Acara By: tex_admin May 16, 2018 @ 3:09pm

Hujan Duit RM100,000 Bakal ‘Basahi’ KL Raya Fest 2018. Jom Serbu!

Festival No.1 Malaysia Mood Republik sekali lagi akan mengadakan temasya terbesar mereka iaitu KL Raya Fest 2018 yang akan diadakan di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC). Bagi anda yang pernah mengunjungi festival ini pasti merasai kehebatan dan kemeriahannya kan?

Memasuki tahun ke-5, penganjuran KL Raya Fest 2018 ini adalah inisiatif pihak Mood Republik dalam menghimpunkan lebih daripada 1,000 jenama yang majoritinya diterajui oleh usahawan generasi muda bumiputera Malaysia.

Lebih menarik lagi, usahawan daripada selebriti tempatan juga turut melebarkan sayap perniagaan mereka melalui festival ini. Antara jenama besar yang akan turut serta ialah Ice Watch, Timberland, Elianto, Mimpi Kita, Starvillion, Naelofar Hijab dan banyak lagi.

Menurut Pengasas Mood Republik, Kimi Iskandar Ismail, tradisi ‘hujan duit’ akan diteruskan di mana RM100,000 wang tunai akan menghujani lobi PWTC pada upacara pembukaan festival ini. Wow! Menarik kan? Bukan itu sahaja, anda juga akan berpeluang memperolehi hadiah secara percuma yang disumbangkan oleh kesemua jenama-jenama yang terlibat.

Untuk pengetahuan anda, sepanjang bulan Ramadhan ini, Mood Republik bukan sahaja tertumpu di PWTC tetapi akan berkunjung ke lokasi-lokasi yang lain menerusi Back To Back Raya Galore Festival 2018. Ianya akan bermula di Kelantan pada 18 dan 19 Mei, Kedah 1 dan 2 Jun, Pahang pada 2 dan 3 Jun dan lokasi kemuncak di PWTC pada 8, 9 dan 10 Jun.

 

OMG ! TSUNAMI RAYA REMPUH KELANTAN LAGI !. . SALAM WARGA KELANTAN ! MOOD REPUBLIK IS BACK ! YAHOO ! . . . SELURUH PANTAI TIMUR #terengganu #pahang DAN TERUTAMANYA SEKALI #KELANTAN BAKAL MENJERIT ! ! ! . . TSUNAMI “BACK TO BACK RAYA GALORE FESTIVAL MOOD REPUBLIK” IS BACK ??? . LEBIH 97 SELEBRITI DAN 997 JENAMA FESYEN & KECANTIKAN PALING MELETOP NEGARA BAKAL BERHIMPUN DAN BERENTAP MELICINKAN SEJUTA STOK FRESH HOT FROM THE OVEN ? . DEBARAN KIAN TERASA JIWA GILA MERONTA RONTA  HATI SEMAKIN GUNDAH GULANA ! ??? . . SEKALI LAGI MALAYSIA BAKAL BERGEGAR, MELETOP &LUMPUH SERTA JUTAAN RAKYAT BAKAL SALING PITAM & PENGSAN BERIRAMA ? . ?SAVE THE DATE? . ?SAVE THE MONEY? . ?KELANTAN RAYA FEST , ?GRAND RIVER VIEW HOTEL , ? KOTA BHARU, ?‪18 & 19 MEI , ‪? JUMAAT & SABTU .‬ ‪⏰ 10 PAGI – 12 MALAM ‬ . . . KENAPA ANDA WAJIB DATANG ? ? . . ?RM 10 000 HUJAN DUIT PADA OPENING ‪JAM 10‬ PAGI ☔?☔. . ?SHOPPING SERENDAH RM 97 DALAM SINGLE RESIT DAN BAWA RESIT KE KAUNTER MR PREMIUM UNTUK BAWA PULANG SEBUAH VOLKSWAGEN BEETLE SPORTS BERNILAI RM 230 000 PERCUMA ! ? . . ?10 000 GOODIE BAGS PALING EKSLUSIF UNTUK 10 000 PENGUNJUNG PALING AWAL ? . . ? 1JUTA STOK PERLU DIHABISKAN ?. . ?INILAH SATU SATU NYA FESTIVAL RAYA NO 1 MALAYSIA ??. . OMG ! MARILAH KITA SALING PITAM & PENGSAN BERIRAMA. MASUK ADALAH PERCUMA ?. . . . ++++++++++++++++++++++++++. ANDA USAHAWAN ? NAK LETOPKAN BRAND DAN LARIS LICINKAN PRODUK WAKTU RAYA NI ??. . ++++++++++++++++++++++++++. . . Nak kami bantu posisikan BRANDING produk anda sebaris jenama jenama premium dan usahawan #moodrepublikentrepreneursdiary hubungi kami sekarang ? . . 010 409 4002 . . 010 409 4002 . . Layari www.moodrepublik.com . . . . INGAT RAYA INGAT MOOD REPUBLIK ! LUPAKAN YANG LAIN . . JOM TAG RERAKAN DAN SNAP GAMBAR INI KE WHATSAPP GROUP SEKARANG ????. . #kelantan #moodrepublik #kelantanrayafest #kelantanrayafest2018 #festivalrayanomborsatumalaysia #festivalfesyennomborsatumalaysia . .

A post shared by Asia’s No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik) on

Bagi anda yang malas nak drive untuk pergi ke festival yang awesome ini, anda boleh menaiki Grab yang turut berkolaborasi bersama Mood Republik. Bukan itu sahaja, perkhidmatan awam seperti LRT dan MRT juga akan melanjutkan waktu perjalanan sehingga 2 pagi bagi memudahkan anda untuk pergi dan pulang mengunjungi festival 72 jam tanpa henti ini. 

Jadi, jangan lepaskan peluang ini untuk kunjungi festival yang dianjurkan oleh Mood Republik ini ya! Anda bukan sahaja dapat membeli-belah baju raya sahaja tetapi produk kecantikan dan makanan juga tersedia untuk anda. 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Acara Thu, 14 Mar 2019

Demi keluarga, Noryn Aziz jual tudung

Anak lelaki dan keluarga cetus semangat buat dirinya.

Acara Mon, 16 Dec 2019

AEON pasar himpunan Walt Disney Year of Mouse & Mickey Love

Tawar pelbagai barangan khusus untuk dewasa

Acara Fri, 13 Dec 2019

MSU angkat motif songket dalam larian antarabangsa

International Songket Run 2.0 diiktiraf MBR

Acara Thu, 30 Aug 2018

Mengandungi Antioksida Tinggi, Durian Belanda Adalah Makanan Baik Untuk Pesakit Kanser – Datuk Rosyam Nor

Beliau melancarkan produk minuman dan makanan tambahan berasaskan durian belanda.

Acara Thu, 27 Feb 2020

Pakej percutian mewah glamping di tengah kota raya

Castra by Colony tawar pengalaman berbeza

Acara Fri, 1 Mar 2019
Acara Fri, 4 May 2018

Setahun Menyepi, Maria Farida Lancar Produk Kosmetik Sendiri

Maria Farida muncul dengan produk kosmetik yang unik!

Acara Mon, 18 Nov 2019

| Live TV