XML Sitemap

This is a XML Sitemap which is supposed to be processed by search engines which follow the XML Sitemap standard like Ask.com, Bing, Google and Yahoo.
It was generated using the WordPress content management system and the Google Sitemap Generator Plugin by Arne Brachhold.
You can find more information about XML sitemaps on sitemaps.org and Google's list of sitemap programs.

URLPriorityChange frequencyLast modified (GMT)
https://www.xtra.com.my/trending/vokal-mania-nak-kalahkan-idol-nothing-is-impossible-daniesh-suffian/20%Monthly2020-10-31 06:48
https://www.xtra.com.my/trending/vokal-mania-kecewa-tewas-dengan-rookie-aina-abdul-bakal-muncul-dengan-kejutan-malam-ini/20%Monthly2020-10-31 05:55
https://www.xtra.com.my/trending/vokal-mania-suara-dikatakan-persis-cakra-khan-razak-aai-susun-strategi/20%Monthly2020-10-31 05:22
https://www.xtra.com.my/trending/matta-cadang-lanjut-moratorium-sehingga-jun-2021/20%Monthly2020-10-30 10:54
https://www.xtra.com.my/trending/semua-panggung-wayang-gsc-tgv-ditutup-sementara-mulai-2-november/20%Monthly2020-10-30 07:04
https://www.xtra.com.my/trending/ramai-mesej-saya-minta-bantuan-ebit-lew-hantar-bantuan-ke-sabah/20%Monthly2020-10-30 06:48
https://www.xtra.com.my/trending/dari-kelantan-ke-kv-kortrijk-netizen-puji-luqman-hakim-dah-ada-slang-belgium/20%Monthly2020-10-30 05:07
https://www.xtra.com.my/trending/kelonggaran-akad-nikah-di-selangor-bermula-november-ini/20%Monthly2020-10-30 05:04
https://www.xtra.com.my/trending/minta-rakyat-duduk-di-rumah-2-minggu-ini-dr-noor-hisham-abdullah/20%Monthly2020-10-30 02:38
https://www.xtra.com.my/trending/tiada-kata-secantik-bahasa-memuji-kemuliaan-rasulullah-s-a-w/20%Monthly2020-10-29 06:44
https://www.xtra.com.my/trending/vokal-mania-tewaskan-aina-abdul-alif-kadim-makan-hati-dengan-komen-misha-omar/20%Monthly2020-10-28 04:37
https://www.xtra.com.my/trending/kerana-sabar-black-hanifah-tak-jadi-kahwin/20%Monthly2020-10-28 10:43
https://www.xtra.com.my/trending/luah-perasaan-sedih-di-instagram-pengiran-abdul-mateen-dedah-punca-sebenar-kemangkatan-kekandanya/20%Monthly2020-10-28 08:38
https://www.xtra.com.my/trending/tarikh-tutup-gkp-2-0-31-oktober-ini/20%Monthly2020-10-28 08:12
https://www.xtra.com.my/trending/kkm-saran-tiada-pilihan-raya-dalam-masa-terdekat/20%Monthly2020-10-28 06:09
https://www.xtra.com.my/trending/vokal-mania-terkejut-boleh-kalahkan-idol-alif-kadim-akui-aina-abdul-bukan/20%Monthly2020-10-28 02:54
https://www.xtra.com.my/trending/pasangan-suami-isteri-yang-terpisah-akibat-pkpb-dibenarkan-merentas-negeri/20%Monthly2020-10-28 02:42
https://www.xtra.com.my/trending/harga-terbaharu-pelitup-muka-berkuatkuasa-ahad-ini/20%Monthly2020-10-27 07:46
https://www.xtra.com.my/trending/akad-nikah-di-kl-putrajaya-dibenarkan-mulai-hari-ini/20%Monthly2020-10-27 07:30
https://www.xtra.com.my/trending/saya-mahu-bebas-khabib-ingin-mulakan-hidup-baru-selepas-bersara/20%Monthly2020-10-27 06:22
