Hiburan By: SGMS Enal August 17, 2018 @ 1:38pm

Netizen Naik Angin Dengan Vivy Yusuf?

Pengasas Fashion Valet, Vivy Yusuf antara individu berpengaruh dalam dunia fashion tanah air.

Dari tudung, pakaian, bag tangan, netizen cukup peka dengan apa yang dipakainya. Ini termasuklah posting Vivy di laman Instastory beliau. 

Wanita cantik ini sekali lagi menjadi bualan netizen apabila memuat naik sedutan filem Crazy Rich Asian menerusi Insta Stories.

Pendedahan tersebut dibuat oleh seorang pengguna Twitter yang mengatakan sedutan filem tersebut dalam berbentuk video dan bukannya gambar.

Tulis individu berkenaan, perbuatan merakam di dalam pawagam adalah peraturan mudah tapi masih ramai orang diluar sana yang tidak boleh mengikutinya.

Seperti sudah dijangka, perkongsian tersebut mendapat pelbagai reaksi dari netizen yang meluahkan rasa kecewa mereka dengan tindakan Vivy yang dikatakan tidak menghormati hasil kerja orang lain. Hurm, macam mana tu? Kita tunggu maklum balas daripada Vivy sendiri. Nantikan!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sun, 17 Mar 2019

10,000 Penonton Penuhi Axiata Arena Bukti Siti Nurhaliza Belum Hilang ‘Bisa’

Konsert Datuk Seri Siti Nurhaliza On Tour yang berlangsung malam tadi menyaksikan hampir 10,000 peminat membanjiri ruangan tempat duduk stadium Axiata Arena Bukit Jalil. Penyanyi nombor satu negara itu turut menyanyikan lebih 30 buah lagu […]

Hiburan Mon, 30 Jul 2018

Wow! Kafe G Dragon Kaut Untung Hampir RM 60,000 Sehari

Populariti kafe ‘Untitled,2017’ bukan saja dibantu oleh hebahan yang dibuat media tempatan dan antarabangsa tetapi termasuk jutaan peminat G Dragon sendiri.

Events Fri, 22 Mar 2019

Catch Dua Lipa, Hael Hussaini and Ismail Izzani at Lazada’s 7th Birthday Celebration

Everyone’s invited! Check out how you can join in on the fun.

Hiburan Sun, 22 Dec 2019

Muna Shahirah Kongsi Pengalaman Ditinggal Kekasih Dalam Suratan Luka

Besar harapan saya agar Suratan Luka dapat dimainkan di corong radio seterusnya diterima baik oleh pendengar.

Hiburan Tue, 2 Oct 2018

Hafiz Suip Terkandas Di Jepun Akibat Taufan Trami

Semoga perjalanan Hafiz Suip dan keluarga dipermudahkan dan dilindungi!

Hiburan Fri, 8 Feb 2019

Datuk Seri Siti Nurhaliza Bertanding Kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) Semenyih?

Ramai yang ternanti- nanti andainya betul Datuk Siti Nurhaliza bertanding untuk kerusi pilihanraya kecil

Hiburan Mon, 11 Nov 2019

Naim Daniel Kena Marah?

Siapa ‘sekolah’kan Naim Daniel?

Events Wed, 5 Feb 2020

5 Pencalonan Lagu Yang Dijangka Memberi Saingan Sengit Dan Layak Diangkat Sebagai Juara AJL 34

Antara 5 pencalonan ni siapa yang korang rasa akan menang AJL34?

Hiburan Thu, 18 Jul 2019

‘Tak Pernah Saya ‘Menganggur’ Sejak Berlakon’- Fadlan Hazim

Mungkin ada sesetengah pelakon hanya mengambil watak utama, tetapi saya tidak terlalu memilih.

| Live TV