Hiburan By: SGMS Enal August 10, 2018 @ 11:23am

Sportingnya Aeril Zafrel Jadi Model Mascara

Boleh dikira berapa ramai suami yang sudi menjadi model untuk produk yang dikeluarkan oleh si isteri. 

Boleh dikira berapa ramai lelaki yang sudi menadah wajah yang handsome untuk di contengkan dengan kosmetik.

Perkongsian dari IG Aeril Zafrel telah mendapat 59,898 likes dimana Wawa menggunakan Aeril untuk menjadi model produk mascara

“sekali lagi aku jadi model untuk produk mascara dia plak…hmmm .tak pelah yg penting kita support apa yg isteri kita buat, barulah dia semangat nak berniaga…slide ke kanan nak tengok hasilnya..ada yg nak tester??
@wawacosmeticshq 
@wawacosmeticshq

 

Dan inilah hasilnya ye selepas di makeupkan oleh Wawa Zainal

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Wed, 22 Nov 2017

Kristal Rehatkan Lan Dan Kini Sedang Mencari Vokalis Baru

Lan Kristal di rehatkan oleh kumpulannya sendiri dan mereka sedang mencari vokalis baru untuk di ganti

Hiburan Tue, 16 Jul 2019

Nama Belum Dikenali, Muna Shahirah Tak Mahu Mengalah!

Saya percaya, Allah menguji saya terlebih dahulu sebelum kerjaya saya berjalan lancar…

Hiburan Thu, 8 Mar 2018

Nazim Othman Demand?

Pelakon, Nazim Othman tidak membenarkan sesiapa untuk menguruskan rambutnya dan solekannya kerana beliaulebih selesa untuk melakukannya sendiri.

Hiburan Wed, 17 Apr 2019

Shaheizy Sam Dapat Anak Kedua, Tahniah!

Tahniah Sam & Tilla. Sure comel baby dorang ni!

Hiburan Wed, 28 Feb 2018

Gara-Gara Akaun Instagram, @boss_ned Warning Netizen?

Nedim memaklumkan bahawa, baby Ney Ney tidak akan ada akaun sendiri melainkan bila Ney Ney sudah besar dan boleh memilih sendiri sama ada mahu menjadi public figure ataupun hidup in a private life

Hiburan Thu, 12 Apr 2018

Aksi Panas Sajat Ketika Sesi Photoshoot!

Tapi, nampaknya sebaik sahaja photoshoot berlangsung mood Sajat pun kembali stabil. Al-maklumlah, banyak sangat hal yang perlu beliau selesaikan kan?

Events Fri, 21 Jun 2019

Giliran ‘Swan Lake’ Ke Kuala Lumpur, Jom Ke Istana Budaya Bermula 26-28 Julai!

Sebuah persembahan yang perlu ditonton, jom layari www.myticket.asia untuk pembelian tiket!

Hiburan Wed, 6 Jun 2018

Victor李俊颉接拍《我要做业主》当男一

马港合作的动作电影《我要做特务》于上个月来马拍摄,日前电影公司梦行者集团乘胜追击,再度来马开拍《我要做业主》并找来Victor李俊颉当男一。

Hiburan Sun, 2 Jun 2019

文慧如和林恺伦606首度来马公开演出

乐坛新人文慧如和Karencici林恺伦即将带着《好闹》来到马来西亚啦!

Hiburan Mon, 11 Jun 2018

Pengusaha Kosmetik Di Luar Sana, Jom Debat!

Saya mencabar individu yang dikatakan ‘hebat’ dalam bidang berkaitan suplemen kecantikan ini membuktikan kesahihan dan keberkesanan produk yang dijual. Ayuh!

| Live TV