Acara By: Padin September 10, 2022 @ 8:00am

Raikan Wanita Dengan #RespectingYourCurves

Membawa slogan #RespectingYourCurves, jenama pakaian dalaman wanita terkenal dari Brazil, Pliē Malaysia meraikan ulang tahun kedua bersama-sama penyokong dan juga pelanggan setia.

Dengan pengalaman selama 20 tahun penyelidikan, reka bentuk dan inovasi di Brazil, akhirnya jenama ini telah berada di Malaysia untuk membantu golongan wanita terutamanya dari pelbagai saiz tubuh badan dan pelbagai peringkat umur.

Bertujuan untuk memberi dukungan dan solusi yang berkesan, Pliē turut membantu golongan ibu mengandung dan para ibu yang menjalani proses pantang selepas melahirkan.

Di samping itu, Pliē Malaysia juga hadir dengan koleksi pakaian dalam yang selesa bagi golongan wanita yang aktif bersukan, untuk pesakit yang baru menjalani prosedur pembedahan, dan untuk golongan wanita yang ingin kelihatan anggun dan yakin dengan bentuk tubuh badannya sepanjang masa.

Majlis ulang tahun kedua Pliē memilih Daphne Iking sebagai pengacara majlis dan acara ini dihadiri oleh beberapa rakan artis, usahawan dan influencers seperti Nadia Nasimuddin, Izara Aishah, Sarrah Anne Noble dan 80 tetamu lain.

Acara ini dimeriahkan lagi dengan petunjukkan fesyen buat julung kalinya oleh Pliē Malaysia.

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif Pliē Malaysia, Adeline C, kesemua rangkaian pakaian dalam yang dihasilkan oleh Pliē diilhamkan secara eksklusif dari Brazil yang bertujuan untuk memberi sokongan tambahan terhadap tubuh badan, terutama sekali pada sekitar bahagian tulang belakang dan perut.

“Fabrik untuk semua produk Pliē sangat selesa kerana kami berganding bahu dengan pembekal benang terbaik di dunia, seperti Emana dan Supplex.

“Sebagai ciri tambahan, setiap helaian menawarkan keupayaan hidrofilik dan menyerap kelembapan. Atas faktor ini, menjadikan Pliē sebuah produk yang lebih selesa apabila di pakai. Malah kesemua produk kami sesuai dipakai sepanjang hari,” katanya.

Pliē Malaysia juga berbesar hati bekerjasama dengan dua jenama tempatan, POP Neutral dan Enya yang diundang sebagai tetamu bagi menyerikan lagi acara ulang tahun berkenaan.

Ini kerana kedua-dua jenama berkenaan, merupakan jenama tempatan yang mempunyai misi yang selari iaitu meraikan wanita dari aspek kesihatan dengan menawarkan produk yang terbaik.

Untuk lebih informasi, layari www.pliemalaysia.com atau Instagram @plie_malaysia

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Acara Wed, 24 Oct 2018

Warga JB, Jom Singgah Ke Karnival Jom Heboh Di Angsana Mall Hujung Minggu Ini!

Jangan lupa singgah di booth Hijab & Heels juga ya!

Acara Thu, 19 Sep 2019
Acara Mon, 8 Jan 2018

10 Tips Untuk Merahkan Bibir Secara Semulajadi Agar Tampil Lebih Menawan

Bibir adalah sebahagian dari tubuh manusia dan juga mencerminkan imej dan personaliti seseorang itu. Ianya juga adalah sebahagian aset penting bagi wanita, kerana bibir juga mencerminkan kesihatan. Bibir yang kusam dan tidak bermaya tentunya akan

Acara Fri, 25 Oct 2019

Partners in Parenting: Inisiatif bantu ibu bapa muda jaga anak

Tollyjoy, PPAS, dan Orphancare bekerjasama hasilkan platform pendidikan untuk penjagaan bayi dan kanak-kanak

Acara Sun, 12 Aug 2018

10 Lokasi Route Basikal Popular & Selamat Yang Wajib Anda Explore. Jom Kayuh!

Tiada lagi kekangan untuk anda melakukan aktiviti berbasikal bersama keluarga dan rakan-rakan.

Acara Tue, 17 Dec 2019

Pertunjukan dalam air di Aquaria KLCC ceriakan anak yatim

Kerjasama amal antara IJN dan Aquaria KLCC

Acara Wed, 24 Jul 2019

Krim aqua rich selamatkan kulit daripada ‘terbakar’

Wajib pakai krim pelindung walaupun di dalam bangunan

Acara Tue, 21 Aug 2018

Ikuti 4 Langkah Persediaan Penting Sebelum Anda Memulakan Aktiviti Berbasikal

Kalau tak nak cedera, baik anda ikuti tip-tip ini.

Acara Fri, 6 Sep 2019

| Live TV