Featured By: Maya Basir October 18, 2022 @ 5:39pm

[VIDEO] “Rampas Je Saya Ni” – Hafidz Roshdi ‘Menggoda’ Ibu-Ibu Curi Perhatian Netizen

Baru-baru ini pelakon Hafidz Roshdi memuat naik sebuah video ‘menggeletis’ di akaun TikTok miliknya sehingga mencuri perhatian netizen.

Menerusi perkongsiannya itu, Hafidz memakai baju kuning tanpa lengan sambil membuat mimik muka yang ‘menggoda’.

“Ready to rampas mak-mak korang,” tulisnya di video tersebut.

@hafidzroshdi Entahla nak 👀 #Ben #KuPunyaHati #Wari #BisikBisikGelora #Fyp #MasukBerandaFYp #Foryou #HarithFayyadh #MrDonatKaramel #TundukkanPlayboyItu #HafidzRoshdi #HarrazNaufal ♬ original sound – Qasha 🌹

Menurutnya, video itu dibuat sekadar untuk memerli pemilik audio yang digunakan di dalam video berkenaan.

“Saya perli owner sound ni ye jangan serious sangat gais,” jelasnya tertawat diruangan komen.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen terhibur dengan kelakuannya malah ada yang seakan-akan tidak percaya bahawa itu adalah dirinya.

“Kadang aku terfikir ni acc real Hafidz Roshdi ke.

“Mak saya dah expired bang, rampas je saya ni.

“Kenapa mak saya eh, saya kan ada ni,” komen netizen.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sat, 5 May 2018

Redza Rosli Dipuji Pelakon Senior? Ini Sebabnya…

Pelakon baru yang mula mencipta nama dalam industri seni lakonan tanah air ini bukan sahaja popular dengan gosipnya bercinta dengan penyanyi dan juga pelakon kecil molek, Ayda Jebat. Tetapi, beliau turut dipuji oleh pelakon senior

Hiburan Thu, 8 Mar 2018

Dilabel Isteri Derhaka, Ziana Zain Tuju Kata Pedas Buat Netizen

Ziana Zain cuba mendiamkan diri dan telah meminta ruang dan privasi untuk dirinya dan keluarga bertenang. Namun, setelah diasak dengan pelbagai komen dan kata-kata kesat, Ziana bagaimanapun telah memuat naik satu gambar dilaman instagramnya semalam yang seakan-akan menunjukkan perasaan penyanyi itu pada ketika ini

Hiburan Fri, 24 Nov 2017

Fattah Amin, Fazura Sebenarnya Sudah Bertunang

Bertunang sudah sebenarnya tetapi dirahsiakan agar tidak menganggu ibadah umrah kami

Hiburan Fri, 26 Oct 2018
Hiburan Mon, 17 Sep 2018
Events Fri, 8 Nov 2019

任贤齐和阿牛有新搞作!欲和《麼麼茶》原班人马在岛开唱

「麼麼茶」和「小强」又再合体啦!继早前任贤齐和阿牛(陈庆祥)两人9月重游热浪岛后擦出新火花,联手合唱新创作《嘿!我在说你呢》并邀请大马媒体直击录音现场。

Trending Tue, 6 Jul 2021
Hiburan Thu, 4 Apr 2019

| Live TV