https://www.xtra.com.my/trending/lebih-10000-pegawai-anggota-polis-dikuarantin-manakala-positif-covid-19-pula-sebanyak/20%Monthly2020-10-27 04:38
https://www.xtra.com.my/trending/vokal-mania-aisha-retno-terkejut-berjaya-tewaskan-tomok/20%Monthly2020-10-27 04:49
https://www.xtra.com.my/trending/korang-boleh-semak-status-rayuan-bsh-secara-online-pada/20%Monthly2020-10-27 04:37
https://www.xtra.com.my/trending/semua-institusi-pendidikan-di-kawasan-pkpb-ditutup/20%Monthly2020-10-27 00:15
https://www.xtra.com.my/trending/pkpb-di-selangor-kl-putrajaya-dilanjutkan-sehingga-9-november-2020/20%Monthly2020-10-26 10:01
https://www.xtra.com.my/trending/hebat-betul-penangan-cik-b-dalam-lelaki-lingkungan-cinta-sampai-mira-filzah-ben-amir-ajak-berlakon-sekali/20%Monthly2020-10-26 09:52
https://www.xtra.com.my/trending/peruntukan-baucer-2-juta-selangor-e-bazaar-disalurkan-buat-pks/20%Monthly2020-10-26 07:59
https://www.xtra.com.my/trending/dibenar-tunai-umrah-bermula-1-november-ini/20%Monthly2020-10-26 07:02
https://www.xtra.com.my/trending/korang-boleh-semak-status-pembayaran-bpn-2-0-mengikut-bank-bermula-hari-ini/20%Monthly2020-10-26 04:42
https://www.xtra.com.my/trending/lagu-cinta-kita-kembali-untuk-musim-ke-2/20%Monthly2020-10-25 13:48
https://www.xtra.com.my/trending/lanjutan-pkpb-di-lembah-klang-bergantung-kepada-penilaian-kkm/20%Monthly2020-10-25 08:18
https://www.xtra.com.my/trending/aina-abdul-tomok-tewas-dengan-rookie-ini-senarai-penuh-ranking-episod-1/20%Monthly2020-10-25 03:44
https://www.xtra.com.my/trending/ada-frontliner-yang-hampir-menyerah-dr-hisham-ajak-rakyat-bersatu-padu-perangi-covid-19/20%Monthly2020-10-24 07:48
https://www.xtra.com.my/trending/nervous-but-its-a-competition-aina-abdul-akui-risau-bertarung-di-pentas-vokal-mania/20%Monthly2020-10-24 01:56
https://www.xtra.com.my/trending/darurat-kesihatan-dijangka-akan-dilaksanakan/20%Monthly2020-10-24 02:38
https://www.xtra.com.my/trending/seram-kelibat-lembaga-putih-muncul-di-muzik-video-terbaru-ryan-deedat/20%Monthly2020-10-23 20:02
https://www.xtra.com.my/trending/tipulah-kalau-saya-tuah-adzmi-cuba-sehabis-baik-dalam-vokal-mania/20%Monthly2020-10-23 20:03
https://www.xtra.com.my/trending/saya-silap-deactivated-sebab-nak-scha-al-yahya-akui-kesilapan-sendiri-punca-hilang-akaun-instagram/20%Monthly2020-10-23 11:42
https://www.xtra.com.my/trending/terima-kasih-atas-titipan-doa-farah-nabilah-selamat-lahirkan-anak-lelaki/20%Monthly2020-10-23 10:54
https://www.xtra.com.my/trending/masjid-surau-di-zon-merah-di-pulau-pinang-masih-dibuka/20%Monthly2020-10-23 09:14
https://www.xtra.com.my/trending/video-mantap-kkm-hasilkan-animasi-dg-noor-hisham-bersama-boboiboy-untuk-kempen-cegah-covid-19/20%Monthly2020-10-23 08:14
https://www.xtra.com.my/trending/tarikh-tutup-permohonan-bpn-2-0-bermula-pada/20%Monthly2020-10-23 05:32
https://www.xtra.com.my/trending/abpbh33-dah-makin-dekat-jom-semak-cara-undi-artis-kegemaran-anda/20%Monthly2020-10-23 03:13
