Trending By: Padin January 25, 2022 @ 3:08pm

Tawaran CNY tonton CINEMA: Sewa 1 Filem Korea dan Percuma 1 Filem Cina!

Bersempena dengan Tahun Baharu Cina atau Lunar New Year, tonton CINEMA menawarkan pakej menarik kepada pelanggan setianya iaitu sewa satu filem Korea, percuma satu filem Cina.

Untuk melayakkan pakej ini, mereka perlu melayari laman sesawang rasmi tonton CINEMA, cinema.tonton.com.my (atau menerusi aplikasi tonton di telefon Android sahaja), sewa mana-mana filem Korea yang tertera termasuk Miracle: Letters to the President, On The Line, Shark: The Beginning, Mr. Boss, Scent of Ghost dan The Closed Ward untuk menebus kod kupon.

Kupon tersebut akan dihantar kepada anda menerusi emel dan boleh ditebus di laman sesawang rasmi tonton CINEMA. Seleksi filem Cina yang ditawarkan termasuklah The Superb Match-Makers, Happy Family, Lucky Bowl (Part 1), Lucky Bowl (Part 2), Spring Chorus, The Missing Menu, Rhythm of Home, Singing In The Spring: The Movie, Singing in The Spring 2019, You Are The One dan Bonus Vacation.

Kempen istimewa bersempena dengan Tahun Baharu Cina ini telah bermula dari 17 Januari 2022 pada pukul 12.01 pagi sehingga 5 Februari 2022 pada pukul 11.59 malam. Kod kupon yang diterima boleh ditebus dari 17 Januari 2022 hingga 31 Mac 2022.

Untuk keterangan lanjut berkaitan filem tonton CINEMA, layari aplikasi menerusi telefon pintar, laman sesawang rasmi tonton CINEMA cinema.tonton.com.my, Facebook @tontonmy, Instagram (IG) @tontoncinemamy, TikTok dan Twitter @tontonCINEMA.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Wed, 29 Aug 2018

Kini Ada Seorang Lagi Putera Kacak Yang Digilai Wanita, William & Harry Boleh Ke Tepi!

Nampaknya ada potensi untuk mencuri hati gadis-gadis dunia!

Featured Wed, 17 Nov 2021

“Takut Anak Hidup Susah” – Lelaki Sebak Lamaran Ditolak Kerana Harta & Kerja

Sebuah klip video memaparkan seorang lelaki meluahkan rasa sedih apabila hasratnya untuk berkahwin dengan kekasih hati tidak kesampaian. Lebih menyayat hati apabila ibu bapa wanita itu dipercayai memilih seseorang yang bekerjaya daripada memilih keikhlasan hati […]

Featured Wed, 22 Dec 2021

Tamat Status Ibu Tunggal, Oktovia Manrose Nikahi Bekas Pemain Bola Sepak

Pelakon Oktovia Manrose, 30, telah sah bergelar isteri kepada bekas pemain bola sepak Felda United, Mohamad Khairul Efsan Mdisa 31, pada malam Selasa. Dengan sekali lafaz Oktovia atau nama sebenarnya Wan Syamira Putri Oktovia dinikahkan […]

Trending Fri, 15 Jan 2021
Trending Thu, 15 Feb 2018

ANAK MERAUNG DUDUK DALAM CAR SEAT? BACA INI…

“ Korang yang ada anak buah ke anak so whatever, letak dorang dalam car seat. Nanti jadi macam my nephew sebab emergency break je,” tulis Farah.

Trending Tue, 18 Dec 2018

5 Perkara Menarik Tentang Miss Universe Terbaru, Catriona Gray

Saksikan juga sedutan di mana dia ditanya soalan yang mencabar!

Trending Thu, 11 Feb 2021

| Live TV