Hiburan By: Salma Syahbuddin November 9, 2017 @ 10:11am

KURANG CERDIK? FATHIA LATIFF

Melihat pada keprihatinan pelakon cantik ini, Fathia Latiff dikatakan kurang bijak apabila sekali lagi dikritik netizen berhubung isu status twitternya. Kenapa ni Fathia? Dalam tahun ni jerrrr uolsss kerap kali jadi sasaran netizen untuk dikecam.

 

        

                                           Gambar status twitter Fathia Latiff            

Bagaimanapun, Fathia menjelaskan dalam satu komen balasnya bahawa dia bertindak sedemikian kerana terdapat segelintir komen yang ditinggalkan oleh netizen tidak senonoh.

Walaupun prihatin terhadap nasib yang menimpa penduduk Pulau Pinang, Fathia tidak semena-mena dilabel sebagai artis yang tahu bercakap sahaja. Sebagai seorang artis, Fathia sebelum itu sudah sedia maklum bahawa, setiap tindakan seseorang yang bergelar anak seni itu pasti akan menjadi topik bualan hangat netizen. So, jangan mudah melatah ya Fathia!

Sebelum ini Fathia telah dikecam hebat apabila terlibat dalam masalah kesilapannya mentafsir tajuk berita “Khairy: Malaysia to be cashless society by 2050” sebagai tidak relevan dan isu berpakaian seksi serta menari bersama rakan-rakannya menerusi aplikasi Bigo Live pada September yang lalu.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Events Sun, 5 May 2019

Be the Top Scorer at SuperPark Malaysia and Win Exciting Prizes

SuperPark Malaysia kicks off the SUPER RACE challenge with local fitness and lifestyle personalities Talitha Tan, Akiyo Chai (BaBy Akiyo), and Mia Chai to inspire an active lifestyle.

Hiburan Fri, 11 Oct 2019

Kamal Cilok Terbabit Kemalangan, Kini Bergantung Pada Life Support Machine

Semoga yang terbaik buat Kamal dan Keluarga. Aaminn!

Events Wed, 14 Nov 2018
Hiburan Thu, 6 Dec 2018

Saksi Akui Ditampar, Ditendang Perut Dan Kemaluan Oleh Pelakon Popular Ini

Semoga prosiding ini berjalan dengan baik dan lancar

Hiburan Fri, 7 Sep 2018

Hidap Kanser Tahap Empat, Doakan Zaibo Segera Sihat!

Saya reda kerana percaya qada dan qadar Allah. Lagipun, di sekeliling saya ramai memberikan semangat… Semoga terus kuat dan cepat sembuh, Insha Allah…

Hiburan Tue, 28 Aug 2018

Shila Amzah Dikecam Selepas Perli Penyanyi Popular?

Selepas beberapa jam, Shila telah memohon maaf atas keterlanjuran kata dengan penggunaan ayat yang mengguris hati peminat Siti Nurhaliza selepas melihat komen-komen ‘tajam’ yang ditinggalkan.

Hiburan Wed, 19 Jun 2019

‘’Boleh Guna Gajet Tapi Bukan Setiap Masa’- Amyra Rosli Tak Galak Anak Pegang Tablet 24 Jam

‘Saya faham gajet juga diperlukan untuk tujuan pendidikan. Tetapi perlu ada batasan terutama untuk kanak-kanak’

Hiburan Sat, 9 Nov 2019
Hiburan Mon, 9 Apr 2018

Persembahan Terbaik Protege Curi Perhatian Juri!

Kehangatan pentas Mentor Otai semakin dirasai apabila konsert ketiga memperlihatkan penyingkiran Ayie yang juga protege kepada Mentor, Siti Sarah. Namun, pada kali ini Mentor Otai sekali lagi membawakan malam konsert dengan tema lagu-lagu yang dipetik daripada Anugerah Juara Lagu

| Live TV