Events By: Salma Syahbuddin October 25, 2019 @ 2:04pm

Saksikan Persembahan 10 Protege Terbaik Ahad Ini!

Setelah tiga episod ditayangkan, akhirnya para mentor telahpun menemui protege pilihan masing-masing. Menampilkan format terbaharu, mentor milenia kali ini pastinya akan memberikan saingan paling sengit antara protege-protege yang terpilih.

Menurut Penerbit Eksekutif Mentor Milenia, Muhammad Sufian Isa, format terbaru ini seklaigus mencabar mentor kerana mereka perlu berebut untuk mendapatkan protege terbaik yang telahpun disenarai pendekkan.

” Format baharu yang diperkenalkan pada musim ini mencabar para mentor kerana mereka perlu berebut untuk mendapatkan protege yang kami sudah senarai pendekkan, kini kami sudah mendapat 10 protege yang akan bertanding di pentas Mentor Milenia mulai 27 Oktober ini.”

Manakala, juri profesional terdiri daripada Altimet dan Datuk Syafinaz. Pemarkahan para protege pada musim ini juga dibahagi kepada dua iaitu markah persembahan 60% daripada juri profesional, dan 40%adalah berdasarkan undian awam.  Dimana, korang mengundi secara online menerusi www.xtra.com.my/mentormilenia

Juara bagi Mentor Milenia tahun ini akan membawa pulang wang tunai bernilai RM 100,000 berserta trofi Mentor Milenia 2019, selain bakal mendapat lagu debut ciptaan komposer ternama Malaysia. 

Penaja utama bagi Mentor Milenia 2019, adalah KFC dan penaja bersama Oppo A9 2020, 48MP Kuad Kamera, 8GB RAM + 128GB ROM.

So, jangan lupa konsert Mentor Milenia 2019 akan berlangsung di Plaza Alam Sentral, Shah Alam, pada 27 October 2019, jam 9 malam, hanya di TV3!

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Events Sat, 16 Nov 2019

JOOX Coins Redemption Center Perkenal Keahlian Percuma, Nikmati Tawaran Hebat!

Adakah anda peminat K-Pop? Inilah berita baik untuk anda!

Hiburan Fri, 9 Nov 2018

Saya Berpakaian Sebegitu Untuk Menghidupkan Jalan Cerita Dalam Muzik Video

“Walau Niat Dakwah Ianya Tetap Haram & Berdosa”

Hiburan Wed, 2 May 2018

Takut Dipanggil Gemuk, Tengok Apa Kanye West Buat

Ibu Kanye, Donda West meninggal dunia pada tahun 2007 akibat komplikasi selepas mengalami pembedahan plastik termasuk liposuction.

Hiburan Tue, 21 Nov 2017

Bekas Kekasih Dakwa Idris Khan Hamilkannya

Macam tak percaya yang Idris Khan hamilkan bekas kekasihnya seperti yang di dakwa oleh bekas kekasihnya. Tabah lah ye

Hiburan Mon, 27 May 2019

Mamat Khalid Kecewa ‘17 Puasa’ Bocor Di Laman Sosial

Selepas keluar hospital masa itu semangat abang untuk turun mengarah amat tinggi dan mereka tahu ini adalah satu terapi bagi abang mengembalikan semangat dan kesihatan diri yang semakin hari semakin nipis nafasnya…

Hiburan Tue, 29 Oct 2019

Kongsi Tips Untuk Murah Rezeki, Sarah Minta Suami…

Wow! Nak murah rezeki? Follow tips Sarah!

Hiburan Sat, 7 Sep 2019
Hiburan Tue, 7 Nov 2017

MASIH RELEVAN KE, NOAH?

Selepas lebih 6 tahun tahun menyepi, akhirnya Kumpulan Noah bakal kembali menggegarkan Stadium Negara, Kuala Lumpur pada 25 November ini.

Contest Mon, 17 Feb 2020

xtra好康头 | 送你《容祖儿「Love in Genting」巡演》入门票

准备好跟容祖儿一起游走从她出道至今20年时光隧道了吗?xtra好康头 送你《容祖儿「Love in Genting」巡演》入门票。

Hiburan Tue, 22 May 2018

东于哲出道9年首次亮相北京「终于实现了!」

出道九年的东于哲正式进军中国,携新歌《黑白说》亮相北京举办媒体见面会!发布会现场被精心布置成格斗舞台,东于哲全球首唱新歌,充满感染力的音乐唱出了大众的心声,也展现了自己的实力与音乐态度。

| Live TV