https://www.xtra.com.my/trending/abpbhkita2020-jom-tiktok-rakam-video-terbaik-anda-guna-lagu-xiaomi-rebut-peluang-menang-hadiah-gempak/20%Monthly2020-10-23 03:07
https://www.xtra.com.my/trending/pkpb-majikan-tidak-boleh-paksa-pekerja-ambil-cuti-tanpa-gaji/20%Monthly2020-10-22 10:00
https://www.xtra.com.my/trending/selepas-covid-19-wabak-rabies-pula-menyerang-kini-ragut-1-nyawa-di-sarawak/20%Monthly2020-10-22 09:55
https://www.xtra.com.my/trending/pesalah-lalu-lintas-berdepan-hukuman-berat-bermula-23-oktober-ini/20%Monthly2020-10-22 08:19
https://www.xtra.com.my/trending/gelak-sampai-terjatuh-kerusi-reaksi-cik-b-first-time-tengok-lakonan-sendiri-buat-ramai-terhibur/20%Monthly2020-10-22 07:42
https://www.xtra.com.my/trending/buang-persepsi-negatif-terhadap-produk-tempatan/20%Monthly2020-10-22 05:13
https://www.xtra.com.my/trending/pekerja-di-zon-merah-disaran-jalani-swab-test/20%Monthly2020-10-22 04:20
https://www.xtra.com.my/trending/ini-senarai-kawasan-zon-merah-di-selangor-kl-dan-sabah/20%Monthly2020-10-21 10:03
https://www.xtra.com.my/trending/bantuan-menyeluruh-diberikan-untuk-penduduk-di-kawasan-pkpb-dan-pkpd/20%Monthly2020-10-21 09:50
https://www.xtra.com.my/trending/perkeso-buat-bayaran-balik-subsidi-rm-150-bagi-perkerja-yang-disaring-covid-19/20%Monthly2020-10-21 09:22
https://www.xtra.com.my/trending/hanya-10-peratus-pekerja-dibenarkan-bertugas/20%Monthly2020-10-21 05:37
https://www.xtra.com.my/trending/surau-dan-pusat-khidmat-pelanggan-rr-ditutup/20%Monthly2020-10-21 05:17
https://www.xtra.com.my/trending/senarai-lokasi-sekatan-jalan-raya-sepanjang-pkpb/20%Monthly2020-10-21 03:42
https://www.xtra.com.my/trending/peminjam-boleh-mohon-bantuan-bayar-balik-pertimbangan-khas-buat-golongan-b40/20%Monthly2020-10-20 09:04
https://www.xtra.com.my/trending/pekerja-sektor-awam-dan-swasta-perlu-bekerja-dari-rumah-mulai-22-oktober/20%Monthly2020-10-20 10:10
https://www.xtra.com.my/trending/terbatuk-dan-kelihatan-penat-netizen-doakan-kesihatan-dr-noor-hisham/20%Monthly2020-10-20 08:05
https://www.xtra.com.my/trending/senarai-kawasan-mula-terima-bekalan-air-hari-ini/20%Monthly2020-10-20 06:15
https://www.xtra.com.my/trending/solat-jumaat-dan-nikah-di-negeri-selangor-hanya-dibenarkan-di-zon-hijau/20%Monthly2020-10-20 06:06
https://www.xtra.com.my/trending/pkpp-lebih-2-orang-dalam-satu-kenderaan-perlu-mohon-permit-polis/20%Monthly2020-10-20 04:37
https://www.xtra.com.my/trending/biar-berat-saya-anggap-vokal-mania-sebagai-akui-pandemik-covid-19-beri-kesan-indah-ruhaila-enggan-memilih/20%Monthly2020-10-19 10:49
https://www.xtra.com.my/trending/sejuk-mata-memandang-foto-ootd-berniqab-neelofa-di-instagram-dipuji-netizen/20%Monthly2020-10-19 10:15
https://www.xtra.com.my/trending/tidak-perlu-laksana-pkpd-di-seluruh-sabah-menteri-kanan/20%Monthly2020-10-19 10:18
https://www.xtra.com.my/trending/wow-bila-marah-sebijik-macam-dalam-filem-kl-gangster-syamsul-yusof-bengang-netizen-ugut-family/20%Monthly2020-10-19 08:58
https://www.xtra.com.my/trending/pencemaran-air-sungai-selangor-ini-antara-kawasan-yang-masih-terjejas/20%Monthly2020-10-19 06:59
