Featured By: Khairil Khusyairi January 19, 2023 @ 6:36pm

[VIDEO] Baru Mendirikan Rumah Tangga, Reen Rahim Terkejut Dapat Suami Manja – “Lain Macam Dia Punya Sweet”

Pelakon Reen Rahim yang bergelar isteri kepada ahli perniagaan, Ahmad Nur Hazim Zainal Abidin pada Disember lalu kini dilihat semakin bahagia bersama suami tercinta.

Terbaharu, pelakon drama 7 Hari Mencintaiku itu memuat naik sebuah rakaman video yang memaparkan kemesraan dia dan suami.

Reen juga mendedahkan dia tidak menyangka suaminya itu bersifat penyayang dan manja sejak mendirikan rumah tangga.

“Masa kawan dulu, dia ni keras, macam abang-abang sangat, garang nak mampus.

“Masa dia ajak kahwin tu bila aku say yes, otak aku dah set memang mampus lah kalau dia ni memang jodoh aku memang aku koyak lah kena buat semua kerja rumah, pastu jangan harap lah dia nak sweet-sweet sebab memang nampak macam typical malay yang acah-acah suami kene jadi king tu.

“Sekali dah halal lain macam dia punya sweet, rajin nak mampus, kadang aku rasa macam aku pula yang suami,” kongsi Reen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reen Rahim (@reenrahim)

Reen Rahim atau nama sebenarnya, Noreen Ashikin Abdul Rahim selamat bernikah dengan Hazim pada 24 Disember 2022 di sebuah premis acara di Putrajaya.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Mon, 18 Feb 2019

‘Mak Esah’ Misha Omar akhirnya minta maaf! 

Misha difitnah netizen menggunakan sihir pada malam Anugerah Juara Lagu ke-33 (AJL 33).

Trending Wed, 18 Jul 2018

Gempar! Lepas 39 Pelajar, Guru Pula Histeria…

Sementara itu, Ustaz Zaki berkata, beliau ke sekolah itu selepas dihubungi pihak JPN dan mendapati keadaan agak kecoh apabila pelajar yang terkena histeria sedang menjerit dan berkelakuan agresif.

Hiburan Thu, 29 Nov 2018

Kecewa Tak Bergelar Finalis, Wany Hasrita Pasang Niat Masuk AJL 34

Kalau nak ikutkan, saya memang fobia nak sertai pertandingan sebegini tetapi saya perlu positif.

Hiburan Mon, 19 Mar 2018

Professional Wrestler and Actor John Cena Confirmed to be an ARMY!

John Cena has just confirmed that he is a big fan of BTS!

Featured Sat, 28 Jan 2023
Hiburan Fri, 17 Jan 2020
Events Tue, 4 Sep 2018
Hiburan Thu, 12 Dec 2019

| Live TV