrayafest #kelantanrayafest2018 #festivalrayanomborsatumalaysia #festivalfesyennomborsatumalaysia . .

A post shared by Asia’s No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik) on

Bagi anda yang malas nak drive untuk pergi ke festival yang awesome ini, anda boleh menaiki Grab yang turut berkolaborasi bersama Mood Republik. Bukan itu sahaja, perkhidmatan awam seperti LRT dan MRT juga akan melanjutkan waktu perjalanan sehingga 2 pagi bagi memudahkan anda untuk pergi dan pulang mengunjungi festival 72 jam tanpa henti ini. 

Jadi, jangan lepaskan peluang ini untuk kunjungi festival yang dianjurkan oleh Mood Republik ini ya! Anda bukan sahaja dapat membeli-belah baju raya sahaja tetapi produk kecantikan dan makanan juga tersedia untuk anda. 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Acara Mon, 20 Jan 2020
Acara Sat, 14 Dec 2019

Jurusolek, pintu gerbang untuk menjadi usahawan kosmetik

Langkah kecil yang boleh menguntunkan jika kena gayanya

Acara Mon, 6 Jul 2020
Acara Thu, 3 Nov 2022
Acara Sun, 26 Aug 2018

Are You Guys Ready? Jom Kasi Panas Konsert GegaRia #KitaPunya Pada 1 Sept Bersama 6 Artis Ohsem Ini!

Konsert #GegaRia Putrajaya membariskan nama-nama besar iaitu Bunkface dan Kugiran Masdo termasuk barisan penyanyi solo, Misha Omar, Wany Hasrita, Stacy dan Faizal Tahir.

Acara Wed, 18 Jul 2018

Filem Pulang Menggabungkan Sejarah Malaya Dengan Kisah Cinta Agung

Wow! Dua elemen hebat! Mesti tengok di pawagam!

Acara Mon, 28 Feb 2022

Tampung Pelajar Tahfiz & Warga Emas, Ustaz Jafri Abu Bakar Jual Susu Kambing

Pendakwah selebriti, Ustaz Jafri Abu Bakar @ Mahmud tampil dengan inisiatif untuk mengusahakan produk susu kambing berperisa, Faa-iz bagi menampung kelangsungan pelajar tahfiz dan warga emas di Kompleks Islam Darul Faizin (KIDaF), Kedah. Dengan perbelanjaan

Acara Tue, 19 Nov 2019

Dekorasi kreatif serikan sajian perayaan Hari Natal Hilton PJ

Aneka hidangan tradisi menanti pengunjung

| Live TV