https://www.xtra.com.my/trending/status-terkini-pemulihan-bekalan-air-di-311-kawasan-terjejas/20%Monthly2020-10-19 05:06
https://www.xtra.com.my/trending/angka-jangkitan-covid-19-dijangka-cecah-1300-sehari-menjelang-hujung-oktober/20%Monthly2020-10-19 05:05
https://www.xtra.com.my/trending/confirm-sedap-5-video-resipi-masakan-home-made-paling-viral-sepanjang-pkp/20%Monthly2020-10-18 10:32
https://www.xtra.com.my/trending/jalankan-tanggungjawab-sebagai-ahli-lembaga-pengarah-uitm-rizalman-ibrahim-mahu-turun-padang/20%Monthly2020-10-18 08:06
https://www.xtra.com.my/trending/wafariena-afieq-nursyafiq-21-bakat-baru-lain-cabar-aina-indah-lan-tomok-dalam-vokal-mania/20%Monthly2020-10-18 07:27
https://www.xtra.com.my/trending/jom-throwback-5-benda-yang-in-masa-pkpb-lepas/20%Monthly2020-10-18 06:17
https://www.xtra.com.my/trending/menang-anugerah-asian-academy-ejen-ali-the-movie-alif-sofia-cipta-sejarah/20%Monthly2020-10-17 09:00
https://www.xtra.com.my/trending/bayaran-fasa-pertama-bpn-2-0-kepada-b40-m40-bermula-26-oktober-ini/20%Monthly2020-10-16 15:49
https://www.xtra.com.my/trending/ganti-vivy-yusof-rizalman-ibrahim-dilantik-sebagai-ahli-lembaga-pengarah-uitm-tahniah/20%Monthly2020-10-16 14:22
https://www.xtra.com.my/trending/ramai-tak-keruan-tunggu-drama-lelaki-lingkungan-cinta-tok-ti-pun-sama-tak-sabar-nak-tonton-lakonan-cik-b/20%Monthly2020-10-16 12:05
https://www.xtra.com.my/trending/nak-nangis-tengok-laila-jekfer-break-up-ramai-frust-dengan-episod-kampung-people-2/20%Monthly2020-10-16 11:07
https://www.xtra.com.my/drama/nasib-baik-jauh-kalau-dekat-i-siku-you-baru-episod-1-penonton-dah-geram-tengok-drama-hati-yang-tersakiti/20%Monthly2020-10-16 08:54
https://www.xtra.com.my/hiburan/kena-hina-gemuk-macam-bbi-faizdickie-nekad-berubah-hilang-lebih-25-kilogram/20%Monthly2020-10-16 08:12
https://www.xtra.com.my/trending/step-mudah-tukar-status-perkahwinan-bpn-2-0-korang/20%Monthly2020-10-16 06:41
https://www.xtra.com.my/trending/gangguan-bekalan-air-di-shah-alam-klang-kuala-langat/20%Monthly2020-10-16 06:36
https://www.xtra.com.my/trending/solat-jumaat-dan-fardhu-masih-dibenarkan-di-kawasan-pkpb/20%Monthly2020-10-16 04:27
https://www.xtra.com.my/trending/agong-titah-masjid-seluruh-negara-buat-solat-hajat-doa-selamat/20%Monthly2020-10-16 04:23
https://www.xtra.com.my/trending/rakyat-malaysia-dijangka-boleh-tunai-umrah-mulai-januari-2021/20%Monthly2020-10-15 10:27
https://www.xtra.com.my/trending/dulu-baju-saya-jadi-kek-kuih-minuman-sekarang-netizen-lock-barang-di-kabinet-pula-ismail-sabri/20%Monthly2020-10-15 09:25
https://www.xtra.com.my/trending/masya-allah-syukur-atas-hidayah-untuknya-neelofa-kini-tampil-berniqab-ibu-luah-rasa-terharu/20%Monthly2020-10-15 07:22
https://www.xtra.com.my/trending/ini-cara-mudah-semak-status-permohonan-bayaran-bpn-2-0-korang-yang-tak-lulus-boleh-buat-rayuan-segera/20%Monthly2020-10-15 06:23
https://www.xtra.com.my/trending/individu-langgar-sop-akan-di-kompaun-serta-merta/20%Monthly2020-10-15 04:07
