Hiburan By: Alexon January 5, 2018 @ 7:02am

tvN《花游记》周末恢复正常播出!

韩国改编自古代传说《西游记》的奇幻戏剧《花游记》找来重量级卡司李升基、车胜元担纲主演,却自开播以来灾难不断,先是CG严重出包,工作人员又发生坠落意外,导致戏剧播岀2集就紧急喊卡,搞得人心惶惶。

▲《花游记》是李升基退伍后首部作品。 (图/翻摄自tvN)

据台湾媒体报道,停播一周后的《花游记》将于6日恢复正常,播岀第3集。至于工作人员日前传出从3公尺高处坠落,导致脊椎及骨盆骨折,恐有下半身瘫痪的疑虑,tvN电视台官方声明也强调“会做好拍摄安危的措施,不再让事故发生。”

 

ETtoday/文(责编阿勒神)

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sat, 8 Feb 2020

POWER! Persembahan Interlude #AJL34 Yang Mengimbau Kenangan, Confirm Korang Akan Sing Along!

Kalau nak throwback lagu karya Dato’ M. Nasir, memang banyak sangat.

Events Fri, 4 Oct 2019

Meriah! 400 Ribu Pengunjung Gegar Karnival Jom Heboh Pulau Pinang

Meriah Betul Karnival Jom Heboh Pinang ni kan!

Hiburan Thu, 24 Oct 2019

Bakal Jadi Isteri, Zahirah Macwilson Imbas Zaman Persekolahan…

Untungnya Aiman..wajah kekasih tak dimamah usia!

Hiburan Mon, 2 Jul 2018

Agihan Royalti Belum Selesai, Karyawan Rayu Kerajaan Bantu

Karyawan, katanya, mencadangkan agar kerajaan baharu campur tangan dengan segera untuk mencari jalan penyelesaian terbaik untuk menentukan artis memperoleh royalti yang menjadi hak mereka.

Hiburan Mon, 2 Dec 2019

It’s A Girl! Congratulations To Aeril Zafrel And Wife, Wawa Zainal

Wawa Zainal and Aeril Zafril welcomes their third child in the family with warmth.

Hiburan Fri, 27 Jul 2018

Tak Popular? Dafi Okay Jer…

Apa yang lebih penting adalah kekal relevan dalam industri. Saya anggap situasi ini normal sebagai kitaran hidup seorang artis. Kadang-kadang di atas dan bila sampai masa, di akan berada di bawah pula.

Hiburan Mon, 5 Nov 2018

Lagu Terbaharu Zulin Aziz Kini No 1 Trending!

Jodoh itu tidak pernah salah alamat kan

Events Thu, 24 Jan 2019

Hilton Malaysia Launches Sale on Wedding Packages!

It’s a good year to get married.

Hiburan Mon, 13 May 2019

Anita Baharom Sahkan Hidap SLE

Anita terus terbaring lemah selama dua minggu sehingga terpaksa dicampung suami untuk bergerak ke mana-mana kerana tubuhnya ‘lumpuh’ sepenuhnya.

Hiburan Sun, 3 Dec 2017

Fathia Latiff Sebak Dapat Pujian Tun Mahathir

Nur Fathia merupakan salah seorang selebriti tanah air yang kini dilihat semakin berani menyuarakan pendapat berkaitan politik walaupun kadang-kadang apa yang diperkatakan oleh pelakon wanita ini adalah isu yang sudah berlalu. Lebih menarik lagi, baru-baru ini […]

| Live TV