Events By: Salma Syahbuddin October 25, 2019 @ 2:04pm

Saksikan Persembahan 10 Protege Terbaik Ahad Ini!

Setelah tiga episod ditayangkan, akhirnya para mentor telahpun menemui protege pilihan masing-masing. Menampilkan format terbaharu, mentor milenia kali ini pastinya akan memberikan saingan paling sengit antara protege-protege yang terpilih.

Menurut Penerbit Eksekutif Mentor Milenia, Muhammad Sufian Isa, format terbaru ini seklaigus mencabar mentor kerana mereka perlu berebut untuk mendapatkan protege terbaik yang telahpun disenarai pendekkan.

” Format baharu yang diperkenalkan pada musim ini mencabar para mentor kerana mereka perlu berebut untuk mendapatkan protege yang kami sudah senarai pendekkan, kini kami sudah mendapat 10 protege yang akan bertanding di pentas Mentor Milenia mulai 27 Oktober ini.”

Manakala, juri profesional terdiri daripada Altimet dan Datuk Syafinaz. Pemarkahan para protege pada musim ini juga dibahagi kepada dua iaitu markah persembahan 60% daripada juri profesional, dan 40%adalah berdasarkan undian awam.  Dimana, korang mengundi secara online menerusi www.xtra.com.my/mentormilenia

Juara bagi Mentor Milenia tahun ini akan membawa pulang wang tunai bernilai RM 100,000 berserta trofi Mentor Milenia 2019, selain bakal mendapat lagu debut ciptaan komposer ternama Malaysia. 

Penaja utama bagi Mentor Milenia 2019, adalah KFC dan penaja bersama Oppo A9 2020, 48MP Kuad Kamera, 8GB RAM + 128GB ROM.

So, jangan lupa konsert Mentor Milenia 2019 akan berlangsung di Plaza Alam Sentral, Shah Alam, pada 27 October 2019, jam 9 malam, hanya di TV3!

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Thu, 2 Feb 2023
Hiburan Sun, 26 Aug 2018

罗忆诗重心放歌舞剧 对前任恋情大方祝福

自庄惟翔小玉恋情公开后,日前「前任女友」罗忆诗在出席儿童歌舞剧推介礼时首度公开回应,并大方祝福对方。

Hiburan Sat, 2 Dec 2017

Majlis Doa Selamat Buat Elyana Anjuran Kelab Peminat

Teman baik Elyana, Zuhairry Zainal memberitahu, ahli kelab sebulat suara ingin mengadakan majlis tersebut sejurus mendapat tahu Elyana sedang bertarung melawan penyakit itu sejak tujuh tahun lalu

Events Fri, 26 Apr 2019

Ingin Menjadi Bintang? Serlahkan Bakat Di Nova Academy

Jadikan impian korang satu kenyataan!

Hiburan Tue, 9 Jan 2018

《GoGo旺得福》造势活动开跑啦!

首要媒体集2018年新春活动和同名贺岁专辑《GoGo旺得福》已经隆重面世!ntv7艺人及八度空间主持人,将于1月13日起开展北、中、南马一连串的造势活动,与观众近距离接触玩游戏,大派奖品迎接“旺旺年”的到来 !

Hiburan Wed, 15 Nov 2023

Praktis Masak Seminggu, Ain Edruce Sedia Lawan Dengan Achey Dalam Episode Pertama Dapur Tempur!

Wah, min tak sabar nak tengok Ain Edruce, Amirul dan pasangan Achey, Anne beraksi di Dapur Dapur

Hiburan Tue, 5 Dec 2023
error: Content is protected !!