https://www.xtra.com.my/trending/alhamdulillah-saya-sudah-pulih-sepenuhnya-menteri-agama/20%Monthly2020-10-14 11:34
https://www.xtra.com.my/trending/lanjutan-moratorium-bersasar-hingga-2021/20%Monthly2020-10-14 09:36
https://www.xtra.com.my/trending/lhdn-gesa-permohonan-baru-bantuan-prihatin-2-0-dibuat-secara-dalam-talian/20%Monthly2020-10-14 08:45
https://www.xtra.com.my/trending/immortal-songs-persembahan-adira-bikin-goosebump-tapi-kenapa-markah-rendah-netizen-kecewa-label-juri-sebagai/20%Monthly2020-10-14 07:04
https://www.xtra.com.my/trending/power-habis-polis-bantuan-ktmb-pakai-helmet-ala-ejen-ali-untuk-check-suhu/20%Monthly2020-10-14 05:42
https://www.xtra.com.my/trending/bantuan-khas-rm1000-buat-penjawat-awam-pulau-pinang/20%Monthly2020-10-14 04:49
https://www.xtra.com.my/drama/ada-yang-dakwa-hati-yang-tersakiti-remake-drama-korea-popular-the-world-of-the-married-sebenarnya/20%Monthly2020-10-13 11:34
https://www.xtra.com.my/trending/malaysia-bakal-penerima-utama-vaksin-covid-19/20%Monthly2020-10-13 06:39
https://www.xtra.com.my/trending/cara-mudah-bayar-balik-pinjaman-ptptn-hanya-dengan-e-wallet-sahaja/20%Monthly2020-10-13 05:45
https://www.xtra.com.my/hiburan/dekat-di-hati-saya-kerana-achey-nabil-sumbang-rm15000-bantu-kajian-barah-payudara/20%Monthly2020-10-14 13:39
https://www.xtra.com.my/trending/frontliners-di-sabah-kini-capai-tahap-kritikal-kkm/20%Monthly2020-10-12 12:26
https://www.xtra.com.my/trending/syamel-ernie-raih-markah-seri-akhirnya-fauziah-latif-pilih/20%Monthly2020-10-13 05:32
https://www.xtra.com.my/trending/pkpb-ini-senarai-298-sekolah-di-tutup-di-selangor/20%Monthly2020-10-12 09:00
https://www.xtra.com.my/trending/pkpb-dilaksanakan-di-putrajaya-selangor-kuala-lumpur-bermula-tengah-malam/20%Monthly2020-10-12 10:00
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/buat-kaki-game-semua-espn-tawar-rm1-juta-untuk-pertandingan-e-sport-wah-menariknya/20%Monthly2020-10-13 09:41
https://www.xtra.com.my/trending/macam-aquaman-dah-khidmat-selama-20-tahun-laungan-ti-ti-adalah-untuk-burung-burung-kesayangan-saya/20%Monthly2020-10-09 04:32
https://www.xtra.com.my/trending/my-name-is-nur-fatima-aisya-dedah-wajah-anak-buat-pertama-kali-peminat-respect-fazura-pilih-nama-klasik/20%Monthly2020-10-09 09:25
https://www.xtra.com.my/trending/pkpb-10-jalan-ditutup-5-sjr-di-mukim-klang-berkuatkuasa-hingga-23-oktober/20%Monthly2020-10-09 07:39
https://www.xtra.com.my/trending/bantuan-komputer-riba-buat-siswa-golongan-b40/20%Monthly2020-10-09 03:01
https://www.xtra.com.my/trending/ramai-pula-artis-sama-naik-melawan-saya-lebih-1-2-juta-tontonan-kak-lina-pom-pom-buat-hal-dengan-4-dara/20%Monthly2020-10-08 13:19
https://www.xtra.com.my/trending/ini-cara-daftar-permohonan-bantuan-rm300-khas-buat-ibu-tunggal/20%Monthly2020-10-08 04:48
https://www.xtra.com.my/trending/tnb-umum-diskaun-bil-elektrik-mulai-1-oktober-hingga-hujung-tahun-3-insentif-buat-pengguna/20%Monthly2020-10-08 04:41
