Hiburan By: SGMS Enal August 10, 2018 @ 11:23am

Sportingnya Aeril Zafrel Jadi Model Mascara

Boleh dikira berapa ramai suami yang sudi menjadi model untuk produk yang dikeluarkan oleh si isteri. 

Boleh dikira berapa ramai lelaki yang sudi menadah wajah yang handsome untuk di contengkan dengan kosmetik.

Perkongsian dari IG Aeril Zafrel telah mendapat 59,898 likes dimana Wawa menggunakan Aeril untuk menjadi model produk mascara

“sekali lagi aku jadi model untuk produk mascara dia plak…hmmm .tak pelah yg penting kita support apa yg isteri kita buat, barulah dia semangat nak berniaga…slide ke kanan nak tengok hasilnya..ada yg nak tester??
@wawacosmeticshq 
@wawacosmeticshq

 

Dan inilah hasilnya ye selepas di makeupkan oleh Wawa Zainal

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Events Tue, 5 Mar 2019

Siri Jelajah DFKL Pertama Raih Sambutan Hangat

Siri DFKL 2019 turut memperkenalkan platform baru menerusi Sesi Pencarian Influencer khusus untuk mengasah bakat baru yang ada pada generasi muda.

Hiburan Mon, 21 Jan 2019

Hael Husaini Jadi Rebutan?

Semoga Hael terus mewarnai industri seni tanah air!

Hiburan Fri, 23 Mar 2018

“Ada Yang Sudah Belasah Saya, Tapi Saya Okay” – Mawi

Mengakui filem tersebut masih belum mempunyai tajuk yang sesuai, Mawi turut menitikberatkan setiap babak agar mesej dalam filem bergenre komedi Islamik ini sampai kepada penonton

Hiburan Thu, 22 Mar 2018

Protege Siapakah Yang Paling Otai?

Program realiti Mentor Otai ini telah pun memulakan konsert pertamanya dengan menampilkan nyanyian yang cukup mantap daripada protege masing-masing

Fab Foodies! Thu, 17 May 2018

5 Buah Yang Sesuai Untuk Anda Yang Sakit Jantung

” An apple a day keeps the doctor away” antara buah yang dapat membantu dan mencegah penyakit jantung

Hiburan Thu, 6 Jun 2019

‘ Takde Job? Jangan Salahkan Syarikat Produksi’- Lan Siro

Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan. Tak gitu?

Hiburan Mon, 25 Mar 2019

Issey Belum Bersedia Cari Jodoh?

Semoga Issey berjumpa jodoh yang sesuai lepasni okay. No stress Sey!

Hiburan Thu, 8 Aug 2019

| Live TV