https://www.xtra.com.my/trending/diklasifikasikan-sebagai-zon-merah-ini-antara-sekolah-yang-ditutup-di-klang/20%Monthly2020-10-08 02:53
https://www.xtra.com.my/trending/saya-datang-sini-untuk-kerja-safawi-rasid-luah-rasa-bengang-netizen-minta-fokus-dengan-karier/20%Monthly2020-10-07 08:49
https://www.xtra.com.my/trending/tarikh-tarikh-penting-dan-kaedah-pembayaran-bpn-2-0/20%Monthly2020-10-07 07:26
https://www.xtra.com.my/trending/pm-tidak-akan-lanjutkan-pkp-dalam-masa-terdekat/20%Monthly2020-10-07 01:18
https://www.xtra.com.my/trending/perutusan-khas-perdana-menteri-berkenaan-situasi-covid-19-petang-ini/20%Monthly2020-10-06 08:26
https://www.xtra.com.my/trending/syarat-kelayakan-permohonan-bpn-2-0/20%Monthly2020-10-06 07:03
https://www.xtra.com.my/trending/star-will-always-shine-no-matter-he-win-or-not-persembahan-haqiem-rusli-di-immortal-songs-buat-netizen-tergamam/20%Monthly2020-10-06 06:42
https://www.xtra.com.my/trending/so-annoying-awak-seorang-je-ke-kahwin-kat-malaysia-ni-netizen-bengang-dengan-mira-filzah/20%Monthly2020-10-05 14:50
https://www.xtra.com.my/trending/pm-jalani-kuarantin-14-hari/20%Monthly2020-10-06 01:19
https://www.xtra.com.my/trending/menteri-hal-ehwal-agama-dr-zulkifli-mohamad-al-bakri-disahkan-positif-covid-19/20%Monthly2020-10-05 09:42
https://www.xtra.com.my/trending/lesen-memandu-boleh-diperbaharui-secara-online-mulai-16-oktober/20%Monthly2020-10-05 05:36
https://www.xtra.com.my/trending/bpn-2-0-buat-b40-permohonan-mulai-15-oktober-ini/20%Monthly2020-10-05 03:48
https://www.xtra.com.my/trending/gangguan-air-di-selangor-ini-antara-lokasi-yang-terjejas/20%Monthly2020-10-05 02:24
https://www.xtra.com.my/trending/mesyuarat-khas-berhubung-pkp-2-0-kini-dalam-perbincangan-pm/20%Monthly2020-10-03 16:44
https://www.xtra.com.my/trending/punb-lanjut-moratorium-hingga-31-disember-3000-mula-pohon/20%Monthly2020-10-03 04:27
https://www.xtra.com.my/trending/kiriman-agung-selamat-dilahirkan-fazura-fattah-amin-dikurniakan-cahaya-mata-perempuan/20%Monthly2020-10-02 08:46
https://www.xtra.com.my/trending/gelombang-baharu-penularan-dijangka-akan-berlaku-kkm/20%Monthly2020-10-02 05:43
https://www.xtra.com.my/trending/penampilan-baru-neelofa-jadi-bualan-ramai-di-pembukaan-butik-enggan-ulas-soal-cinta/20%Monthly2020-10-02 03:01
https://www.xtra.com.my/trending/larangan-rentas-daerah-di-sabah-berkuatkuasa-3-oktober/20%Monthly2020-10-02 01:09
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/jom-kenalpasti-kandungan-sabun-yang-sesuai-untuk-kulit-korang/20%Monthly2020-10-02 10:48
https://www.xtra.com.my/trending/guru-positif-covid-19-sekolah-di-penang-diarah-tutup/20%Monthly2020-10-01 09:01
https://www.xtra.com.my/trending/moratorium-kepada-b40-dan-m40/20%Monthly2020-10-01 07:39
https://www.xtra.com.my/trending/semua-negeri-kini-diklasifikasikan-sebagai-zon-kuning/20%Monthly2020-10-01 04:17
https://www.xtra.com.my/trending/covid-19-89-kes-baharu-dan-2-kematian-dicatatkan/20%Monthly2020-09-30 16:29